Aš irgi veriu ant nėrimo siūlų, bet man geriausi tai randu tik turguj.
Man kai kas neišeina nutrenkiu kelio dienom kol pyktis praeina ir vėl bandau
Labai norečiau pasisemti originalių idėju žgutų užsegimams.... ...gal kokių nors nuorodėlių žinote ?
Papildyta:
radau osinkoj tema "žgutai " : http://club.osinka.r...
Papildyta:
radau osinkoj tema "žgutai " : http://club.osinka.r...
QUOTE(Rugiaveideee @ 2010 07 15, 20:17)
Aš irgi veriu ant nėrimo siūlų, bet man geriausi tai randu tik turguj.
O aš užvakar pradėjau daryt- o karšta, karoliukai prie rankų limpa ir jau dabar supratau, kad padarysiu visai ką kitą nei iš pradžių mąsčiau
Sweikos, pabandysiu ir aš šį karoliukų vėrimo, būda, nes Jūsų nuostabios apyrankes lb sužavėjo . Jau pradejau verti karoliukus ant siūlo, ir norėjau pakalusti kiek karoliukų reikia priverti apyrankiai ant riešo?Busiu dekinga uz atsakyma !
QUOTE(Domi95 @ 2010 07 15, 23:51)
Sweikos, pabandysiu ir aš šį karoliukų vėrimo, būda, nes Jūsų nuostabios apyrankes lb sužavėjo . Jau pradejau verti karoliukus ant siūlo, ir norėjau pakalusti kiek karoliukų reikia priverti apyrankiai ant riešo?Busiu dekinga uz atsakyma !
Ziurint kokio ilgio apyranke ruosiates nunerti,kokio storio(t.y. kiek karoliuku sudarys ploti-5,6,7 o gal8,9).Turi itakos karoliuku storis...Bet kokiu atveju ne maziau 1,5 metro reikia suverti karoliuku
Sekmes!
QUOTE(Domi95 @ 2010 07 15, 23:51)
Galiu pasakyti labai tiksliai: jei apyrankes reikia kokios 15cm, nes dar kazkur pora cm prisideda ir uzsegimas, tuomet pasigalvojate is keliu karoliuku bus neremias zgutas, tarkim is 6. Tai ta 15 cm padauginate is 6 ir gaunate kad 90cm reikia susiverti karoliuku ant siulo. kuo is daugiau karoliuku nersite raktuka tuo ilgesnio reikes susiverusio karoliuku siulo
Papildyta:
QUOTE(juodauoga @ 2010 07 15, 23:11)
Jūs iš kurios pusės karoliukus kabinat ? iš kairės ar iš dešinės karoliuko pusės ?....
nes yra skirtingų pamokėlių....
ar yra skirtumas ?
nes yra skirtingų pamokėlių....
ar yra skirtumas ?
jei norite taisyklingo zguto, kad karoliukai stovetu visi tvarkingai tai reikia vaseli durti i kaire puse salia karoliuko ir pats karoliukas lieka jusu desineje, nezinau ar supratot
cia taip greitai nunerete nauja???
fantastiskas va tos technikos, kaip pakabukas dar nebandziau ir net neisivaizduoju kaip tai daroma, bet grazu
fantastiskas va tos technikos, kaip pakabukas dar nebandziau ir net neisivaizduoju kaip tai daroma, bet grazu
Žgutą pradėjau vakar, šiandien pabaigiau. O tas pakabukas tai sutažo juosteles siuvi su akmenukais kaip fantazija neša ir tiek, nieko sudėtingo
Rugiaveideee, nuostabus vasariškas darbelis