Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur švęsti vaikų gimtadienius?

QUOTE(*sanel* @ 2008 05 13, 09:36)
Sveiki, gal kas šventėt Kaune "Bernelių užeigoj" nuoroda  kokie atsiliepimai? kur dar patartumėt Kaune švęst? g.gif

kaune labai fainai yra pizza jazz ten spec programa vaikams yra. zodziu visus papuosia tokiom burtininku ir feju kep[urems ir moko vaikus kaip daryti paprastus triukus, na jie tampa mazaisiais stebukladariais. labai fainai buvo, mano drauge pasakojo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sar_a @ 2008 06 13, 17:19)
Sveikos mamytės, ir mano 5 sūnelio gimtadienis ant nosies  lotuliukas.gif Skaičiau skaičiau, lyg ir nusprendžiau, kad švęsime Kaune, žaidimų kambary Savame arba MOLE... Jei neklystu, yra čia jau šventusių, tai gal man pagelbėsit ir į keletą klausimukų atsakyit?  mirksiukas.gif  biggrin.gif
1. Ar 2 valandų užtenka vaikučiams?
2. gal ir kvailokas, bet visgi klausimas: indus reikia atsinešti savo? smile.gif
3. Tėveliai sėdi tame pačiame žaidimų kambaryje, kur ir vaikučiai laksto?
4. Ar galima stalą ruoštis bent keletą minučių anksčiau, o tik paskui uždaro tą kambarį..? Bijau, kad kol stalą pasiruošim, tai ir valgyt nebus kada g.gif  nors, aišku, tiek to ruošimo

Ačiū už atsakymus  rolleyes.gif  blush2.gif  smile.gif

as tai siulyciau jums viska suzinoti uz svente organizuojanciu zmoniu tame vaiku kambary mirksiukas.gif mes kai organizavom, tai nei indu nei kitu daiktu nereikejo zmonems nestis, teveliai buvo kartu, stala gali ir parauosti jei tik paprasytumete ir atvyktumete jau tiki i baliu mirksiukas.gif sekmes 4u.gif taciau vaikams pats linksmoausiais gimatdienis butu gamtoje, o ypac jei tai vasara mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dimele @ 2008 06 11, 21:49)
schmoll.gif del tu nuotraukyciu ant tortu...mano sunui buvo du metukai ir kaip tik buvo atsiradusi si naujiena, tik va beda, kai atejo laikas pjaustyt torta, kazkaip baisu pasidare, nepjaustysi gi savo vaiko, cia tas pats kas nuotraukos plesymas ar kitoks niokojimas, manau, tai mes nuemem ta nuotraukele nuo torto nepjaustyta. niekada daugiau to neuzsakineciau, ..o ir SALDAINIU VYNIOJIMAS Y NUOTRAUKAS, KUR PASKUI ATSIDURS POPIERELIAI? kazkaip nevilioja tokia perspektyva...
doh.gif

na del torto tai sutinku, o saldainiu su foto, nebutinai juogi valgyti, jie gali buti siuvenyriniai mirksiukas.gif as tarkim visada zmonems siulau daryti juos kaip prizus ar atsiminimo dovaneles iseinant, o ne valgyti, juk saldainiu ir paprastu galima prisivalgyti, o cia i sekcija - atminciai. jie kaip puosmena gimtadienio ar kitos sventes proga mirksiukas.gif
is tikruju cia labai grazi ideja su saldainiu poprieriukais ar buteliu dekoracija, ar puodukai ir lekstutes su vaiko foto, na zodziu kiek tik galimybes leidzia, o va torto tai i sekcija jau nepastatysi g.gif
Atsakyti
QUOTE(goduke @ 2008 06 16, 12:20)
as tai siulyciau jums viska suzinoti uz svente organizuojanciu zmoniu tame vaiku kambary mirksiukas.gif mes kai organizavom, tai nei indu nei kitu daiktu nereikejo zmonems nestis, teveliai buvo kartu, stala gali ir parauosti jei tik paprasytumete ir atvyktumete jau tiki i baliu mirksiukas.gif sekmes 4u.gif taciau vaikams pats linksmoausiais gimatdienis butu gamtoje, o ypac jei tai vasara mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif kaip tik vakar buvau SAVAME zaidimu kambary - uzsisakiau 2 val., 150 lt smile.gif indus reikia tureti...

Gamtoje tikrai gal ir patiktų, tik kad mes gyvenam kaime, tai tos gamtoooosss doh.gif schmoll.gif Mano penkiametis užsinorejo į žaidimų kambarį, tai sakau padarysim šventę vaikui. Be to, noriu iš namų pabėgt, nes namuose tai kažkaip tie baliai gaunasi prie stalo (tuo labiau, kad tą dieną ir vieno iš suaugusiųjų gimtadienis namuose ir kaip tik jubiliejai kartu išeina ax.gif ) žodžiu, vaikui neįdomu būna..
Atsakyti
QUOTE(Sar_a @ 2008 06 16, 15:00)
Ačiū  4u.gif  kaip tik vakar buvau SAVAME zaidimu kambary - uzsisakiau 2 val., 150 lt  smile.gif  indus reikia tureti...

Gamtoje tikrai gal ir patiktų, tik kad mes gyvenam kaime, tai tos gamtoooosss  doh.gif  schmoll.gif Mano penkiametis užsinorejo į žaidimų kambarį, tai sakau padarysim šventę vaikui. Be to, noriu iš namų pabėgt, nes namuose tai kažkaip tie baliai gaunasi prie stalo (tuo labiau, kad tą dieną ir vieno iš suaugusiųjų gimtadienis namuose ir kaip tik jubiliejai kartu išeina ax.gif ) žodžiu, vaikui neįdomu būna..

Atsižvelgiant į Jūsų situaciją tada pasirinkimas thumbup.gif

Čia mums miestiečiams tos gamtos labai trūksta,o Jūs jei gyvenate kur rajone labai gerai, vaikams bus atrakcija vaikų kambarys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 06 16, 16:13)
Atsižvelgiant į Jūsų situaciją tada pasirinkimas thumbup.gif

Čia mums miestiečiams tos gamtos labai trūksta,o Jūs jei gyvenate kur rajone labai gerai, vaikams bus atrakcija vaikų kambarys thumbup.gif

Iš tikrųjų, jau nei šašlykais, nei ežeriuku nenustebinčiau saviškio smile.gif I zoo kaip buvau anksčiau planavus irgi jau nenori jis, tai tikiuosi bus smagu SAVAME ax.gif
Atsakyti
tai gero jums gimtadienio mirksiukas.gif
Atsakyti
mums irgi arteja 5 metuku gimtadienis. Nutarem pas mociute kieme svesti. Darysim temini vakareli Raganaiciu puota. Ispuosim visa kiema, pasidarysim uzkandziu, tik va dar zaidimu neturim sugalvoje. Reikia kazko idomaus ir tikimes kad bus geras oras. Anksciau svesdavom zaidimu kambariuose, tai jau atsibodo.tikimes kad lauke bus smagiau.
Atsakyti
Ačiū, Goduke 4u.gif

Vidmanta, tai mes kaip ir apsikeičiam smile.gif
Atsakyti
Sveikos, liepos 2 d. mano vaikučiui bus 4 metukai, tai galvojame švęsti vaikų, žaidimų kambaryje, gal žinote kokio kainos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nedulė @ 2008 06 25, 08:57)
Sveikos, liepos 2 d. mano vaikučiui bus 4 metukai, tai galvojame švęsti vaikų, žaidimų kambaryje, gal žinote kokio kainos? smile.gif

Cia prilklausys nuo to kokiame mieste gyvenate ir koki vaiku kambari norite issirinkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 06 25, 08:59)
Cia prilklausys nuo to kokiame mieste gyvenate ir koki vaiku kambari norite issirinkti mirksiukas.gif

Gyvenu Klaipėdoje.... Bet kainos kiek įsivaizduoju nemažos?
Atsakyti
QUOTE(Nedulė @ 2008 06 25, 14:28)
Gyvenu Klaipėdoje.... Bet kainos kiek įsivaizduoju nemažos?

Na mes gyvenam Kaune tai yra 60Lt valandai jei uzdaro gimtadienio norisi,o Akropolyje net 200Lt bent jau kai domejomes pernai doh.gif
Atsakyti