Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur švęsti vaikų gimtadienius?

Klaipedoje zaidimu kambarys siuo metu dirba tik Akropoli. ten kainos butu tokios 2 val 45 Lt (nuo pirmadienio iki ketvirtadienio) ir 65 Lt (nuo penktadienio iki sekmadienio), ir papildomai reikia moketi uz vaikuti po 10 Lt, savaitgaliais 14 Lt.

Papildyta:
O jei nori su kokiu personazu kad vaikucius linksmintu tai 2,5 val butu 89 Lt paprastom dienom, o lygtais 112 lt savaitgaliais.
Atsakyti
sVEIKUTĖS,neskaičius aišku šitos temos (atradau kad be Laukinių, kurie dabar uždaryti yra ir Boružėlės) užsakiau Čili kaime-ten sakė bus kažkoks kiškis .... blush2.gif bet net nežinau-ar bus jeims įdomu (2metukų) ax.gif Gal kuri yra šventusi? ir gali patart -gal dar spėsiu į Boružėles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spurgute @ 2008 07 23, 12:23)
sVEIKUTĖS,neskaičius aišku šitos temos (atradau kad be Laukinių, kurie dabar uždaryti yra ir Boružėlės) užsakiau Čili kaime-ten sakė bus kažkoks kiškis .... blush2.gif  bet net nežinau-ar bus jeims įdomu (2metukų)  ax.gif Gal kuri yra šventusi? ir gali patart -gal dar spėsiu į Boružėles smile.gif

ooooo unsure.gif iskart galiu ispeti kad kiskio dvimetinukai gali issigasti g.gif Daznas vaikas iki 3 metu bijo visokiu gyvunu personazu
Atsakyti
Sveikos, merginos. mano kriksto dukryte kita savaite svencia savo 4m. metuku gimtadieni. be galo norim padaryti jai staigmena, bet esam ne LT. Gal galit pasidalint, kas galetu pristatytu dovana - staigmena i namus?

dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 07 27, 10:44)
Sveikos, merginos. mano kriksto dukryte kita savaite svencia savo 4m. metuku gimtadieni. be galo norim padaryti jai staigmena, bet esam ne LT. Gal galit pasidalint, kas galetu pristatytu dovana - staigmena i namus?

dekoju 4u.gif

na tai uzsakykite jai personaza, kuris atvyktu iteikti dovanele.
www.personazai.lt
Atsakyti
QUOTE(aureja25 @ 2008 07 27, 13:55)
na tai uzsakykite jai personaza, kuris atvyktu iteikti dovanele.
www.personazai.lt

Kiek zinau tevai jai personaza zada uzsakyt. Siaip tai man sita ideju labai patiktu g.gif Nebent jie bus uzsake personaza su zaidimais. O as galeciau tik dovanos iteikimui g.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 07 27, 13:47)
Kiek zinau tevai jai personaza zada uzsakyt. Siaip tai man sita ideju labai patiktu g.gif  Nebent jie bus uzsake personaza su zaidimais. O as galeciau tik dovanos iteikimui g.gif

tada jau per daug personazu butu biggrin.gif Vienas zaidzia, kitas atvyksta dovana iteikti... Tokiu atveju sviestas sviestuotas biggrin.gif
Atsakyti
jei vaikutis gimes vasara, tai puikiausiai tinka svesti gamtoje!
smile.gif
vaikam laisve, visiems smagu ir linksma smile.gif smile.gif smile.gif

Papildyta:
Kai mano berniukui buvo du metukai, tai namuose irgi buvo personazas - parselis, buvo labai smagu ir visai nebijojo, nes parselis su vaikuciais soko, zaide, dainavo. smile.gif drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

sakyciau puikiai tinka personazas i namus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merman @ 2008 08 01, 10:29)
Kai mano berniukui buvo du metukai, tai namuose irgi buvo personazas - parselis, buvo labai smagu ir visai nebijojo, nes parselis su vaikuciais soko, zaide, dainavo. smile.gif  drinks_cheers.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
sakyciau puikiai tinka personazas i namus 4u.gif  4u.gif  4u.gif

o kokiame mieste cia mieste jie yra?
bei kokia kaina??? nes supratau ne tik dovanos iteikimas bet ir kazkokios veiklos kartu nuveikia
Atsakyti
Arteja ir mano mergickos 3-asis gimtadienis...Gimtadienio tema kilo is to, kad narsydama po interneta aptikau labai graziu kvietimu "zoo" tema. tai uzssisakiau juos. vadinas gimtadienio svesti vaikucius su teveliais kviesim i Zoo soda, planuoju kad uztruksim 2 val. pusim muilo burbulus, visiem vaikam dovanosim po baliona pripildyta heliu. o svente pratesim Mc`donalde , zinau zinau, kad tai ne pati geriausia vieta vaikam, bet taciaua ju labai megiama ir nuo vieno kartelio nieko nenutiks!
nes tie zaidimu kaambareliaai, personazai taai bent jau musu draugu rate ypatingai igryse.
Dar vienas varijantas, jei mano dukros gimimo diena bus cirkas kaune, tai keisiu plana, ir visi eisim i cirka. jei bus blogas oras ir i zoo soda negaleism eiti tai nezinau...gal cili pica..bet tikiuosi nelis!!!!
Atsakyti

tai ir nesakau ,kad visi bijo tu gyvunu personazu, tiesiog, praktika rodo, kad meskuciu, zuikuciu ir net klounu tokie pypliukai issigasta.

QUOTE(merman @ 2008 08 01, 09:29)
jei vaikutis gimes vasara, tai puikiausiai tinka svesti gamtoje!
smile.gif
vaikam laisve, visiems smagu ir linksma smile.gif  smile.gif  smile.gif

Papildyta:
Kai mano berniukui buvo du metukai, tai namuose irgi buvo personazas - parselis, buvo labai smagu ir visai nebijojo, nes parselis su vaikuciais soko, zaide, dainavo. smile.gif  drinks_cheers.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
sakyciau puikiai tinka personazas i namus 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Atsakyti
Mergaites, kas zino kas per sokolado fabrikas Trakuose?gal kontaktus kokius turite?
Mazylio gimtadienis arteja visai gera ideja kilo man
dar galima svesti leles teatre
Atsakyti