Sveikos merginos,
Nepaprastai grazus jusu zgutai, taip maloniai akis paganiau
Noriu paprasyti jusu patarimo. Noriu ismokti nerti zgutus, isskaiciau, kad geriausia pradeti nuo turkisko zguto, bet tuoj nusisausiu....visas akis praziurejau beieskodama tu ryziu formos karoliuku, gal uzsiciklinau, nu bet nerandu nors uzmusk Isduokit paslapti kur perkat? prie kokios prekiu kategorijos jie buna priskirti?
Labas, exDaiva
Turkiska zguta nerti - paprasciau nei paprasta....as su paprastu ilgai vargau, kol ismokau taisyklingai nerti , o turkiskas einasi lyg per sviesta...
Beje tuo kartu, kai apeme ikvepimas, "ryziu " formos karoliuku po ranka neturejau, tai panaudojau apvalius...ir visai neblogai gavosi
Karoliukus dazniausiai perku turguj, taisyklingos ryziu formos karoliuku kol kas ten neradau , bet kazkokiu panasiu i ryzius , lazdeliu ir kitokiu formu karoliuku - nusipirkau
Turkiska zguta nerti - paprasciau nei paprasta....as su paprastu ilgai vargau, kol ismokau taisyklingai nerti , o turkiskas einasi lyg per sviesta...
Beje tuo kartu, kai apeme ikvepimas, "ryziu " formos karoliuku po ranka neturejau, tai panaudojau apvalius...ir visai neblogai gavosi
Karoliukus dazniausiai perku turguj, taisyklingos ryziu formos karoliuku kol kas ten neradau , bet kazkokiu panasiu i ryzius , lazdeliu ir kitokiu formu karoliuku - nusipirkau
Kaip smagu, kad kazkas atsake Dekui uz padrasinima, neturejau ir as kantrybes jau laukti, kol gausiu kur nors tuos ryziukus (nors su jais man graziau), issitraukiau biserio vamzdelius. Nu esu laiminga kaip barsukas - vakar susiveriau vakare karoliukus, o siandien per pusantros valandos nuneriau apie 20 cm turkisko zguto Pora cm tokie kreivi sleivi, o paskui isikirtau kaip siula itempt reikia ir gavosi visai dailus nertinukas, matyt dar priversiu karoliuku is kito galo, nes jau visus suneriau ir padarysiu dukrytei papuosaliuka, nors net nesitikejau, kad is pirmo karto bus vartotinas daiktas
Labs rytas!
Noreciau isiterpti . Ryziukai taisiklingos formos plastmasiniai,kas mane liudina,ir ju mazai kur yra.
Noreciau isiterpti . Ryziukai taisiklingos formos plastmasiniai,kas mane liudina,ir ju mazai kur yra.
O pas mus ryžiukų yra tik mažai darau iš jų.
Radau ryziuku vakar stai cia http://www.rankdarbi...?id_category=81 - jei kam irgi aktualu
Sveikutes turkiska zguta jau moku. nu bet paprastas tai .per kiek laiko nunerdavote pradzioje paprasta zguta.
QUOTE(karosimi @ 2010 08 11, 17:10)
Sveikutes turkiska zguta jau moku. nu bet paprastas tai .per kiek laiko nunerdavote pradzioje paprasta zguta.
Paprastą nunėriau gan greitai, bet klaidingai kabinau kabliuką ( tarp karoliukų ) , nerti mokiausi savarakiškai iš youtube.com įdėtos medžiagos........
Už tokius žgutus nemažai patyčių sulaukiau iš profesionalių žgutininkių ...., bet patarimo kaip idealiai nerti - ne....
Tik vienam forume ( auksarankes.lt ) konkreciai parašė ką ne taip darau, nuoširdžiai surašė mano klaidas, ir iškarto pavyko nunerti taisyklingą žgutą. Ačiū toms merginoms
As pirmiausia ismokau nerti paprasta, man tyrkiskas neisejo. O dabar jau neriu ir ta ir ta vienodai. Man uzteko pamokeliu ir paaiskinimu kuriuos radau cia. Pirma zgute nuneriau per viena diena
QUOTE(karosimi @ 2010 08 11, 16:10)
Pirmą nėriau dvi dienas - aišku, ne visą dieną sėdėjau įbedus akis į jį
Nėra ten taip sudėtinga- jeigu išsistudijuoji gerai medžiagą, kurios internete tikrai labai daug - ypač pas rusaites- tai viskas gaunasi iš pirmo karto.
Vėl rodausi ką tik užbaigtu