Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai

Ir dar...

user posted image
Atsakyti
Rugiaveide, labai grazus tavo papuosalai wub.gif Kokio dydzio biseriu tu juos neri ir koki biseri naudoji? Nu toks nelygus tas biseris, gal tiesiog nezinau koki reiketu pirkti. Mokeciau ir brangiau, kad tik kokybiskesnis butu.
Atsakyti
Aga, aš perku brangesnį, nes iš to pigaus kiniško nei pati nenešiočiau. Perku čekišką biserį, 10 arba 11 dydžio. Kartais ir 12.
Pamaišau jei margas būna ir su vokišku Gutermano arba japonišku.
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveideee @ 2010 08 14, 17:06)
Aga, aš perku brangesnį, nes iš to pigaus kiniško nei pati nenešiočiau. Perku čekišką biserį, 10 arba 11 dydžio. Kartais ir 12.
Pamaišau jei margas būna ir su vokišku Gutermano arba japonišku.

Labai aciu wub.gif
Atsakyti
exDaiva, rimtiems zgutams nerti , perku internetinese parduotuvese karoliukus , ten pakankamai lygus, grazus karoliukai parduodami:)
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2010 08 14, 21:12)
exDaiva, rimtiems zgutams nerti , perku internetinese parduotuvese karoliukus , ten pakankamai lygus, grazus  karoliukai parduodami:)

dekui labai uz patarima mirksiukas.gif gal galetum koki pavyzdeli is kokios parduotuves imesti, kad zinociau apie kokius mazdaug kalbi blush2.gif pabandziau nerti turkiska ir paprasta - abu is pirmo karto graziai gavosi, taip uzsiveziau biggrin.gif vienas malonumas juos narplioti, kai vaikus uzmigdau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2010 08 14, 23:35)
dekui labai uz patarima  mirksiukas.gif gal galetum koki pavyzdeli is kokios parduotuves imesti, kad zinociau apie kokius mazdaug kalbi  blush2.gif pabandziau nerti turkiska ir paprasta - abu is pirmo karto graziai gavosi, taip uzsiveziau  biggrin.gif vienas malonumas juos narplioti, kai vaikus uzmigdau  ax.gif

Daug ka perku is www.veriu.lt...ten tikrai kokybiskos prekes ir nera brangu 4u.gif ...visada dovanu duoda, nuolaidas padaro : man patinka thumbup.gif

Pasiklauski ir kitu merginu : gal jos nurodys parduotuves, is kuriu perka japoniskus, vokiskus ir kitokius karoliukus verimui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2010 08 15, 01:00)
Daug ka perku is www.veriu.lt...ten tikrai kokybiskos prekes ir nera brangu  4u.gif ...visada dovanu duoda, nuolaidas padaro : man patinka  thumbup.gif

Pasiklauski  ir kitu merginu : gal jos nurodys parduotuves, is kuriu perka japoniskus, vokiskus ir kitokius karoliukus verimui  mirksiukas.gif

Oi dekui uz atsakyma, nebetersiu temos ne i tema, zinau jau parduotuves, is dideles dalies jau pirkau, tiesiog zgutams nusimaciau tik biseri, todel susidomejau is kokiu butent karoliuku veri zgutus, nes visi grazesni, kokybiskesni karoliukai, mano galva, gana brangus.
Atsakyti
Vokiškus Gutermano perku sidabronamai.lt, japoniškus rankdarbiai.com. Yra ir kitose, bet aš pirkus dar tik iš šių smile.gif
Atsakyti
***** kaip garzu wub.gif

Man tai kazkaip tie nerti nepavyksta doh.gif bandau bandau, nesigauna, susinervinu ir numetu doh.gif
Atsakyti
Rugiaveideee, gražių darbelių prinėrei wub.gif 4u.gif
Atsakyti
zaviuosi rugiaveides darbeliais-jie superiniai thumb_yello.gif o cia vienas is mano kukliuju smile.gif
user posted image
Atsakyti