Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai

Gude, superiniai abu žgutai, labai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
ohmy.gif kokiu groziu pasiziurejau wub.gif

paciai net pirstai panizo, bet bijau kad nesugebesiu unsure.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rugiaveideee: 19 sausio 2011 - 11:42
QUOTE(Rugiaveideee @ 2011 01 19, 12:42)

labai grazu wub.gif kokio ilgio sis zgutas ? is kiek karoliuku eilute?
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2011 01 17, 10:29)
Gyvai? Ar ne? Nebijai susipainioti tokio ilgio žgute? biggrin.gif biggrin.gif

Aruna,tikrai nebijau... smile.gif Jau seniai susipainiojusi... tongue.gif

Gude kaip visada tobula,isbaigta, "isnesiota" ir mums parodyta!!! bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Nerealūs darbeliai bigsmile.gif thumbup.gif bigsmile.gif thumbup.gif , nuostabiai gražu wub.gif

Mano žgutukai, kokybė nekokia, fotografuota paskubom

Žgutas su pakabuku "Blyksniai", ilgis 45 cm, karoliukai, paprastas užsegimas
user posted image

Žgutas "Labirintas ", ilgis 48 cm, karoliukai
user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos,tiesiog noriu padekot jums uz visas zinias ir konsultacijas.Buvau tylusis svecias kuris vis skaitinejau,veriau,nervinausi....na ir pagaliau isejo kazkas.Iki tokiu sedevru kaip daro Rugiaveideeee,Gude,Aruna ir kitos,dar toli,bet tikiuosi viskas su laiku ir su praktika g.gif Cia mano pirmasis blyniukas......reikalas labai uzkreciantis.Dabar esu paieskose karoliuku ir visu kitu grozybiu.Dar kart Jums visoms ACIU 4u.gif

http://img651.images...i/img9025s.jpg/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terija:): 20 sausio 2011 - 11:11
QUOTE(Terija:) @ 2011 01 20, 12:09)
Sveikos merginos,tiesiog noriu padekot jums uz visas zinias ir konsultacijas.Buvau tylusis svecias kuris vis skaitinejau,veriau,nervinausi....na ir pagaliau isejo kazkas.Iki tokiu sedevru kaip daro Rugiaveideeee,Gude,Aruna ir kitos,dar toli,bet tikiuosi viskas su laiku ir su praktika  g.gif  Cia mano pirmasis blyniukas......reikalas labai uzkreciantis.Dabar esu paieskose karoliuku ir visu kitu grozybiu.Dar kart Jums visoms ACIU  4u.gif

Na net nepagalvočiau, kad pirmasis 4u.gif Šauniai pasisekė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2011 01 20, 11:11)
Nerealūs darbeliai bigsmile.gif  thumbup.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif , nuostabiai gražu wub.gif

Mano žgutukai, kokybė nekokia, fotografuota paskubom

Žgutas su pakabuku "Blyksniai", ilgis 45 cm, karoliukai, paprastas užsegimas
user posted image

Žgutas "Labirintas ", ilgis 48 cm, karoliukai
user posted image

Antro zguto nematau,bet pirmas labai nelygiai nunertas.vadinasi nepaguldydavai karoliuko pries isnerdama nauja.
Atsakyti
QUOTE(Terija:) @ 2011 01 20, 13:09)
Sveikos merginos,tiesiog noriu padekot jums uz visas zinias ir konsultacijas.Buvau tylusis svecias kuris vis skaitinejau,veriau,nervinausi....na ir pagaliau isejo kazkas.Iki tokiu sedevru kaip daro Rugiaveideeee,Gude,Aruna ir kitos,dar toli,bet tikiuosi viskas su laiku ir su praktika  g.gif  Cia mano pirmasis blyniukas......reikalas labai uzkreciantis.Dabar esu paieskose karoliuku ir visu kitu grozybiu.Dar kart Jums visoms ACIU  4u.gif

Super grožis gavosi thumbup.gif , šaunuolė thumbup.gif

Karosimi, dėl paties nėrimo viskas gerai : kabinu iš dešinės, man taip patogiau smile.gif, nuotraukos abi baisios, nekokybiškos smile.gif.....
Karoliukus užsakovės perkasi pačios : tad kokius duoda, iš tokių ir neriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasumi @ 2011 01 19, 15:22)
labai grazu  wub.gif  kokio ilgio sis zgutas ? is kiek karoliuku eilute?

Ilgis pačio žguto nesurišus mazgo 1 m. Nerta iš 6 karoliukų.
Atsakyti
Mano pirmasis nertas zgutas. Jo ilgis 133cm 4u.gif
user posted image
Atsakyti