Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur švęsti vaikų gimtadienius?

Sveikutės, mano galvai toks pat rūpestėlis, nes berniukui-11, o mergytei -7(kelių dienų skirtumas) doh.gif Deja, "jaunimas" namie schmoll.gif O irabiejų poreikiai skiriasi doh.gif Būtų daugiau namie vietos, kviesčiau kokius klounus ir tegul duodas, o dabar įsibėgėt nėra kur lotuliukas.gif
Atsakyti
zaidimai vaikams ir ne tik

na,cia daug ivairiausiu zaidimuku smile.gif ir dar jie sugrupuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Artėja dukros 5 -asis gimtadienis:birthday: , žadam švęsti namuose. Gal kas žino įdomių žaidimų ar pramogų, tinkamų gimtadienio šventimui, tokio amžiaus vaikams. g.gif
Atsakyti
vaikams ir ne tik
zaidimai 3-6 metu vaikams is supermamos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bagirute @ 2006 03 03, 19:00)
Tame ir bėda, kad reikia sugalvoti įvairius žaidimus, kad patiktų visų amžių vaikams. O dėl tų princesių. Ji galvoja, kad visos "gražuolės" tik taip rengiasi, pustosi, maivosi, vaidina ir pan. Todėl ji tikrai to nenori.
Reikia pasiūlymų kokius gimtadienio žaidimus surengti... ar pan. ar ką padaryti.

Pas mus tokia bėda, kad visiems vaikams (skirtingo amžiaus) reikės įtikti.... 16 vaikų... Tai jau nebe 8 ar 5... Kaip buvo prieš kokius 4 metus.... Dabar bus vienai 14 , kitai 12... kitiems 10 kitiems 11... Oi vaje, vaje kokia maišalynė verysad.gif Na žiūrėsim daug žaidimų nužiūrėjom.... Na reikės stengtis gimtadienis bus tik kovo mėnesio gale... Dar truputis laiko yra wink.gif
Atsakyti
pries kelias savaites dukra buvo pas klasioke 14 metu gimtadienyje,kvietime buvo parasyta su savimi tureti pizama ir kaldra smile.gif vienu zodziu vyko toks pizamu vakarelis,buvo vien mergaites,sake ir pasisokusios ir padainavusios,ryte visos bendrai pasiruose pusrycius...
Atsakyti
QUOTE(bzzz... @ 2006 02 10, 00:09)
Arteja sunaus gimtadienis. Jubiliejus  birthday.gif Tad patarkit kur galima butu idomiai praleisti vaikams laika Kaune?Zinoma ir kokios kainos?

Oi mano dukros 10-tas gimtadienis buvo klube "Amerika pirtyje" vedė flintas, oi buvo labai linksma... 4u.gif Gimtadienis turėtų patikti... Na mano dukros pusbroliui (vyresniam) 1 metais jam tada buvo 11 metų. Labi patiko.
Ten su vaikais labi linksmai užsiima flintas... Įvairūs prizai: žurnalai, lipdukai, spalvinimo knygelės... Gimtadieninkus atskirai pasveikina, duoda lygtais kažkokį žurnalą... Kadangi mano dukros gimtadienis buvo prieš Šv. Velykas vaikai piešė nudažytus kiaušinius. Ir buvo išrinkti keli geriausi wink.gif (tarp jų buvo ir mano dukros) 4u.gif Na gimtadienis kainavo nemažai... Bet dabar nelabai pamenu, na man atrodo virš 200 Lt na, bet žiūrint kiek vaikų... Torto svoris wink.gif ir pan... Tortą alima išsirinkti yra Biolos kokį mes ir ėmėme lygtais Gulbininės. smile.gif ir kažkokių lyg dar smile.gif tai va tik pasakau pasiūlymą... Čia gimtadienio šventė mano dukrai labai patiko smile.gif Manau turėtų patikti ir tav o berniukui smile.gif
Atsakyti
Ta pati galiu pasakyt,patyrem savo kailiu....CILI tikrai ne ta vieta,kur butu galima svesti vaiko gimtadieni.Manau greitu laiku ta pramoga jie isbrauks is savo paslaugu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bea @ 2006 02 10, 14:21)
Užsakyk boulingo takelį dieną, kai mažesnės kainos ir tegu vaikai pažaidžia. labai fainas užsiėmimas jiems. strike tai net išduoda pažymėjimus vaikams kiek taškų laimėjo.

O ka tam boulinge dar galima nuveikti? Kaip su tortu ir vaisem? Nebunu daznai Lietuvoj, tai as visai zalia. Bet va ruosiames gristi Velykom, tai ir gimtadieni mano paneles norim atsvesti.
Atsakyti
nu mano vaikas tai buvo pas klasioka gimtadienyje Neo Kaune.Tai jam labai patiko.. Na kas pabando zaisti boulinga, antra karta greit i ji sugrizta:)Net ir vaikams idomu.
Del torto - tai kiek pamneu tevai savo lyg turejo, dar ir vaikisko sampo maciau atsitempe. Is ju tik maisto sakes simboliskai (pica dar kazka) + takelis. Del kainu tai nezinau, reikia jiems skambinti...Kulturines programos su kokiais persirengeliais tikrai nebuvo. Bet jiems ir nereikejo, ir taip buvo smagu, gavo apdovanojimus po gimtadienio (pagyrimo rastai uz surinktus taskus zaidziant boulinga) ir baliona firmini.
Papildyta:
QUOTE(Malinka @ 2006 03 10, 21:00)
na, tarkim iki 60 lt.  smile.gif

gal kokia enciklopedija? Dabar yra viskoiu idomiu, visokiais klausimais...
Sunku su dovanom tokio amziaus vaikui...
Atsakyti
QUOTE(bagirute @ 2006 03 07, 19:22)
Oi mano dukros 10-tas gimtadienis buvo klube "Amerika pirtyje" vedė flintas, oi buvo labai linksma...  4u.gif  Gimtadienis turėtų patikti... Na mano dukros pusbroliui (vyresniam) 1 metais jam tada buvo 11 metų. Labi patiko.
Ten su vaikais labi linksmai užsiima flintas... Įvairūs prizai: žurnalai, lipdukai, spalvinimo knygelės... Gimtadieninkus atskirai pasveikina, duoda lygtais kažkokį žurnalą... Kadangi mano dukros gimtadienis buvo prieš Šv. Velykas vaikai piešė nudažytus kiaušinius. Ir buvo išrinkti keli geriausi wink.gif (tarp jų buvo ir mano dukros)  4u.gif  Na gimtadienis kainavo nemažai... Bet dabar nelabai pamenu, na man atrodo virš 200 Lt na, bet žiūrint kiek vaikų... Torto svoris wink.gif ir pan... Tortą alima išsirinkti yra Biolos kokį mes ir ėmėme lygtais Gulbininės. smile.gif ir kažkokių lyg dar smile.gif tai va tik pasakau pasiūlymą... Čia gimtadienio šventė mano dukrai labai patiko smile.gif Manau turėtų patikti ir tav o berniukui smile.gif

O pries kiek laiko reikia uzsisakyti? Ir kaip supratau, tai Flintas uzsiima su daug vaiku, ne tik su jubiliatu ir jo sveciais? Gal galetum telefono numeriuka parasyti? Is anksto dekui!
Atsakyti
Sūnus buvo gimcėj Oazėj , kur buvo užsakytas takelis pažaist boulingą, ten gėrė koteilius bei valgė tortą, po to vyko pratęsimas namie. Žaidė Twister (nepamenu tisliai ar taip vadinasi blush2.gif ) žaidimą ,aklą vištą ir pan. valgė užsakytas picas. Grįžęs sūnus sakė, kad ir jis tokio norėtų thumbup.gif Tik jo gimcė vasarą, tai net nežinau.. mastau.gif
Atsakyti