QUOTE(rebeke @ 2010 11 27, 23:52)
Prasom,pamirsau pasakyt kad neriama is 6 karoliku
o kiek mazdaug metru susiverei iki rasto?
Kaip matau niekas nezino kur organizuojami kursai
QUOTE(rebeke @ 2010 11 28, 12:26)
veriau kur tai apie metra juodu karoliuku,po to veriau rasta ir vel veriau apie metra juodu.bendras ilgis kur tai 250-270cm.Neriau is 6 karoliuku.Zgutas gavosi neilgas,prie pat kaklo,apie 43-45cm,su uzsegimu.
na kai turesiu laiko reikes pabandyt pasidaryti
sveikos merginos ir as panorau ismeginti savaitgali si grozi ir ...visai nesiseke pradzia ardziau gal 10 kartu, nes buvau susiverusi visus skirtingus karoliukus (gal dar ne visai vienodi tie karoliukai) po to susiveriau 5 vienos spalvos, 5 kitos ir t.t. tai tada bent jau galejau pradzia padaryti... tai norejau pakausti kai neriate su vienos spalvos karoliukais ar nepasimetate eilese? ar cia ipratimo reikalas? dar klausimas ar yra skirtumas siulo ir karoliuka dydziai/storiai? Dabar karoliukai buvo pakankamai didoki, o siulas irisinis - tai man sunkiai su zgutu sekesi
QUOTE(eureka77 @ 2010 11 28, 23:16)
Kaip matau niekas nezino kur organizuojami kursai
kad kazin ar kur jie rengiami as visai galeciau uzsiimti mokyti, bet kur siulytis ir as nezinau, o namie nelabai turiu vietos bureliui jei yra noras galima susitarti ir per az
QUOTE(medūzytė @ 2010 11 29, 20:43)
kad kazin ar kur jie rengiami as visai galeciau uzsiimti mokyti, bet kur siulytis ir as nezinau, o namie nelabai turiu vietos bureliui jei yra noras galima susitarti ir per az
bet jus is Vilniaus o kas Kaune apsiimtu
QUOTE(Chera @ 2010 11 30, 13:47)
Aaa, nu va cia problematiska jau net nezinau daugiau, ne daug zgutisciu profesionaliu yra, nebent kuri megeja, parodytu pagrindus
QUOTE(Chera @ 2010 11 30, 11:47)
"Kasiulai" parduotuveje Kaune būna organizuojami mokami kursai. Aš pati ėjau ir išmokau nerti žgutą. Jų puslapyje skelbia informaciją.
QUOTE(Chera @ 2010 11 30, 12:47)
o kas Kaune apsiimtu
O kuriam rajone? Jeigu netoli Petrašiūnų galėčiau pamokyti /nerti žgutus/.....