Dauguma švenčia arba namie, arba pramogų centruose (mauglyje, akropolyje, išdykėlių saloje), o gal kas šventėte kurioje nors kavinėje, pasidalinkit įspūdžiais, rekomenduokit
Šventėm Makdonaldse, bet ten tik mažiems vaikams įdomu
, dar galvojom Čili picerijoj švęst, bet ten labai ankšta, nenoriu
Mes šventėme Laukiniuose vakaruose, kol buvo maži vaikai, jiems ten patiko, o dabar švęsim vyresnėlės gimtadienį Prospere, ten galima ne tik užsakyti personažą, bet ir poniais pajodinėti
, na, bet kai atšvęsim, tada jau pasakysiu, vertėjo ar ne, teiravausi Medininkuose, ten daro irgi vaikams gimtadienius su personažu, bet meniu kainos
, anksčiau darydavo gimtadienius Mambo picerijoj, bet dabar žada ten pertvarkas, nepriima užsakymų, o man reikės greit numatyti ir jaunėlės gimdienio vietą, vaikai namie nenori
Tiesa, kažin, ar Amatininkuose nedaro gimdienių?
Tiesa, dar yra maža Žiogelio kavinė su laipynėm, Nykštukų kavinė (ten jau įrengtas apačioj vaikų kambarys), kas ten šventėt, irgi papasakokit, ar vertėjo
?
Vienoj kavinėj tai teiravaus, daro vaišes, bet personažų jokių neturi, kur gaut tada personažų???
Man 13 metų. Švenčiau Nykštuko kavinėje, šokių salėje. Iš ties patiko. Buvo atskiras stalas, galėjome leistis muziką, pusantros valandos su mumis užsiėminėjo RAGANA
. Apačioje kamuoliukuose nebuvome, nes vis gi jau nelabai ir mažos, tai ten būtų viskas sulūžę
ir aš iš savo gimtadienio nenorėjau sušilusių vaikų bandos. Norėjau "deramo" gimtadienio.
P.S. Viskas šiame gimtadienyje priklauso nuo kompanijos.