Gerai, kad atsirado atskira tema apie Velox'a.
http://www.part.lt/p...304f84df601.JPG
Kadangi nelabai iseina imesti foto, tai bandau siusti nuoroda.
apie Velox galiu daug papasakoti, bet suprantu, kad jus ant apsisprendimo ribos, tai pabandysiu parasyti, kodel rinkausi butent velox:
1. Draugai gyvena jau 3 metus, tai matome realias sildymo islaidas. Namas islaiko komfortiska siluma - nera taip, kad vienas galas sala, kitas syla.
2. nereikia papildomai sildyti (jei nori - gali). si ziema parode, kad nereikia. statant nama kartu atliekami ir apsildinimo darbai.
3. namas lengvai statosi, nereikia jokiu murininku, uztenka 2 normaliu vyru, kurie supranta statybose. jei butu 3, tai visai gerai. Be to, jei statotes patys - betono nereikia tiek daug, kiek statytu statybininkai. cia as lyginu draugu ir savo namo statybos betono iseiga. Mes statemes patys, tai skaiciuojant betona, gale nubraukeme nuliuka.
4. is vidaus atliekant apdaila nebereikia papildomu karkasu gipsui, galima klijuoti arba tiesiog prisukti prie sienu.
5. medziaga ekologiska - tai medzio drozles su skystu stiklu.
6. Nedegi. bandeme likucius sumesti i lauza, jie svilo, bet liepsnos nedave.
7. Gera garso izolacija - kai namie groja muzika, kieme nesigirsi.
8. Pertvara issprende problema - II aukstas islindes 2 metrus virs terasos. butu reikalingas papildomas grindu apsildymas. be to, turime dar 10 m. sunu, kuris megsta ir pasokti, ir muzikos pasiklausyti. I aukstas nieko negirdi. vadinasi, ir tevai gali pabaliavoti I aukste.
gal pirmam kartui uzteks. jei ka domina foto, galiu imesti i emailus, nes cia as grybauju. kurs randu parasymus kaip tai daryti, atrodo lengva, bet tikriausiai raso tie , kurie gerai moka, todel praleidzia tam tikrus savaime jiems suprantamus stepus.
http://www.part.lt/p...304f84df601.JPG
Kadangi nelabai iseina imesti foto, tai bandau siusti nuoroda.
apie Velox galiu daug papasakoti, bet suprantu, kad jus ant apsisprendimo ribos, tai pabandysiu parasyti, kodel rinkausi butent velox:
1. Draugai gyvena jau 3 metus, tai matome realias sildymo islaidas. Namas islaiko komfortiska siluma - nera taip, kad vienas galas sala, kitas syla.
2. nereikia papildomai sildyti (jei nori - gali). si ziema parode, kad nereikia. statant nama kartu atliekami ir apsildinimo darbai.
3. namas lengvai statosi, nereikia jokiu murininku, uztenka 2 normaliu vyru, kurie supranta statybose. jei butu 3, tai visai gerai. Be to, jei statotes patys - betono nereikia tiek daug, kiek statytu statybininkai. cia as lyginu draugu ir savo namo statybos betono iseiga. Mes statemes patys, tai skaiciuojant betona, gale nubraukeme nuliuka.
4. is vidaus atliekant apdaila nebereikia papildomu karkasu gipsui, galima klijuoti arba tiesiog prisukti prie sienu.
5. medziaga ekologiska - tai medzio drozles su skystu stiklu.
6. Nedegi. bandeme likucius sumesti i lauza, jie svilo, bet liepsnos nedave.
7. Gera garso izolacija - kai namie groja muzika, kieme nesigirsi.
8. Pertvara issprende problema - II aukstas islindes 2 metrus virs terasos. butu reikalingas papildomas grindu apsildymas. be to, turime dar 10 m. sunu, kuris megsta ir pasokti, ir muzikos pasiklausyti. I aukstas nieko negirdi. vadinasi, ir tevai gali pabaliavoti I aukste.
gal pirmam kartui uzteks. jei ka domina foto, galiu imesti i emailus, nes cia as grybauju. kurs randu parasymus kaip tai daryti, atrodo lengva, bet tikriausiai raso tie , kurie gerai moka, todel praleidzia tam tikrus savaime jiems suprantamus stepus.
QUOTE(audine68 @ 2010 07 07, 22:54)
Gerai, kad atsirado atskira tema apie Velox'a.
Panašu, kad reklamos ausys kyšo už viso šito pasisakymo. Viskas taip gražu - nors prie širdies dėk.
QUOTE(Grand @ 2010 07 08, 10:43)
Panašu, kad reklamos ausys kyšo už viso šito pasisakymo. Viskas taip gražu - nors prie širdies dėk.
negi visur matoma tik reklama? tai kam klausti apie tokio namo statyba? jei as pasirinkau toki buda, vadinasi jis man tiko ir labai stebina tokie komentarai. Truputi apie save: esu bedarbe (jokio suinteresuotumo), vyras ir vyresnysis sunus dirba Danijoje, vidurinysis - naras kovotojas, mazasis - 10 m. Kokia reklama ir kokia man is to nauda?
Gal vienintelis minusas sioje statyboje - kaina. Bet kai mes pradejome lyginti su draugais, kurie pasistete is fibo, o paskui viska daresi papildomai, tai kaina tokia pati, bet silumos tokios jie neisgavo.
Papildyta:
bandau ideti visos statybos eiga. gal atsidarys?
http://www.part.lt/v...jo_galerija/461
QUOTE(audine68 @ 2010 07 08, 11:24)
negi visur matoma tik reklama? tai kam klausti apie tokio namo statyba? jei as pasirinkau toki buda, vadinasi jis man tiko ir labai stebina tokie komentarai. Truputi apie save: esu bedarbe (jokio suinteresuotumo), vyras ir vyresnysis sunus dirba Danijoje, vidurinysis - naras kovotojas, mazasis - 10 m. Kokia reklama ir kokia man is to nauda?
Gal vienintelis minusas sioje statyboje - kaina. Bet kai mes pradejome lyginti su draugais, kurie pasistete is fibo, o paskui viska daresi papildomai, tai kaina tokia pati, bet silumos tokios jie neisgavo.
Papildyta:
Papildyta:
ir kas kad jei reklama butu ?dar geriau ,kai suzinai kazka naujo...
www.part,lt
Papildyta:
gal dabar atsidarys?
Papildyta:
nesuprantu, viska darau pagal rekomendcija, bet nieko eiseina
Papildyta:
nu vis bandau, bet jau senka kantrybe
http://www.part.lt/perziura/d97110b29ef533e133fe1d1e304f84df755.JPG
Papildyta:
gal iseis kas domisi per facebook paziureti?
esu Aida Masiuliene
QUOTE(audine68 @ 2010 07 08, 11:24)
Papildyta:
Papildyta:
Suprantu, jei aš būčiau taip parašęs, nes parduodu ir statau iš velox, bet audine68 labai tiksliai išvardino privalumus ir pagrindines savybes. Vadinasi tokių kaip aš pardavėjų-statybininkų velox sistemos reklama atitinka tikrovę. Žinoma aš tuo neabejoju, bet tai puikus komentaras abejojantiems ar norintiems turėti geresnių savybių namą, nei kaimynas.
Kam įdomu kokias kitokias savybes ir kodėl turi namas iš velox, techninius sprendimus, brėžinius ir kt. rašykit į AZ, kad nebūčiau apkaltintas reklama.
visa statybu eiga,
ziureti cia
noreciau, kad kas nors parasytu, ar atsidaro? o tai bandau ant 3 kompiuteriu, tai 2 mato, o vienas - ne .
Pasikartosiu: pagrindinis dalykas del kurio rinkomes sia statyba, tai ne tik siluma, bet ir greitas statybu tempas, nereikia jokiu papildomu sildymu.
pvz.: sia ziema, kai saltis laikesi apie -20, pas mane name buvo -2. kai uzkurdvau burzuike, po valandos +10. Tada stovejo dezute, langai aptraukti celofanu, stogas nesildytas. cia taip atrode namas CIA
ziureti cia
noreciau, kad kas nors parasytu, ar atsidaro? o tai bandau ant 3 kompiuteriu, tai 2 mato, o vienas - ne .
Pasikartosiu: pagrindinis dalykas del kurio rinkomes sia statyba, tai ne tik siluma, bet ir greitas statybu tempas, nereikia jokiu papildomu sildymu.
pvz.: sia ziema, kai saltis laikesi apie -20, pas mane name buvo -2. kai uzkurdvau burzuike, po valandos +10. Tada stovejo dezute, langai aptraukti celofanu, stogas nesildytas. cia taip atrode namas CIA
QUOTE(audine68 @ 2010 07 09, 09:26)
visa statybu eiga,
ziureti cia
ziureti cia
Matau tik antra nuotrauka
Nu, laikykites, jau ismokau ikrauti, ir pabandysiu sudeti po truputi pagal eiga.
pradedame pirmaji auksta
ir baigiame ji
O taip atrodo sienos pjuvis
Statome perdanga
taip ji atrodo is apacios
ir daromas is karto grindu sildymas
statome II auksta
o pastate, ruosiames ziemai, maunam kepure
ir paruosiame nama ziemojimui
o atejus pavasariui, dedame langus, kad saulute geriau sviestu
Ar viskas matosi?
as tai stengiausi
ir cia jokios reklamos, tik pasitenkinimas savo seimos darbu, vot tep
pradedame pirmaji auksta
ir baigiame ji
O taip atrodo sienos pjuvis
Statome perdanga
taip ji atrodo is apacios
ir daromas is karto grindu sildymas
statome II auksta
o pastate, ruosiames ziemai, maunam kepure
ir paruosiame nama ziemojimui
o atejus pavasariui, dedame langus, kad saulute geriau sviestu
Ar viskas matosi?
as tai stengiausi
QUOTE(audine68 @ 2010 07 09, 15:13)
Labai informatyvus reportazas
Dziaugiuosi del zmoniu, kurie dirba su meile, entuziazmu, gerai susiplanave, ir stai, namukas jau stovi!
Jei statysimes kada savaji is velox blokeliu, kreipsiuos kokios konsultacijos..... (jeigu galima )
QUOTE(Novilunio @ 2010 07 09, 16:05)
Labai informatyvus reportazas
Dziaugiuosi del zmoniu, kurie dirba su meile, entuziazmu, gerai susiplanave, ir stai, namukas jau stovi!
Jei statysimes kada savaji is velox blokeliu, kreipsiuos kokios konsultacijos..... (jeigu galima )
Visada prasau, o jei busite prie juros, prasau i svecius.