Sveikos, merginos, susigundziau pabandyti ir as tuos zgutus, aisku pagalvojau ka cia nuobodziai dryzuota vert, tai vakar kankinausi su sudetinga schema is 72 karoliuku raporto.... ir manes neveza tas nerimas siulas nr.40, vaselis 0.5 .... grrrrr.... baigiu prasikeikt
QUOTE(Enigm@ @ 2011 01 23, 21:52)
superinis
jei pirmas toks, tai kokie kiti gausis
QUOTE(Aurelia @ 2011 01 24, 10:49)
Sveikos, merginos, susigundziau pabandyti ir as tuos zgutus, aisku pagalvojau ka cia nuobodziai dryzuota vert, tai vakar kankinausi su sudetinga schema is 72 karoliuku raporto.... ir manes neveza tas nerimas siulas nr.40, vaselis 0.5 .... grrrrr.... baigiu prasikeikt
Pirma reiketu nuo paprastesnio pradet vienspalvio kokio.
QUOTE(rebeke @ 2011 01 24, 07:59)
Enigm@,super zgutas gavosi.Man su skalda tai patys mylimiausi
Aciu Dariau is to, ka turejau
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 01 24, 10:10)
Aciu Kokie bus kiti, kol kas tik vienam Dievui zinoma , nes biserio cekisko daugiau neturiu, reiks vaziuoti pirkt
QUOTE(karosimi @ 2011 01 24, 12:50)
Pirma reiketu nuo paprastesnio pradet vienspalvio kokio.
Susivert tai man atrodo jokio skirtumo koki, bet kad tas nerimas man sakyciau sudetingas, labai jau vezlio zingsniu
QUOTE(Aurelia @ 2011 01 24, 14:46)
Susivert tai man atrodo jokio skirtumo koki, bet kad tas nerimas man sakyciau sudetingas, labai jau vezlio zingsniu
ui ne viena kai skaiciuot turi ir ziuret ka veri, o visai kitas reikalas kai vienspalvius karoliukus reik suvert
o nerimas - igudimo reikalas. pradzioj gal lengviau jei butu nejuodi ir tarkim kad ir nuobodziai bet bent su viena juostele, pades nepasimesti, o kai atsiras patirties - tada jau visi bus lengvi
QUOTE(Rugiaveideee @ 2011 01 19, 12:42)
QUOTE(Enigm@ @ 2011 01 23, 22:52)
Bet jau grozis tai nerealus . As sioje sferojedar visiskai zalia, todel labai noreciau kad pasidalintumete kur konkreciai perkate juoda cekiska biseri ir kokio dydzio, buciau labai dekinga
QUOTE(Smakis @ 2011 01 24, 23:12)
Bet jau grozis tai nerealus . As sioje sferojedar visiskai zalia, todel labai noreciau kad pasidalintumete kur konkreciai perkate juoda cekiska biseri ir kokio dydzio, buciau labai dekinga
as irgi pasinaudociau sia info
nes butent pastarieji darbai (juodi) labiausiai ir skatina pabandyti
QUOTE(Smakis @ 2011 01 24, 22:12)
Aciu As pirkau akmeneliai.com
QUOTE(Smakis @ 2011 01 25, 11:35)
O kokio dydzio
Preciosa ~1,9x2,5mm dydzio ant pakuotes nera, todel ~