QUOTE(ismira @ 2010 12 14, 15:05)
kaip reikia padaryti toki susukta zguta?
Jis sutraukiamas su siūlu. Čia turbūt negalima dėti kitų forumų pamokų ...tai atsiūsiu nuorodą į AŽ
QUOTE(rebeke @ 2010 12 15, 08:45)
Gude,kaip visada fantastiskas!!! Pasigedau jusu darbu forumuose,taciau kai pamaciau liniuote parase supratau kodel,aukit sveiki
Rebeke, kur jau ten mano metuose .... turbūt pamatei Ismiros liniuotę gal paprasčiausiai nėra kada dėti į forumus ...Mano paraše gali pamatyti darbelius
lauksiu nuorodos
pamirsau liniuote nusegti, is iprocio
as cia tik megeja, darau tik sau papuosaliukus, daug laiko neturiu, tai prie vieno darbelio menesi galiu prasedeti
pamirsau liniuote nusegti, is iprocio
as cia tik megeja, darau tik sau papuosaliukus, daug laiko neturiu, tai prie vieno darbelio menesi galiu prasedeti
Taip pasiilgstu spalvų - Gude, Rebeke- tiesiog atgaiva akims . O dar kaip darbai gražūs- du viename
Sveikos ,
Daznai paskaitineju jusu temele bet taip niekada ir nepasisakau
pamacius sita grozi negaliu nepagirti jos kurejos nes darbelis tikra atgaiva akims labai grazu
labai grazios zguto kepureles idomu imanoma kazkur tokiu nebrangiai siauliuose nusipirkti? niekur neuzmaciau
Daznai paskaitineju jusu temele bet taip niekada ir nepasisakau
QUOTE(rebeke @ 2010 12 22, 18:24)
pamacius sita grozi negaliu nepagirti jos kurejos nes darbelis tikra atgaiva akims labai grazu
labai grazios zguto kepureles idomu imanoma kazkur tokiu nebrangiai siauliuose nusipirkti? niekur neuzmaciau
QUOTE(Aruna @ 2010 12 29, 20:13)
RUDENS ALLEGRO
va cia tai grazu nors ir painu, nerandu kur pradzia kur pabaiga
QUOTE(rebeke @ 2010 12 12, 13:29)
Leelu maxi siulai tikrai per stori,nusipirk nerimo siulu plonesniu,geriausia 50nr ir adatu buna specialiai biseriui vert ,jos ir per smulkiausius karoliukus lenda .O cia mano vakarykstis darbas
Labai grazu ir puosnu
QUOTE(rebeke @ 2010 12 12, 13:29)
adatu buna specialiai biseriui vert ,jos ir per smulkiausius karoliukus lenda
o as per sia adata niekaip nesugebejau irisinio siulo perverti - nauja adata spejau sulauzyti
QUOTE(Chera @ 2011 01 04, 09:56)
o as per sia adata niekaip nesugebejau irisinio siulo perverti - nauja adata spejau sulauzyti
buvo ir man taip. ir netgi su tuo plonesniu 50nr siulu, dar specialiai parduotuvej paprasiau kad pabandytu ivert, tai su tuom iverikliu niekaip. gerai kad vis delto nusipirkau ta siula o namie pabandziau paprastai be nieko, ir isivere aisku sunkiai ne iskart pavyksta bet imanoma, o ir po to kaip patogiai ir greit karoliukai susiveria. tik va dabar gailiuos kad to siulo tik vienos spalvos pasiemiau nes dar bent jau pilko noretusi, o taip tingiu iki tos pardes vaziuot. tiksliau su visais vaikais ir per pusnis tai truputi sudetinga ten nukeliaut