Įkraunama...
Įkraunama...

VELOX statybinė sistema

QUOTE(karya @ 2011 04 26, 17:09)
Sveiki, radau straipsnį apie VELOX  unsure.gif

http://www.skundai.l...mments&sid=8871

Tiksliau ne apie Velox, o apie firmą, prekiaujančia šia medžiaga. Dėkui kad dedate tokius pastebėjimus, nes žmonės turi žinoti ir būti atsargūs. Gerai, kad man nebuvo jokių nesusipratimų drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba diena,tikrai idomi tema ir as senai galvojau statyti nama is velox.Sakykite gal kas zinote statybininkus kas stato sitokius namus,sklypas Triuseliuose,Klaipedoje.Ir butu idomu suzinoti kiek kainuotu pastatyti nama su dalina apdaila 170kv/m http://www.namuplana.../ISSVAJOTAS.Gal yra kas is forumieciu kas kas galetu rekomenduoti.
Aciu
Atsakyti
Sveiki,
gal galit pasidalinti patirtimi, kaip į veloxo sistemą statėtės langus?
Atsakyti
QUOTE(Tautvydis @ 2011 09 13, 20:27)
Sveiki,

Mes statėme ant polistirolo dalies, įstatydami mediniu pagalius. Jei norite foto, parasykite savo emailą, įmesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audine68: 14 rugsėjo 2011 - 07:53
QUOTE(karya @ 2011 04 26, 17:09)
Sveiki, radau straipsnį apie VELOX  unsure.gif

http://www.skundai.l...mments&sid=8871

Labai gražu, data dar pažiūrėt reikėjo biggrin.gif

Atsargiai, nepatikima įmonė L. KOČETYGINOS ĮM. DELISA
comandante 2007-06-05 19:53 IP 217.147.38.227
Atsakyti
QUOTE(Tautvydis @ 2011 09 13, 20:27)
Sveiki,

Sveiki,
Į Velox labai paprasta langus statyti, jei dėius tvirtinate į angokraštį, langą statydam ipolistirolo zonoje, jei nedėjote angokraščio vis tiek į polistirolo zona, tvirtinant į betoną
Papildyta:
QUOTE(audine68 @ 2011 04 28, 21:40)
Tiksliau ne apie Velox, o apie firmą, prekiaujančia šia medžiaga. Dėkui kad dedate tokius pastebėjimus, nes žmonės turi žinoti ir būti atsargūs. Gerai, kad man nebuvo jokių nesusipratimų  drinks_cheers.gif

Kočetygina jau užsilenkė, čia klaipėdiečiai, statybininkai neblogi, tčiau kaia,p vežėjai, tai nežinau. Labai jau įkyrus tas klaipėdietis, kiek žnau, jis su Kočetyginos firma buvo lyg ir susijęs.... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Monolituke @ 2012 04 18, 13:47)
Sveiki,
Į Velox labai paprasta langus statyti, jei dėius tvirtinate į angokraštį, langą statydam ipolistirolo zonoje, jei nedėjote angokraščio vis tiek į polistirolo zona, tvirtinant į betoną
Papildyta:
Kočetygina jau užsilenkė, čia klaipėdiečiai, statybininkai neblogi, tčiau kaia,p vežėjai, tai nežinau. Labai jau įkyrus tas klaipėdietis, kiek žnau, jis su Kočetyginos firma buvo lyg ir susijęs.... g.gif

Radau Velox skaičiuoklę internete,
nes ir parodoj kalbėjo, kad dabar galima pasiskaičiuoti patiems ir gaunasi net iki 30 procentų pigiau.
Pabandysiu parašysiu, palyginsiu su savo namu
Atsakyti
QUOTE(audrius333 @ 2011 03 21, 22:09)
ta skiedru plokste tikrai neatsiklijuos nuo polistorolo.jau butu seniai visi namai tokie sugriuve.o vat klinkerines plyteles tai...slidus reikalas.nuo meistru darbo priklausys.cia forume buvo diskutuota apie tai.na pas vienus nusilupinejo,pas kitus ne.zodziu kas antram:))o faktoriai niekam nezinomi,nes neaisku kas dare,kaip dare,ir kokius klijus naudojo.
P.S. dekit strukturini tinka ir baigta.po keliu metu spalva keist galesit.

Deja, turiu nuvilti. Isorine skiedru plokste ant kai kuriu bloku pas mus laikosi tik metalo pagalba, atsiklijavo ant beveik visu apatiniu bloku.
Tinkas tikrai netinka. Ieskant kas istinkuotu isore, atsirado tokiu meistru, kurie iskart pasake, kad netinkuos, nes sutrukineja viskas jau po vieno sezono. Kaip laikas parode, mums butu ne tik sutrukinejes tinkas, bet ir dar pirsto plocio tarpai pasidre. Dabar belieka tik apkalti ir tiketis, kad nevaiskcios dailylentes.

Gal kitur tie blokai ir yra kokybiski, bet Lietuvoje jie stebuklingai suprasteja. Arba cia tiekejai prastumineja "home made" blokus. Neatmetu ir tokios galimybes.
Atsakyti
Labai idomiai diskusija issirutuliavo. Is pradziu Monolituke (net keista, ant kiek vardas panasus i zodi "monolitinis") naiviai paklausia ar kas nors ja galetu pakonsultuoti del Velox sistemu, o paskui kaip didziausia eksperte komentuoja ivarius technologinius niuansus.
Vadinkit mane reklamos auka, mano informacija surankiota pagrinde is reklamu, bet kolkas mane labiausiai itikino Arko silikatiniu bloku marketingas. O butent - jei nori tureti x tvirtumo ir y varzos siena, pats pigiausias variantas yra silikatas (ne akytas) + koks nors atskiras apsiltinimo sluoksnis. Nebutinai Arko, gal yra pigesniu, kokiu nors lenkisku, dar nesidomejau.
Tai kur Velox privalumai? Nei pigiau, nei yra pakankamas pasirinkimas ilgamete patirti turinciu statybininku, nei pakankamas kiekis ilgiau velox name gyvenanciu zmoniu (Lietuvoj). Neigiamu atsiliepimu irgi yra. Per visa sienos stori styrancios vielos - akivazdus silumos tiltai, visa siena sudaryta is silumos tiltu. Tos vielos akivaizdu kad surudys aptinkuotos, kur jus matet tinka, kurio dregnumas butu 0%. Taigi didele dalis apdailos variantu atkrenta.
Butu pigiau statyti nei is silikato - butu galima mastyti - ar rinktis brangesne senai atidirbta statyba is silikato, ar rizikuoti ir imti pigesne bet mazai zinoma velox. Deja.
Na bet del sienu kvepavimo tai palaikau veloxininku poziuri. Kuo as pats kvepuosiu, jei sienos bus kvepuojancios ir visa ora man iskvepuos? O jei rimtai tai ventiliacijai is esmes yra du variantai - arba skyles name (nesandarios sienos, praverti langai, etc), pro kurias pabega siluma, arba priverstine ventiliacija per rekuperatoriu, kuris kainuoja. As pats linkstu prie sandaraus namo su rekuperatorium. O daryti iki negalejimo sandaru nama, o po to vedintis pastoviai laikant pravira langa - cia jau nesamone. Cia kaip nusipirkau masina, bet va benzui pinigu nesiruosiu skirti. Ai gal pastumsiu. Paskui ziuresim, jei matysiu kad stumti nepatogu, tai gal ir benzo nusipirksiu. Lygiai tokia pas nesamone butu deti rekuperatoriu i kiaurai perpuciama nama.
Atsakyti
Kad Velox piguva, tai čia mitas.
Patys tiekėjai tą pripažino. Aišku, tik po to, kai įsipareigojimų neįvykdė. Kai atsisakė padaryti tai už ką pinigai sumokėti. O dabar bankrote, per kitą UAB'ą žmones toliau mulkina. Čia, matai, rinkodara, patys durniai, kad patikėjom. Savo metų pajamas padovanojom.
Atsakyti
QUOTE(Tautvydis @ 2012 11 28, 21:03)
Kad Velox piguva, tai čia mitas.
Patys tiekėjai tą pripažino.

Rimtai yra toks mitas? Kazkaip negirdejau. Man asmeniskai iskart pasirode kad velox brangiau uz daugeli klasikiniu variantu. Na gal ir gali but pvz uz koki Durisol pigesnis, bet nejauciu jokio poreikio lyginti 2 variantus, kuriu nei vienas manes nedomina.
Atsakyti
QUOTE(Milao @ 2012 11 28, 17:39)
Labai idomiai diskusija issirutuliavo. Is pradziu Monolituke (net keista, ant kiek vardas panasus i zodi "monolitinis") naiviai paklausia ar kas nors ja galetu pakonsultuoti del Velox sistemu, o paskui kaip didziausia eksperte komentuoja ivarius technologinius niuansus.
Vadinkit mane reklamos auka, mano informacija surankiota pagrinde is reklamu, bet kolkas mane labiausiai itikino Arko silikatiniu bloku marketingas. O butent - jei nori tureti x tvirtumo ir y varzos siena, pats pigiausias variantas yra silikatas (ne akytas) + koks nors atskiras apsiltinimo sluoksnis. Nebutinai Arko, gal yra pigesniu, kokiu nors lenkisku, dar nesidomejau.
Tai kur Velox privalumai? Nei pigiau, nei yra pakankamas pasirinkimas ilgamete patirti turinciu statybininku, nei pakankamas kiekis ilgiau velox name gyvenanciu zmoniu (Lietuvoj). Neigiamu atsiliepimu irgi yra. Per visa sienos stori styrancios vielos - akivazdus silumos tiltai, visa siena sudaryta is silumos tiltu. Tos vielos akivaizdu kad surudys aptinkuotos, kur jus matet tinka, kurio dregnumas butu 0%. Taigi didele dalis apdailos variantu atkrenta.
Butu pigiau statyti nei is silikato - butu galima mastyti - ar rinktis brangesne senai atidirbta statyba is silikato, ar rizikuoti ir imti pigesne bet mazai zinoma velox. Deja.
Na bet del sienu kvepavimo tai palaikau veloxininku poziuri. Kuo as pats kvepuosiu, jei sienos bus kvepuojancios ir visa ora man iskvepuos? O jei rimtai tai ventiliacijai is esmes yra du variantai - arba skyles name (nesandarios sienos, praverti langai, etc), pro kurias pabega siluma, arba priverstine ventiliacija per rekuperatoriu, kuris kainuoja. As pats linkstu prie sandaraus namo su rekuperatorium. O daryti iki negalejimo sandaru nama, o po to vedintis pastoviai laikant pravira langa - cia jau nesamone. Cia kaip nusipirkau masina, bet va benzui pinigu nesiruosiu skirti. Ai gal pastumsiu. Paskui ziuresim, jei matysiu kad stumti nepatogu, tai gal ir benzo nusipirksiu. Lygiai tokia pas nesamone butu deti rekuperatoriu i kiaurai perpuciama nama.

Nedarykite klaidos, rinkdamiesi vien tik reklamomis. Man vieni pardavėjai mugėje sakė, kad karkasas geriau nei velox, nes iš išorės geriau atrodo ????? Jiems moteris visada yra sinonimas blondinės lotuliukas.gif Kai aš jų klausiau apie izoliaciją garso, varžą ir pan. , čia jie man atsakė, kad per daug klausimų užduodu, geriau lai mano vyras ateina su jais pakalbėti verysad.gif Tokie tie pardavėjai. Aš jums patarčiau pasivaikščioti po naujų namų kvartalą ir užeiti į svečius, pasikalbėti su šeimininkais. Tada vertinkite gyvenimą tuose namuose. Aš irgi taip dariau.
Dėl pigumo, tai tikriausia tai viena brangiausių medžiagų. Tikrai rinkausi ne dėl pigumo. Bet galiniame variante išlošiau kainoje aš su savo velox'u, nei silikatas ar pan.
Dėl statybininkų - nesidomėjau, nes būtent rinkomes tą variantą, kur galėjome statytis patys. Dėl apdailos nesuprantu, nes juk klijuojama ji ne tiesiai ant velox, o ant tinko. Tai kas po juo, kokia reikšmė? kokie tiltai? juk tie ryšiai nėra visi sustumti į vieną vietą. Nesuprantu argumentų. O kad šilčiau, nei pas kitus, tai faktas. Nėra didelės temperatūros kaitos. Tolygi ir komfortinė šiluma. Šiuo metu kurenuosi su 3 malkomis ir tai ne kiekvieną dieną. Ryte 22, vakare 24 laipsniai. Manau, labai normali kaita.
Patarimas - pasivaikščiokite, neskubėkite spręsti. Aš rinkausi 1,5 metus. Neskubėjau, turėjau galimybę
Atsakyti
QUOTE(audine68 @ 2012 11 29, 11:45)
Nedarykite klaidos, rinkdamiesi vien tik reklamomis. Man vieni pardavėjai mugėje sakė, kad karkasas geriau nei velox, nes iš išorės geriau atrodo ????? Jiems moteris visada yra sinonimas blondinės  lotuliukas.gif Kai aš jų klausiau apie izoliaciją garso, varžą ir pan. , čia jie man atsakė, kad per daug klausimų užduodu, geriau lai mano vyras ateina su jais pakalbėti  verysad.gif Tokie tie pardavėjai. Aš jums patarčiau pasivaikščioti po naujų namų kvartalą ir užeiti į svečius, pasikalbėti su šeimininkais. Tada vertinkite gyvenimą tuose namuose. Aš irgi taip dariau.
Dėl pigumo, tai tikriausia tai viena brangiausių medžiagų. Tikrai rinkausi  ne dėl pigumo. Bet galiniame variante išlošiau kainoje aš su savo velox'u, nei silikatas ar pan.
Dėl statybininkų - nesidomėjau, nes būtent rinkomes tą variantą, kur galėjome statytis patys. Dėl apdailos nesuprantu, nes juk klijuojama ji ne tiesiai ant velox, o ant tinko. Tai kas po juo, kokia reikšmė? kokie tiltai? juk tie ryšiai nėra visi sustumti į vieną vietą. Nesuprantu argumentų. O kad šilčiau, nei pas kitus, tai faktas. Nėra didelės temperatūros kaitos. Tolygi ir komfortinė šiluma. Šiuo metu kurenuosi su 3 malkomis ir tai ne kiekvieną dieną. Ryte 22, vakare 24 laipsniai. Manau, labai normali kaita.
Patarimas - pasivaikščiokite, neskubėkite spręsti. Aš rinkausi 1,5 metus. Neskubėjau, turėjau galimybę

Ne reklamomis remiuosi, o renku informacija is reklamu, pvz gamintoju puslapiuose ar sitame forume (akivaizdu kad progresyvios imones forumus aktyviai naudoja reklamos sklaidai). Mano supratimu reklama bendraja prasme ir is reklamos surinkta informacija atfiltravus marketinginius triukus ir panasias beletristikas - tai kiek skirtingi dalykai.
Kadangi teigiat kad mazai kurenat ir turit stabilia temperatura - greiciausiai tai del konstrukcijos inertiskumo ir sandarumo. Belieka tik pasveikinti, kad pavyko pasistatyti inertiskas ir sandarias sienas thumbup.gif
As pats dar ieskau kaip tai galima pasiekti pigiau. Del inertiskumo viskas paprasta - silikatas, betonas, jokiu duju silikatu, fibo, mediniu karkasu ir panasiai. Trumpai tariant - kuo sunkesnes sienos, tuo geriau. Sudetingiau su sandarumu. Gal kokia nors polistirolo ir purskiamu putu kombinacija galima sugalvoti...
Atsakyti