Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai

QUOTE(rebeke @ 2010 10 25, 22:23)
Man irgi 0,7 pats geriausias,o siulus naudoju 30 arba 50nr,ziurint kokio dydzio karoliukais mezgu.O cia mano zgutas su lasiukais:

user posted image

O kaip cia su tais lasiukais su karoliukais juos sunerti reikia ar kai jau zgutas sunertas?
Atsakyti
QUOTE(lavazia @ 2010 10 28, 17:11)
O kaip cia su tais lasiukais su karoliukais juos sunerti reikia ar kai jau zgutas sunertas?

Lašiukus reikia įnerti. Juos reikia susiverti ant siūlo kartu su biseriu, jei gerai atsimenu tai tokia tvarka 25 biserio karoliukai 1lašelis 25 biserio karoliukai 1lašelis ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(zefiriukas @ 2010 10 28, 16:32)
Lašiukus reikia įnerti. Juos reikia susiverti ant siūlo kartu su biseriu, jei gerai atsimenu tai tokia tvarka 25 biserio karoliukai 1lašelis 25 biserio karoliukai 1lašelis ir t.t.

O is keliu nerti? Is 5 karoliuku?
Atsakyti
QUOTE(lavazia @ 2010 10 28, 21:00)
O is keliu nerti? Is 5 karoliuku?

Žgutas neriamas iš 6 karoliukų, nors aš tai vėriau taip: 51 karoliukas 1lašelis ir t.t.

O rezultatas toks smile.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
eina sau, niekad tokiu nemacius bigsmile.gif
Atsakyti
Lariatas "Raudonasis".Ilgis su kutais 143cm.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Eina sau kaip grazu,o kiek tada priveret ant siulo?
Atsakyti
QUOTE(rebeke @ 2010 10 25, 22:23)
Man irgi 0,7 pats geriausias,o siulus naudoju 30 arba 50nr,ziurint kokio dydzio karoliukais mezgu.O cia mano zgutas su lasiukais:

user posted image

ogo bigsmile.gif labai ispudingas thumbup.gif
Atsakyti
Jeigu manes klausiat,tai tokiam ilgiui reikia apie 6 metrus karoliuku. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meskutejolanta @ 2010 11 05, 14:38)
Jeigu manes klausiat,tai tokiam ilgiui reikia apie 6 metrus karoliuku. smile.gif

Taip jusu klausiau tongue.gif .taip as ir primeciau ,kad panasiai priverti reiktu. neriu as su varvekliukais,nu pabaigsiu ir parodysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2010 11 05, 17:14)
Taip jusu klausiau tongue.gif .taip as ir primeciau ,kad panasiai priverti reiktu. neriu as su varvekliukais,nu pabaigsiu ir parodysiu lotuliukas.gif

Labai lauksiam... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meskutejolanta @ 2010 11 04, 14:33)
Lariatas "Raudonasis".Ilgis su kutais 143cm.

Labai grazus thumbup.gif o kaip kutus padaret?
Atsakyti