Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur švęsti vaikų gimtadienius?

QUOTE(Pelene @ 2008 05 05, 11:54)
Prasau, padekit apsispresti, kas geriau: BORUZELES ar LAUKINIAI VAKARAI? Laukiniu vakaru aplinka nuotraukose maciau. O kaip Boruzelese? Kas ant sienu nupiesta- boruzes?

Rinkčiausi Boružėles, ten mažiukams jaukiau. mirksiukas.gif Dabar tiksliai nepasakysiu, kas ant sienų pripiešta, bet priklijuota gėlyčių simpatiškų, o boružėlių segtukėlių visur pilna. 4u.gif
Atsakyti
mano neuzkalnu 12 gimtadienis nezinau kur ir kaip svesti ar namie ar kaime o gal kur kavinei ar picerijoj? gal vandens parke arba pramogose gal pas gimines o gal gamtoj gal dangui gal zemei..nu zodziu susisuko man jau galva nzn blink.gif doh.gif
Atsakyti
Gal kas turi daugiau informacijos apie www.sventesvaikams.lt ...is ju puslapio nelabai aisku ar jie patys atvaziuoja, o gal turi patalpas g.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas šventėt Kaune "Bernelių užeigoj" nuoroda kokie atsiliepimai? kur dar patartumėt Kaune švęst? g.gif
Atsakyti
Laba,
Pirmadienį dukra 11 gimtadienį šventė Sveikatingumo centre "Linija".Nu,žinokit,vaikams ten tikrai smagu thumbup.gif Ir tikrai įdomiau nei kokiam žaidimų kambary ax.gif Tik ten priima vaikus nuo 5 iki 14 metų smile.gif
Plačiau galit paskaityti ČIA mirksiukas.gif
Atsakyti
sveiki tik nesenai suzinojau kad antakalnije kur iki parduotuve ira kazkoks gimtadieniu kambarys,galkas buvote pasidalinkite,aciu
Atsakyti
QUOTE(kondračiukas @ 2008 05 05, 11:15)

thumbup.gif o kaip su ja susisiekti,nes aš norėčiau saldainių popieriukų, 4u.gif mums artėja du metukai tai noriu ir vėl ką nors įdomaus padaryti ir visus nustebinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saldinike @ 2008 06 03, 13:46)
thumbup.gif  o kaip su ja susisiekti,nes aš norėčiau saldainių popieriukų, 4u.gif mums artėja du metukai tai noriu ir vėl ką nors įdomaus padaryti ir visus nustebinti 4u.gif

juk labai paprasta atsispausdinti nuotraukeliu su vaikuciu ant paprasto lapo(gali buti lengvai spalvotas) ir nupirkusi saldainius juos ivyniok . Taigi, nesudetinga! Savo pipiro krikstynoms taip dariau smile.gif
Atsakyti
schmoll.gif del tu nuotraukyciu ant tortu...mano sunui buvo du metukai ir kaip tik buvo atsiradusi si naujiena, tik va beda, kai atejo laikas pjaustyt torta, kazkaip baisu pasidare, nepjaustysi gi savo vaiko, cia tas pats kas nuotraukos plesymas ar kitoks niokojimas, manau, tai mes nuemem ta nuotraukele nuo torto nepjaustyta. niekada daugiau to neuzsakineciau, ..o ir SALDAINIU VYNIOJIMAS Y NUOTRAUKAS, KUR PASKUI ATSIDURS POPIERELIAI? kazkaip nevilioja tokia perspektyva...
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dimele @ 2008 06 11, 21:49)
schmoll.gif del tu nuotraukyciu ant tortu...mano sunui buvo du metukai ir kaip tik buvo atsiradusi si naujiena, tik va beda, kai atejo laikas pjaustyt torta, kazkaip baisu pasidare, nepjaustysi gi savo vaiko, cia tas pats kas nuotraukos plesymas ar kitoks niokojimas, manau, tai mes nuemem ta nuotraukele nuo torto nepjaustyta. niekada daugiau to neuzsakineciau, ..o ir SALDAINIU VYNIOJIMAS Y NUOTRAUKAS, KUR PASKUI ATSIDURS POPIERELIAI? kazkaip nevilioja tokia perspektyva...
doh.gif

Niu aš irgi buvau susigunndžius su tais saldainukais, bet man vyras ta pati argumenta issakė ir apsigalvojau g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, ir mano 5 sūnelio gimtadienis ant nosies lotuliukas.gif Skaičiau skaičiau, lyg ir nusprendžiau, kad švęsime Kaune, žaidimų kambary Savame arba MOLE... Jei neklystu, yra čia jau šventusių, tai gal man pagelbėsit ir į keletą klausimukų atsakyit? mirksiukas.gif biggrin.gif
1. Ar 2 valandų užtenka vaikučiams?
2. gal ir kvailokas, bet visgi klausimas: indus reikia atsinešti savo? smile.gif
3. Tėveliai sėdi tame pačiame žaidimų kambaryje, kur ir vaikučiai laksto?
4. Ar galima stalą ruoštis bent keletą minučių anksčiau, o tik paskui uždaro tą kambarį..? Bijau, kad kol stalą pasiruošim, tai ir valgyt nebus kada g.gif nors, aišku, tiek to ruošimo

Ačiū už atsakymus rolleyes.gif blush2.gif smile.gif
Atsakyti
sveikos mamos,

Vilniuje vaiku gimtadienius dar galima svesti restorane Bravaria. jis randasi Akropolyje 2-ame aukste. ten yra vaiku kambarys. Gimtadieniai vyksta su personazu, restorano adminsitracija pasirupina tortu. Vaikams buna smagu.
Jei kam idomu, tai del sventes informacijos galima gauti tel 8652 21121
Atsakyti