QUOTE(Sar_a @ 2008 06 13, 17:19)
Sveikos mamytės, ir mano 5 sūnelio gimtadienis ant nosies
Skaičiau skaičiau, lyg ir nusprendžiau, kad švęsime Kaune, žaidimų kambary Savame arba MOLE... Jei neklystu, yra čia jau šventusių, tai gal man pagelbėsit ir į keletą klausimukų atsakyit?
1. Ar 2 valandų užtenka vaikučiams?
2. gal ir kvailokas, bet visgi klausimas: indus reikia atsinešti savo?
3. Tėveliai sėdi tame pačiame žaidimų kambaryje, kur ir vaikučiai laksto?
4. Ar galima stalą ruoštis bent keletą minučių anksčiau, o tik paskui uždaro tą kambarį..? Bijau, kad kol stalą pasiruošim, tai ir valgyt nebus kada
nors, aišku, tiek to ruošimo
Ačiū už atsakymus
as tai siulyciau jums viska suzinoti uz svente organizuojanciu zmoniu tame vaiku kambary
mes kai organizavom, tai nei indu nei kitu daiktu nereikejo zmonems nestis, teveliai buvo kartu, stala gali ir parauosti jei tik paprasytumete ir atvyktumete jau tiki i baliu
sekmes
taciau vaikams pats linksmoausiais gimatdienis butu gamtoje, o ypac jei tai vasara
Papildyta:
QUOTE(dimele @ 2008 06 11, 21:49)
del tu nuotraukyciu ant tortu...mano sunui buvo du metukai ir kaip tik buvo atsiradusi si naujiena, tik va beda, kai atejo laikas pjaustyt torta, kazkaip baisu pasidare, nepjaustysi gi savo vaiko, cia tas pats kas nuotraukos plesymas ar kitoks niokojimas, manau, tai mes nuemem ta nuotraukele nuo torto nepjaustyta. niekada daugiau to neuzsakineciau, ..o ir SALDAINIU VYNIOJIMAS Y NUOTRAUKAS, KUR PASKUI ATSIDURS POPIERELIAI? kazkaip nevilioja tokia perspektyva...
na del torto tai sutinku, o saldainiu su foto, nebutinai juogi valgyti, jie gali buti siuvenyriniai
as tarkim visada zmonems siulau daryti juos kaip prizus ar atsiminimo dovaneles iseinant, o ne valgyti, juk saldainiu ir paprastu galima prisivalgyti, o cia i sekcija - atminciai. jie kaip puosmena gimtadienio ar kitos sventes proga
is tikruju cia labai grazi ideja su saldainiu poprieriukais ar buteliu dekoracija, ar puodukai ir lekstutes su vaiko foto, na zodziu kiek tik galimybes leidzia, o va torto tai i sekcija jau nepastatysi