Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai

QUOTE(Smakis @ 2011 01 25, 00:12)
Bet jau grozis tai nerealus  wub.gif

nuotraukose "suguldyti" zgutai labai labai grazus, o gal kuri turite nuotrauka kaip jie "gula" ant kaklo ax.gif
Atsakyti
Labai grazus darbai ir grazus daiktai tie zgutai, ir galima visaip derinti ir t.t.
ar daug laiko uztrunka ?
o kur rasti schemuts pradedanciajam ir visai zaliam ... ?
Atsakyti
QUOTE(vėtrė 9 @ 2011 01 28, 15:28)
o kur rasti schemuts pradedanciajam ir visai zaliam ... ?

paskaityk tema mirksiukas.gif kazkuri buvo ikelus nuoroda kur mokoma nuo a iki z ir lietuviskai thumbup.gif as jau viska persiskaiciau, bandysiu irgi kazka narplioti biggrin.gif
Atsakyti
maniskiai biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nu kaip man patinka tie žgutai-labai norėčiau išmokti nusinerti.Viską lyg ir suprantu, kaip nert iki trečios eilės.O toliau jau makalynė man gaunas verysad.gif
Taip norėtūsi "gyvai" pamatyt,kaip neriasi..... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SONATUXXX @ 2011 01 29, 18:49)
Nu kaip man patinka tie žgutai-labai norėčiau išmokti nusinerti.Viską lyg ir suprantu, kaip nert iki trečios eilės.O toliau jau makalynė man gaunas  verysad.gif

zianu ta slykscia pradzia doh.gif o is keliu bandei karoliuku nerti smile.gif lengviausia pradeti is 6 karoliuku is skirtingu spalvyciu-kas stulpeli taikysi i ta pacia spalva ir nepasimesi 4u.gif o po to igus ranka ir lengvai ir vienspalviai eisis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SONATUXXX @ 2011 01 29, 18:49)
Nu kaip man patinka tie žgutai-labai norėčiau išmokti nusinerti.Viską lyg ir suprantu, kaip nert iki trečios eilės.O toliau jau makalynė man gaunas  verysad.gif

Iš youtube pamoka 4u.gif : http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(Jasumi @ 2011 01 25, 17:35)
nuotraukose "suguldyti" zgutai labai labai grazus, o gal kuri turite nuotrauka kaip jie "gula" ant kaklo  ax.gif

aga, ir man butu idomu pamatyt...

ax.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti pas Vilnietes, kur perkate biseri, ar yra kur Vilniuje parduotuve, kur ne kinietiska parduoda, kad atejai, apziurejai ir pasiemei? Kiek visur susiduriau, sako kad ne kinietiskas, ir kaina jau ne kaip jo, bet kai isiziuri, vistiek skirtingo dydzio. Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lavazia @ 2011 01 30, 05:00)
Noreciau paklausti pas Vilnietes, kur perkate biseri, ar yra kur Vilniuje parduotuve, kur ne kinietiska parduoda, kad atejai, apziurejai ir pasiemei? Kiek visur susiduriau, sako kad ne kinietiskas, ir kaina jau ne kaip jo, bet kai isiziuri, vistiek skirtingo dydzio. Aciu is anksto  4u.gif

Vilniuje yra akmeneliai.com parduotuve Pilies g. 23. Darbo laikas: 10.00 - 19.00 visomis dienomis. Ten as pirkau cekiska biseri.
Atsakyti
Taip, Vilniuje tikrai nebloga parduotuvė yra akmenėliai. Čia rasite čekiškų ir japoniškų toho biserių. Dar viena yra parduotuvė „ Malonios smulkmenos “ Pylimo 36/2. Ten rasite nemažai tiek sveriamo, tiek supakuoto čekiško biserio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingriada @ 2011 01 30, 18:15)
Taip, Vilniuje tikrai nebloga parduotuvė yra akmenėliai. Čia rasite čekiškų ir japoniškų toho biserių. Dar viena yra parduotuvė „ Malonios smulkmenos “ Pylimo 36/2. Ten rasite nemažai tiek sveriamo, tiek supakuoto čekiško biserio  smile.gif

o internetinio malonios smulkmenos neturi?
Atsakyti