Ir dar...
Aga, aš perku brangesnį, nes iš to pigaus kiniško nei pati nenešiočiau. Perku čekišką biserį, 10 arba 11 dydžio. Kartais ir 12.
Pamaišau jei margas būna ir su vokišku Gutermano arba japonišku.
QUOTE(Rugiaveideee @ 2010 08 14, 17:06)
Aga, aš perku brangesnį, nes iš to pigaus kiniško nei pati nenešiočiau. Perku čekišką biserį, 10 arba 11 dydžio. Kartais ir 12.
Labai aciu
QUOTE(juodauoga @ 2010 08 14, 21:12)
exDaiva, rimtiems zgutams nerti , perku internetinese parduotuvese karoliukus , ten pakankamai lygus, grazus karoliukai parduodami:)
dekui labai uz patarima gal galetum koki pavyzdeli is kokios parduotuves imesti, kad zinociau apie kokius mazdaug kalbi pabandziau nerti turkiska ir paprasta - abu is pirmo karto graziai gavosi, taip uzsiveziau vienas malonumas juos narplioti, kai vaikus uzmigdau
QUOTE(exDaiva @ 2010 08 14, 23:35)
dekui labai uz patarima gal galetum koki pavyzdeli is kokios parduotuves imesti, kad zinociau apie kokius mazdaug kalbi pabandziau nerti turkiska ir paprasta - abu is pirmo karto graziai gavosi, taip uzsiveziau vienas malonumas juos narplioti, kai vaikus uzmigdau
Daug ka perku is www.veriu.lt...ten tikrai kokybiskos prekes ir nera brangu ...visada dovanu duoda, nuolaidas padaro : man patinka
Pasiklauski ir kitu merginu : gal jos nurodys parduotuves, is kuriu perka japoniskus, vokiskus ir kitokius karoliukus verimui
QUOTE(juodauoga @ 2010 08 15, 01:00)
Daug ka perku is www.veriu.lt...ten tikrai kokybiskos prekes ir nera brangu ...visada dovanu duoda, nuolaidas padaro : man patinka
Pasiklauski ir kitu merginu : gal jos nurodys parduotuves, is kuriu perka japoniskus, vokiskus ir kitokius karoliukus verimui
Oi dekui uz atsakyma, nebetersiu temos ne i tema, zinau jau parduotuves, is dideles dalies jau pirkau, tiesiog zgutams nusimaciau tik biseri, todel susidomejau is kokiu butent karoliuku veri zgutus, nes visi grazesni, kokybiskesni karoliukai, mano galva, gana brangus.
Vokiškus Gutermano perku sidabronamai.lt, japoniškus rankdarbiai.com. Yra ir kitose, bet aš pirkus dar tik iš šių
***** kaip garzu
Man tai kazkaip tie nerti nepavyksta bandau bandau, nesigauna, susinervinu ir numetu
Man tai kazkaip tie nerti nepavyksta bandau bandau, nesigauna, susinervinu ir numetu
Rugiaveideee, gražių darbelių prinėrei