Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai

sveikos mergaites noreciau ir as prisijungti prie jusu 4u.gif
stai mano keletas darbeliu
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rudoji33 @ 2010 11 06, 12:14)
sveikos mergaites noreciau ir as prisijungti prie jusu  4u.gif

Labai grazus darbeliai, gal turi aprasyma kaip tas gelytes padarai?
Atsakyti
Ojoj kaip grazu ,mano tai ir nublanks lotuliukas.gif pries tokius grozius.mane tai pirmoji domintu gelyte.ji ko gero sunki,man reikia ant dukters sokiu sukneles geles.tai pamaciau ir mintis i galva trenke bash.gif kad toks grozis tiks.gal paaiskinimu su schemute galima? ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
[quote=rudoji33,2010 11 06, 13:14]
sveikos mergaites noreciau ir as prisijungti prie jusu 4u.gif

O, kaip grazu thumbup.gif labiausiai man pirmoj nuotraokoj patiko su balta gele thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Paskutinis,tik ka uzbaigtas lariatas ir apyranke.
user posted image

Laukiu kritiniu pastebejimu... smile.gif
Atsakyti
O kritiniu pastebejimu nebus .nes labai thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(meskutejolanta @ 2010 11 07, 15:13)
Paskutinis,tik ka uzbaigtas lariatas ir apyranke.
Laukiu kritiniu pastebejimu... smile.gif

Labai grazu.Pakartosiu savo klausima kaip padarote tuos kutus? blush2.gif
Atsakyti
rudoji33 , meskutejolanta - negaliu atsiziuret bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos merginos, ir as sugalvojau pameginti zgutus....ir ka....ir sprogsiu is pykcio doh.gif nusipirkau smulkius karoliukus ir nerimo siula, kuris pasirodo nelenda per karoliuka doh.gif nusipirkau vielute karoliukam nerti, susiveriau karoliukus,o nerti kaip?ji permatoma, nesimato kilpeliu doh.gif ir pikta ir juokinga....maciau kazkuri minejot kad su valu dirbat, gal galit patarti kaip ir ka daryti g.gif nenoriu trecia karta 6 metrus karoliuku verti doh.gif
Atsakyti
Meskutejolanta- paskutinis tavo darbelis tikrai gerulis

berto_luci - pirmiausia, jei pradedi tai tas permatomas siūlas tikrai netinkamas dalykas. Geriausia tinka iriso siūlai arba dar naudoju medvilninius. Gal tau per biseriukus ne siūlas nepralenda, o adata? O su valu tikrai nepatarčiau nerti, tai vėriamiems naudojams dalykas
Atsakyti
Aciu merginos uz grazius zodzius! blush2.gif 4u.gif

Berto_luci noriu papildyti Aruna,neverk tiek daug metru karoliuku.Pradziai 1 metra priverk ir pagauk nerimo kampa o paskui ,kai bus azartas,nors ir 10,jeigu iseis...
Istvermes ir laiksiu greito rezultato. biggrin.gif
Atsakyti