Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai

QUOTE(LeeLu @ 2010 12 12, 12:02)
grazu smile.gif
profesinis klausimas smile.gif cia kokio stambumo biseris ir is keliu karoliuku eileje nerta? smile.gif

nerta is 10,bet stambumo 2mm,cekiskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zymanau @ 2010 12 12, 10:04)
nerta is 10,bet stambumo 2mm,cekiskas smile.gif

aisku. daug karoliuku susivert reik smile.gif ir dar vienas profesinis tada smile.gif o veriat su adata ar kaip? nes keik pati bandziau tie visai smulkieji siaip sunkiai ant siulo telpa, o jei su adata tai is vis neimanoma. arba gal siulus per storus naudoju g.gif nes mezgu su tais "maxi"
Atsakyti
Leelu maxi siulai tikrai per stori,nusipirk nerimo siulu plonesniu,geriausia 50nr ir adatu buna specialiai biseriui vert ,jos ir per smulkiausius karoliukus lenda 4u.gif .O cia mano vakarykstis darbas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LeeLu @ 2010 12 09, 19:06)
grazus smile.gif
o man tai kaskodel tas turkiskas sudetingesnis atrodo  rolleyes.gif na, gal kad skirtingi karoliukai ir kai radau kaskur aprasyma, tai taip neaiskiai ta pati pradzia buvo, kad net nekilo ranka bandyt.

gal cia kiekvienam skirtingai... ma turkiskas is pirmo karto pavyko

QUOTE(ichoo @ 2010 12 12, 09:48)
Pasidalinkit patirtim kaip pasidarėt šitą grožybę  wub.gif  4u.gif  blush2.gif

blush2.gif kad jis toks sleivas kreivas ir per mazai karoliuku tu mazuju (veriaus 3, o manau reikejo 5) g.gif ir uzsegimas toks neisbaigtas, nes neturejau kepureliu rolleyes.gif

QUOTE(rebeke @ 2010 12 12, 13:29)
O cia mano vakarykstis darbas

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LeeLu @ 2010 12 12, 12:35)
aisku. daug karoliuku susivert reik smile.gif ir dar vienas profesinis tada smile.gif o veriat su adata ar kaip? nes keik pati bandziau tie visai smulkieji siaip sunkiai ant siulo telpa, o jei su adata tai is vis neimanoma. arba gal siulus per storus naudoju  g.gif  nes mezgu su tais "maxi"

as kartais su maxi kartais kitos rusies smile.gif ,adatas turiu specialias biseriui vert ir siut,galima vert ir su paprasta bet tada su galvute reikia labai maza turet.ant storesnio siulo gerai jei ratuke daugiau karoliuku,o jei is 6 kokiu tai tada naudot plonesni siula reiktu smile.gif
Atsakyti
Rebeka, labai gražu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rebeke @ 2010 12 12, 12:29)
Leelu maxi siulai tikrai per stori,nusipirk nerimo siulu plonesniu,geriausia 50nr ir adatu buna specialiai biseriui vert ,jos ir per smulkiausius karoliukus lenda 4u.gif .O cia mano vakarykstis darbas

aisku. teks siulu keliaut ieksot smile.gif
adatu biseriui turiu, viskassu jom oki, zilka lenda, bet su siulu tai ni smile.gif

QUOTE(zymanau @ 2010 12 12, 13:08)
as kartais su maxi kartais kitos rusies smile.gif ,adatas turiu specialias biseriui vert ir siut,galima vert ir su paprasta bet tada su galvute reikia labai maza turet.ant storesnio siulo gerai jei ratuke daugiau karoliuku,o jei is 6 kokiu tai tada naudot plonesni siula reiktu smile.gif

na paskutinius dariau su 6 karoliukais ir lyg nieko siulo storumas. bet gal cia todel kad kitaip nebandziau.
teks dabar keliaut siulu ieskot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rebeke @ 2010 12 12, 13:29)

user posted image

labai kepureles grazios,o kur pirkot blush2.gif
Atsakyti
OO,reikės ir man pabandyti 4u.gif
Atsakyti
Karosimi sitas parsisiunciau is FMG taciau panasiu tik mazesniu esu pirkusi Kaune,Urmo bazeje,Raudono pasazo 9b vietoje.

Pinta , Almita, aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rebeke: 14 gruodžio 2010 - 08:19
...gyvatiškas....

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gude: 14 gruodžio 2010 - 14:01
QUOTE(gude @ 2010 12 14, 15:01)
...gyvatiškas....

user posted image

kaip reikia padaryti toki susukta zguta? g.gif
Atsakyti