Labai gražus komplektėlis
kokie čia karoliukai? kur pirkot?
QUOTE(Pinta @ 2010 12 08, 20:22)
aciu. Pats zgutas tai is paprasto (kinietisko) biserio pirkta didelis puskilograminis maisas kauno bazese o tie bumbuliukai tai net nepasakysiu, radau kasko savo dezutej tinkamo ir sunaudojau
QUOTE(LeeLu @ 2010 12 08, 20:41)
aciu. Pats zgutas tai is paprasto (kinietisko) biserio pirkta didelis puskilograminis maisas kauno bazese o tie bumbuliukai tai net nepasakysiu, radau kasko savo dezutej tinkamo ir sunaudojau
na kažkaip man tas bazinis biseris labai nelygus būna, o čia taip gražiai atrodo
QUOTE(Pinta @ 2010 12 08, 21:25)
na kažkaip man tas bazinis biseris labai nelygus būna, o čia taip gražiai atrodo
tai cia gal fotikas "patvarke" bendra vaizda. nera tie karoliukai idealiai lygus, tik tiek kad veriant jau atrinkinejau kuo vienodesnius. cia dar vis "pabandymai" neprisiruosiu dar to graziojo biserio nusipirkt
LeeLu kaip gražu.... . Labai mielas toks komplektukas
QUOTE(gude @ 2010 12 01, 11:25)
O kuriam rajone? Jeigu netoli Petrašiūnų galėčiau pamokyti /nerti žgutus/.....
jei atsirastu kas dar nori pasimokinti mielai prisijungčiau seniai svajoju išmokti, bet va pati savo jėgom nelabai gaudausi kas ir kaip, geriau jei kas gyvai parodytų jei susiorganizuosit merginos, brūkštelkit man į až
QUOTE(LeeLu @ 2010 12 01, 14:56)
kad tik padetu dabar laukiam pasirodant kas gavos
Dar vis narplioju
QUOTE(trupinelis @ 2010 12 09, 00:15)
jei atsirastu kas dar nori pasimokinti mielai prisijungčiau seniai svajoju išmokti, bet va pati savo jėgom nelabai gaudausi kas ir kaip, geriau jei kas gyvai parodytų jei susiorganizuosit merginos, brūkštelkit man į až
pradek nuo turkisko (man jis visai gerai ir greitai neriasi ir graziai atrodo) , bet vat paprastas zgutas sunkiai sekasi pati principa gali paziureti ivairiuose nuorodose, o kad graziai gautusi reikia praktikos.... nors visada norisi kad gas "gyvai" parodytu ir patarimu duotu as turkisku zgutu apyranke pasidariua....sleiva kreiva...bet zinosiu kur klaidos ir jau kitas geresnis gausis
va jis
QUOTE(cipa007 @ 2010 12 08, 22:30)
LeeLu kaip gražu.... . Labai mielas toks komplektukas
aciu aciu
QUOTE(Chera @ 2010 12 09, 16:37)
pradek nuo turkisko
grazus
o man tai kaskodel tas turkiskas sudetingesnis atrodo na, gal kad skirtingi karoliukai ir kai radau kaskur aprasyma, tai taip neaiskiai ta pati pradzia buvo, kad net nekilo ranka bandyt.
QUOTE(Chera @ 2010 12 09, 17:37)
pradek nuo turkisko (man jis visai gerai ir greitai neriasi ir graziai atrodo) , bet vat paprastas zgutas sunkiai sekasi pati principa gali paziureti ivairiuose nuorodose, o kad graziai gautusi reikia praktikos.... nors visada norisi kad gas "gyvai" parodytu ir patarimu duotu as turkisku zgutu apyranke pasidariua....sleiva kreiva...bet zinosiu kur klaidos ir jau kitas geresnis gausis
va jis
va jis
Pasidalinkit patirtim kaip pasidarėt šitą grožybę
QUOTE(zymanau @ 2010 12 12, 09:33)
zgutas kurio jau nebeturiu
grazu
profesinis klausimas cia kokio stambumo biseris ir is keliu karoliuku eileje nerta?