Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai

Gude,kaip visada fantastiskas!!! 4u.gif Pasigedau jusu darbu forumuose,taciau kai pamaciau liniuote parase supratau kodel,aukit sveiki 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ismira @ 2010 12 14, 15:05)
kaip reikia padaryti toki susukta zguta? g.gif

Jis sutraukiamas su siūlu. Čia turbūt negalima dėti kitų forumų pamokų ...tai atsiūsiu nuorodą į AŽ mirksiukas.gif

QUOTE(rebeke @ 2010 12 15, 08:45)
Gude,kaip visada fantastiskas!!! 4u.gif Pasigedau jusu darbu forumuose,taciau kai pamaciau liniuote parase supratau kodel,aukit sveiki 4u.gif  4u.gif

biggrin.gif Rebeke, kur jau ten mano metuose .... turbūt pamatei Ismiros liniuotę gal paprasčiausiai nėra kada dėti į forumus ...Mano paraše gali pamatyti darbelius mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gude: 15 gruodžio 2010 - 10:33
lauksiu nuorodos smile.gif
pamirsau liniuote nusegti, is iprocio blush2.gif
as cia tik megeja, darau tik sau papuosaliukus, daug laiko neturiu, tai prie vieno darbelio menesi galiu prasedeti 4u.gif
Atsakyti
blush2.gif Jau kokia ziopla blush2.gif ,turbut kad ismiros liniupte paziurejau blush2.gif

paskutinis uzsakymas

user posted image

Atsakyti
Taip pasiilgstu spalvų - Gude, Rebeke- tiesiog atgaiva akims . O dar kaip darbai gražūs- du viename biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos ,

Daznai paskaitineju jusu temele bet taip niekada ir nepasisakau blush2.gif
QUOTE(rebeke @ 2010 12 22, 18:24)
blush2.gif Jau kokia ziopla blush2.gif ,turbut kad ismiros liniupte paziurejau blush2.gif

paskutinis uzsakymas

user posted image

pamacius sita grozi negaliu nepagirti jos kurejos nes darbelis tikra atgaiva akims 4u.gif labai grazu 4u.gif

labai grazios zguto kepureles idomu imanoma kazkur tokiu nebrangiai siauliuose nusipirkti? niekur neuzmaciau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilmuliux: 23 gruodžio 2010 - 09:43
QUOTE(rebeke @ 2010 12 22, 19:24)
paskutinis uzsakymas

man vis nesigauna nunerti paprasta zgutas .... jie tokie dailus wub.gif tai tik turkiskus gaminu - nera profo darbas, bet sirdziai mielas smile.gif
user posted image
Atsakyti

RUDENS ALLEGRO

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2010 12 29, 20:13)
RUDENS ALLEGRO

va cia tai grazu smile.gif nors ir painu, nerandu kur pradzia kur pabaiga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rebeke @ 2010 12 12, 13:29)
Leelu maxi siulai tikrai per stori,nusipirk nerimo siulu plonesniu,geriausia 50nr ir adatu buna specialiai biseriui vert ,jos ir per smulkiausius karoliukus lenda 4u.gif .O cia mano vakarykstis darbas

user posted image

Labai grazu ir puosnu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rebeke @ 2010 12 12, 13:29)
adatu buna specialiai biseriui vert ,jos ir per smulkiausius karoliukus lenda 4u.gif

o as per sia adata niekaip nesugebejau irisinio siulo perverti - nauja adata spejau sulauzyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2011 01 04, 09:56)
o as per sia adata niekaip nesugebejau irisinio siulo perverti - nauja adata spejau sulauzyti  doh.gif

buvo ir man taip. ir netgi su tuo plonesniu 50nr siulu, dar specialiai parduotuvej paprasiau kad pabandytu ivert, tai su tuom iverikliu niekaip. gerai kad vis delto nusipirkau ta siula o namie pabandziau paprastai be nieko, ir isivere smile.gif aisku sunkiai ne iskart pavyksta bet imanoma, o ir po to kaip patogiai ir greit karoliukai susiveria. tik va dabar gailiuos kad to siulo tik vienos spalvos pasiemiau smile.gif nes dar bent jau pilko noretusi, o taip tingiu iki tos pardes vaziuot. tiksliau su visais vaikais ir per pusnis tai truputi sudetinga ten nukeliaut
Atsakyti