Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai

QUOTE(meskutejolanta @ 2010 10 19, 15:48)
Noriu parodyti jusu teismui...Kolege pavadino botageliu biggrin.gif Ilgis su kutais 130cm.
user posted image

Kokio storio šitas žgutas? smile.gif Labai smagiai atrodo, tikriausiai ir kolegės įvertinimas toks biggrin.gif Botagėlis.. labai gerai pavadino biggrin.gif
Atsakyti
Tiesiog suzaveta jusu darbeliais blush2.gif . Isduokite paslapti, ant kokiu siulu geriau verti? Man niekaip neiseina doh.gif
Atsakyti
Botagelio tikras pavadinimas yra LARIATAS.Sito storis 8mm,ilgis 130cm su kutais.
Atsakyti
QUOTE(Kamurka @ 2010 10 22, 19:58)
Tiesiog suzaveta jusu darbeliais blush2.gif . Isduokite paslapti, ant kokiu siulu geriau verti? Man niekaip neiseina doh.gif

Aš neriu su kuo plonesniais nėrimo siūlais. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zefiriukas @ 2010 10 23, 13:42)
Aš neriu su kuo plonesniais nėrimo siūlais. smile.gif

O kokio storio turi buti vaselis?
Atsakyti
QUOTE(Kamurka @ 2010 10 23, 19:02)
O kokio storio turi buti vaselis?

pagal siulu stori prisitaikik
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2010 10 23, 22:03)
pagal siulu stori prisitaikik

Man patogiausias pirmo numerio ax.gif
Atsakyti
O man gražiausia ir patogiausia 0,75 nr. vąšeliu smile.gif
Atsakyti
Man irgi 0,7 pats geriausias,o siulus naudoju 30 arba 50nr,ziurint kokio dydzio karoliukais mezgu.O cia mano zgutas su lasiukais:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rebeke @ 2010 10 25, 22:23)
Man irgi 0,7 pats geriausias,o siulus naudoju 30 arba 50nr,ziurint kokio dydzio karoliukais mezgu.O cia mano zgutas su lasiukais:

user posted image

Su laseliais tai thumbup.gif .o kur juos perkat?
Atsakyti
aciu Karosimi.O laselius pirkau pas viena mergina kitame forume,taciau esu maciusi ir internetinese pardese
Atsakyti
QUOTE(fruktozoide @ 2010 10 20, 22:13)
Kokio storio šitas žgutas? smile.gif Labai smagiai atrodo, tikriausiai ir kolegės įvertinimas toks biggrin.gif Botagėlis.. labai gerai pavadino  biggrin.gif

Super Jusu darbai, vieni uz kitus grazesni smile.gif prisiziurejusi jusu darbe, nusprendziau ir pati pabandyti, bet kazkaip man schemos nelabai aiskios smile.gif
Atsakyti