Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai

Labai gražus komplektėlis thumbup.gif
kokie čia karoliukai? kur pirkot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinta: 08 gruodžio 2010 - 20:23
QUOTE(Pinta @ 2010 12 08, 20:22)
Labai gražus komplektėlis  thumbup.gif
kokie čia karoliukai? kur pirkot?

aciu. Pats zgutas tai is paprasto (kinietisko) biserio blush2.gif pirkta didelis puskilograminis maisas kauno bazese smile.gif o tie bumbuliukai tai net nepasakysiu, radau kasko savo dezutej tinkamo ir sunaudojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LeeLu @ 2010 12 08, 20:41)
aciu. Pats zgutas tai is paprasto (kinietisko) biserio  blush2.gif  pirkta didelis puskilograminis maisas kauno bazese smile.gif o tie bumbuliukai tai net nepasakysiu, radau kasko savo dezutej tinkamo ir sunaudojau biggrin.gif

na kažkaip man tas bazinis biseris labai nelygus būna, o čia taip gražiai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinta @ 2010 12 08, 21:25)
na kažkaip man tas bazinis biseris labai nelygus būna, o čia taip gražiai atrodo  wub.gif

tai cia gal fotikas "patvarke" bendra vaizda. nera tie karoliukai idealiai lygus, tik tiek kad veriant jau atrinkinejau kuo vienodesnius. cia dar vis "pabandymai" neprisiruosiu dar to graziojo biserio nusipirkt smile.gif
Atsakyti
LeeLu kaip gražu.... wub.gif . Labai mielas toks komplektukas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gude @ 2010 12 01, 11:25)
O kuriam rajone?  Jeigu netoli Petrašiūnų galėčiau pamokyti /nerti žgutus/.....

jei atsirastu kas dar nori pasimokinti mielai prisijungčiau blush2.gif seniai svajoju išmokti, bet va pati savo jėgom nelabai gaudausi kas ir kaip, geriau jei kas gyvai parodytų mirksiukas.gif jei susiorganizuosit merginos, brūkštelkit man į až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LeeLu @ 2010 12 01, 14:56)
kad tik padetu smile.gif dabar laukiam pasirodant kas gavos  mirksiukas.gif

Dar vis narplioju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2010 12 09, 00:15)
jei atsirastu kas dar nori pasimokinti mielai prisijungčiau blush2.gif seniai svajoju išmokti, bet va pati savo jėgom nelabai gaudausi kas ir kaip, geriau jei kas gyvai parodytų mirksiukas.gif jei susiorganizuosit merginos, brūkštelkit man į až 4u.gif

pradek nuo turkisko (man jis visai gerai ir greitai neriasi ir graziai atrodo) , bet vat paprastas zgutas sunkiai sekasi doh.gif pati principa gali paziureti ivairiuose nuorodose, o kad graziai gautusi reikia praktikos.... nors visada norisi kad gas "gyvai" parodytu ir patarimu duotu blush2.gif as turkisku zgutu apyranke pasidariua....sleiva kreiva...bet zinosiu kur klaidos ir jau kitas geresnis gausis
va jis blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2010 12 08, 22:30)
LeeLu kaip gražu....  wub.gif . Labai mielas toks komplektukas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciu aciu smile.gif

QUOTE(Chera @ 2010 12 09, 16:37)
pradek nuo turkisko

grazus smile.gif
o man tai kaskodel tas turkiskas sudetingesnis atrodo rolleyes.gif na, gal kad skirtingi karoliukai ir kai radau kaskur aprasyma, tai taip neaiskiai ta pati pradzia buvo, kad net nekilo ranka bandyt.
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2010 12 09, 17:37)
pradek nuo turkisko (man jis visai gerai ir greitai neriasi ir graziai atrodo) , bet vat paprastas zgutas sunkiai sekasi  doh.gif pati principa gali paziureti ivairiuose nuorodose, o kad graziai gautusi reikia praktikos.... nors visada norisi kad gas "gyvai" parodytu ir patarimu duotu  blush2.gif  as turkisku zgutu apyranke pasidariua....sleiva kreiva...bet zinosiu kur klaidos ir jau kitas geresnis gausis
va jis  blush2.gif
user posted image

Pasidalinkit patirtim kaip pasidarėt šitą grožybę wub.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
zgutas kurio jau nebeturiu thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zymanau @ 2010 12 12, 09:33)
zgutas kurio jau nebeturiu thumbup.gif

grazu smile.gif
profesinis klausimas smile.gif cia kokio stambumo biseris ir is keliu karoliuku eileje nerta? smile.gif
Atsakyti