Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai

QUOTE(zymanau @ 2011 01 30, 17:55)
o internetinio malonios smulkmenos neturi?

Yra ir internetinė parduotuvė: http://www.malonios-smulkmenos.lt/ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Enigm@ @ 2011 01 30, 14:34)
Vilniuje yra akmeneliai.com parduotuve  Pilies g. 23. Darbo laikas: 10.00 - 19.00 visomis dienomis. Ten as pirkau cekiska biseri.

O kokia kaina ten cekisko biserio?
Atsakyti
Turi, http://www.malonios-smulkmenos.lt/, tik, pažiūrėjau, internetetineje parduotuveje kažkodėl čekiško biserio neidėta.
Abiejuose prduotuvėse kaina apie 6,50-7lt už 50gr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingriada: 30 sausio 2011 - 20:49
Cekisko biserio yra "Ibrahim" pirmame aukste.

Mano paskutinis darytas verinukas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(meskutejolanta @ 2011 01 30, 20:34)
Cekisko biserio yra "Ibrahim" pirmame aukste.

Kiek kartu ten buvau, maciau tik kinietiska po 450g ir po 20g, o cekisku net nekvepejo unsure.gif
Atsakyti
Yra didziulis stendas, firmineje pakuoteje biseris... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(meskutejolanta @ 2011 02 01, 06:41)
Yra didziulis stendas, firmineje pakuoteje biseris... schmoll.gif

Kokia kaina? Ar lygus karoliukai?
Atsakyti
QUOTE(zymanau @ 2011 01 29, 18:13)
zianu ta slykscia pradzia doh.gif o is keliu bandei karoliuku nerti smile.gif lengviausia pradeti is 6 karoliuku is skirtingu spalvyciu-kas stulpeli taikysi i ta pacia spalva ir nepasimesi 4u.gif o po to igus ranka ir lengvai ir vienspalviai eisis smile.gif

tai asš ir bandžiau iš šešių karoliukų skirtingų spalvų nert.bet kai dvi eiles nuneriu,va tada ir pasimetu-visu šešių spalvų po du karoliukus.jie man susisuka ir nežinau-kuris pirmos eilės,o kuris antros cry.gif
Papildyta:
QUOTE(juodauoga @ 2011 01 29, 18:23)

mačiau aš net kelias youtube pamokas,bet trečioj eilėj vistiek pasimetu-na nedašunta man-nors nusišauk verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(SONATUXXX @ 2011 02 05, 20:41)
tai asš ir bandžiau iš šešių karoliukų skirtingų spalvų nert.bet kai dvi eiles nuneriu,va tada ir pasimetu-visu šešių spalvų po du karoliukus.jie man susisuka ir nežinau-kuris pirmos eilės,o kuris antros    cry.gif
Papildyta:

mačiau aš net kelias youtube pamokas,bet trečioj eilėj vistiek pasimetu-na nedašunta man-nors nusišauk verysad.gif

Ir man taip buvo .bandau ,bandau nervai neatlaiko nes viskas susisuka nutrenkiu.bet sirdyje vistiek neramu . bandziau bandziau ir iveikiau/ ta ratuka suspaudus laikyk vienas pirstas apacioj kitas virsuj ,kad tie karoliukai nesusisuktu
Atsakyti
QUOTE(Enigm@ @ 2011 02 01, 18:31)
Kokia kaina? Ar lygus karoliukai?

Siandien buvau,savo akim maciau po 6 lt. 50 gr. Cekiskas biseris .Atskirame stende kinietiskas biseri uz mazesne kaina.Pasirinkimas ne koks,bet yra. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2011 02 05, 21:21)
Ir man taip buvo .bandau ,bandau nervai neatlaiko nes viskas susisuka nutrenkiu.bet sirdyje vistiek neramu . bandziau bandziau ir iveikiau/ ta ratuka suspaudus laikyk vienas pirstas apacioj kitas virsuj ,kad tie karoliukai nesusisuktu

na ir as dar nenuleidau rankų,dar sakiau bandysiu iš 12 spalvų karoliukų daryt-tada tai tikrai jaučiu atseksiu kur pirma, o kur antra eilė smile.gif
Atsakyti
Sakykit merginos, ar galima paprasta zguta nerti iterpus viena didesni karoliuka (pvz. perliuka), ar gautusi?
Atsakyti