Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai

QUOTE(LeeLu @ 2010 12 01, 10:31)
Laba ryta. O internete nebandet filmuotos medziagos ieskot?
As pati irgi nemokejau, tai netycia radau sita filmuka aiskiau ir buti negali smile.gif pabandziau ir is karto pavyko smile.gif

Niu jeigu nepavyks ziurint filmuka iskart ieskoti vietos susitikimui su Meduzyte.
ACIU yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(eureka77 @ 2010 12 01, 10:02)
Niu jeigu nepavyks ziurint filmuka iskart ieskoti vietos susitikimui su Meduzyte.
ACIU  yahoo.gif

kad tik padetu smile.gif dabar laukiam pasirodant kas gavos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LeeLu @ 2010 12 01, 08:31)
Laba ryta. O internete nebandet filmuotos medziagos ieskot?
As pati irgi nemokejau, tai netycia radau sita filmuka aiskiau ir buti negali smile.gif pabandziau ir is karto pavyko smile.gif

tikrai aiškus filmukas thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Koks grazus tas su gele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinta @ 2010 11 30, 22:50)
"Kasiulai" parduotuveje Kaune  būna organizuojami mokami kursai. Aš pati ėjau ir išmokau nerti žgutą. Jų puslapyje skelbia informaciją.  mirksiukas.gif

daro kasiulai.lt pamokele smile.gif bet laikas nuo 16.30-18.30 doh.gif o as dirbu iki 18 val... kokia nesamone laika sugalvojo doh.gif
Atsakyti
Karosimi kaip grazu thumbup.gif
O gal galetum papasaok kaip tokia gele padaryt, gal kokia schema turi ar pan. nes vis ziuriu,bet taip paciai bandyt is fotkes dar nesiryztu daryt smile.gif
Atsakyti
[quote=LeeLu,2010 12 03, 22:57]
Karosimi kaip grazu thumbup.gif
O gal galetum papasaok kaip tokia gele padaryt, gal kokia schema turi ar pan. nes vis ziuriu,bet taip paciai bandyt is fotkes dar nesiryztu daryt smile.gif
http://www.bellaonli...es/art62793.asp VA SITA GELYTE
Papildyta:
Is tikruju jos dar kas antra kampa turejau i vidu uzsiriesti,bet man taip neisejo ir palikau tokia kokia matot.
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2010 12 04, 21:09)
//www.bellaonline.com/articles/art62793.asp[/url] VA SITA GELYTE
Papildyta:
Is tikruju jos dar kas antra kampa turejau i vidu uzsiriesti,bet man taip neisejo ir palikau tokia kokia matot.

aisku, aciu, bandysiu laisvesne minute, bet jau ziuriu kad schema reiks pasinagrinet kaip daryt smile.gif
user posted image
uztat cia mano nauja gamyba smile.gif
Atsakyti
Labai gražu bigsmile.gif
O kiap tą bumbuliuką ir kilpą padaryt?
Atsakyti
QUOTE(Pinta @ 2010 12 05, 12:30)
Labai gražu  bigsmile.gif
O kiap tą bumbuliuką ir kilpą padaryt?

hm.. bandysiu supasakot. bumbuliukam tai buna schemos, gal juos dagiau auskaru temoj ar kaskur yra, na bent pagal kaskuria, kur dviems spalvom. o kilpa tai irgi kaskuri forume tik nepamenu ar sitam ar ktam pasakojo, kad pradedi daryt zguta, kaskiek padara (siuo atveju ~7-8 cm) tik cia jis 5 karoliuku, tada imi abu jo galus, ir toliau darau per abu, aisku per viduri kur susiglaudzia karoliukus praleidi, ir toliau jau dariau 6 karoliukai aplink abu. tikiuosi aiskaii supasakojau smile.gif
Atsakyti
Laba vakara.
Na negi niekas daugiau zgutu nedarot? smile.gif
Parodysiu savo naujausia
user posted image
Atsakyti