va mano barmalejui rytoj irgi 2 metukai sueina, manau tokiems geriausiai svente daryt artimu zmoniu bury, nes vaikutis sios sventes dar nelabai atsimins. vat kai pauges vaikas, tada bus galima vestis i atrakcionus vaikams
Mano princesei irgi greit sukaks du metukai. Mes tai irgi su artimaisiais švesim. Tik dar kadangi draugai turi panašaus amžiaus mergaičiuke, tai su jais nuvažiuosim į koki pramogu centrą vaikams, ( anksčiau važinedavom į Mauglį, gaila bet dabar užsidarė, reiks kito pasieškoto) paskui į Sereikiškiu parką, ten irgi karuselių tokiem mažiukam yra. tai vat tokia musu programele. tokiem mažiukam nelabai ka ir sugalvosi
Na manau dar tokie žiogai nesuvokia kad jų gimtadienio šventimas gali būti dvi atskiros šventės. Na nebent jūs jiems labai akcentuojat tai. Manau andre pataupyk pinigėlius paauglystei, kada jie ne norės, o pareikalaus atskirų gimtadienių. Kol draugai tie patys - naudokis proga Gal biski žiaurokai skamba, bet... Geriau vienas didelis ir geras, nei 2 nedidukai. Na nebent pinigelių turit kaip šieno
Straipsnis tituliniame supermama.lt puslapyje - "Vaiko gimtadienio šventė" - spauskite čia kviečiame paskaityti ir pakomentuoti
QUOTE(klivija @ 2005 08 19, 10:06)
Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Telefonas isjungtas El.pastu neatsakot Kaip su jumis susisiekti???????????????
Telefonas isjungtas El.pastu neatsakot Kaip su jumis susisiekti???????????????
Na, kadangi šie organizatoriai neatsiliepia, galiu pasiūlyti kitus, gal su šiais greičiau pavyks sutarti Dalyvavome šventėje, kurią organizavo kita kompanija - kadangi labai patiko tiek sukurta atmosfera, scenarijus (gimtadienį vedė Pepė Ilgakojinė), tiek šventės vedantieji (jaučiasi, kad žmonės dirba tai, kas jiems patiems labai patinka), pasiėmiau jų kotaktus:
Dainora - mob. tel. 8-699-33423; el paštas: dainoramm@yahoo.com.
Ir dar - girdėjau, kad jie gali suorganizuoti ne tik šventę vaikams, bet ir šiaip visokius renginius (pradedant vyro pasveikinimu sutuoktuvių metinių proga, baigiant pasiskraidymu lėktuvu ar romantišku žygiu valtimis po Aukštaitijos ežerus). Pritrūkus fantazijos, jie taip pat gali padėti
QUOTE(kavenska @ 2005 08 26, 10:10)
O Kaune butu galima?
Manyčiau, kad jie dirba visoje Lietuvoje (o gal ir už jos ribų, nežinau ). Nors geriausia būtų kreiptis tiesiai į juos nurodytu telefonu ar el. paštu - jie patys tiksliausiai atsakytų į visus klausimus.
Noriu Jums papasakot istoriją, kaip norėjau vaikui aišku ir jų tėveliams padaryti didelę šventę.
Maždaug prieš mėnesį pradėjau galvoti, kur atšvęsti Valduko gimtadienį su draugais (su seneliais švenčiame atskirai namuose). Kadangi dažnai apsilankau Čili picerijoje (ypač dažnai Jasinskio g., nes netoli gyvenu), paskaičiau, kad jie organizuoja vaikučiams gimtadienius. Padavėjos man papasakojo, kad su vaikučiais žaidžia pasirinktas personažas, su jubiliatu kepama pica....O kadangi mano Valdukas aistringas picų gerbėjas ir jau puikiai pažįstamas Jasinskio picerijoje, pamaniau , kad šaunu būtų jo gimtadienį čia ir atšvęsti.
Pradžioje viską aptarėm telefonu, vėliau buvau du kartus nuvažiavusi, kartu su vadybininke apžiūrėjau vietą (kuri man labai patiko, nes buvo tarsi atskira salelė su 4 stalais), pasakiau kiek bus vaikų ir jų tėvelių. Užsakiau tortą ir t.t....
Likus 4 d. iki šventės man paskambino vadybininkė ir paklausė ar aš negalėčiau daryti gimtadienio truputį vėliau. Atsakiau, kad ne. Piceriją buvau užsakiusi 11 val., nes Valdukas pirmą val. eina miegoti. Iš karto paklausiau ar niekas nesikeičia, bet vadybininkė patikino, kad viskas yra gerai. Šeštadienį vėl paskambinau ir pasiklausiau dėl šventos ramybės, ar viskas gerai, ar nereikia balionų ir t.t. Aišku sulaukiau atsakymo, kad viskas gerai.
Išaušo sekmadienis. Pasipuošėme ir džiaugsmingai išvykome į Čili piceriją.
Toliau pasakot tikrai labai sunku...Įėjome ir supratau, kad kažkas ne taip. Mūsų užsakytoje salėje linksminosi kita kompanija, o mums kažkokiam užkampy buvo "paruoštas" vienintelis !!!! stalas 6 vaikams (kada buvo pasakyta kad bus min. 7 vaikai su tėveliais). Nu žinot, man tai buvo šokas. Ir bariausi ir direktorei skambinau, bet pačios suprantat, šventė jau buvo sugadinta. Atsiprašinėjo, darė nulaidas, bet jau tai tikrai nepadėjo....Meldžiau Dievo, kad nors visi svečiai neateitų, tai kaip tyčia atėjo visi - 9 vaikai ir 8 suaugę, o buvo paruoštas tik VIENAS STALAS !!! Na nėra ką ir pasakot, pačios suprantat kaip turėjau jaustis besiteisindama tėvams, kad ne aš čia kalta, kad jie stovėti turi....Vienintelė paguoda, kad vaikai šitų dalykų nesupranta ir tikiuosi jiems buvo linksma. Personažas karvytė irgi buvo labai įdomus, atrodė kaip apsirengęs su pižama. Na, bent jau stengėsi....Tai va, tokia mano istorija....Na , nors Valdukui tikrai patiko kepti picą.
Maždaug prieš mėnesį pradėjau galvoti, kur atšvęsti Valduko gimtadienį su draugais (su seneliais švenčiame atskirai namuose). Kadangi dažnai apsilankau Čili picerijoje (ypač dažnai Jasinskio g., nes netoli gyvenu), paskaičiau, kad jie organizuoja vaikučiams gimtadienius. Padavėjos man papasakojo, kad su vaikučiais žaidžia pasirinktas personažas, su jubiliatu kepama pica....O kadangi mano Valdukas aistringas picų gerbėjas ir jau puikiai pažįstamas Jasinskio picerijoje, pamaniau , kad šaunu būtų jo gimtadienį čia ir atšvęsti.
Pradžioje viską aptarėm telefonu, vėliau buvau du kartus nuvažiavusi, kartu su vadybininke apžiūrėjau vietą (kuri man labai patiko, nes buvo tarsi atskira salelė su 4 stalais), pasakiau kiek bus vaikų ir jų tėvelių. Užsakiau tortą ir t.t....
Likus 4 d. iki šventės man paskambino vadybininkė ir paklausė ar aš negalėčiau daryti gimtadienio truputį vėliau. Atsakiau, kad ne. Piceriją buvau užsakiusi 11 val., nes Valdukas pirmą val. eina miegoti. Iš karto paklausiau ar niekas nesikeičia, bet vadybininkė patikino, kad viskas yra gerai. Šeštadienį vėl paskambinau ir pasiklausiau dėl šventos ramybės, ar viskas gerai, ar nereikia balionų ir t.t. Aišku sulaukiau atsakymo, kad viskas gerai.
Išaušo sekmadienis. Pasipuošėme ir džiaugsmingai išvykome į Čili piceriją.
Toliau pasakot tikrai labai sunku...Įėjome ir supratau, kad kažkas ne taip. Mūsų užsakytoje salėje linksminosi kita kompanija, o mums kažkokiam užkampy buvo "paruoštas" vienintelis !!!! stalas 6 vaikams (kada buvo pasakyta kad bus min. 7 vaikai su tėveliais). Nu žinot, man tai buvo šokas. Ir bariausi ir direktorei skambinau, bet pačios suprantat, šventė jau buvo sugadinta. Atsiprašinėjo, darė nulaidas, bet jau tai tikrai nepadėjo....Meldžiau Dievo, kad nors visi svečiai neateitų, tai kaip tyčia atėjo visi - 9 vaikai ir 8 suaugę, o buvo paruoštas tik VIENAS STALAS !!! Na nėra ką ir pasakot, pačios suprantat kaip turėjau jaustis besiteisindama tėvams, kad ne aš čia kalta, kad jie stovėti turi....Vienintelė paguoda, kad vaikai šitų dalykų nesupranta ir tikiuosi jiems buvo linksma. Personažas karvytė irgi buvo labai įdomus, atrodė kaip apsirengęs su pižama. Na, bent jau stengėsi....Tai va, tokia mano istorija....Na , nors Valdukui tikrai patiko kepti picą.
Na, aišku, sušš... šventę Gal reikėtų picerijos vadovui surašyti raštą-skundą, nurodyti vadybininkę (turbūt ypatingai gabi buvo...) ir prašyti, kad tą vadybininkę nubaustų, o jus informuotų apie pritaikytą drausminę priemonę. Na, gimtadienio tai nepagerins, bet nors "atsitiešysi"
Sveika.galit švesti Bajorkiemyje(bernelių užeiga,Vilnius-Kaunas kelyje).labai super anukėlės giedrutės salytė mažiesiems yra.ten gyvūnai ir žaidimų kambarys.mano mažei ten labai patiko.geros šventės
Jei tu vilnietė, tai žinau, pažįstami šventė tokiam vaikų žaidimo kambary-"Išdykėlių saloj". Galima savo maisto atsinešti, kainuoja nedaug, o svarbiausia-vaikam labai patinka-ten galima ištisai dūkti, karstytis ir t.t., be to ateina pasakų fėja pasveikinti jubiliato, pažaidžia su vaikais