Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur švęsti vaikų gimtadienius?

Mums teko susidurti su Vijolinos Pepe Ilgakojine-- taiu labai patenkinti vaikučiai visi buvo smagiai žaidė ir krykštavo clap.gif Kas dėl Karlsono, tai nežinau, bet dažnai būna, kad tas pats asmuo kelis personažus vaidina...
Atsakyti
user posted image
Užgesus šviesoms įeina Šrekas su tortu ir žvakutėmis. Įsivaizduokite vaikučio reakciją bigsmile.gif
Nuotraukoje personazas iš www.personazai.lt
Atsakyti
Sveikos,
siandien buvau Kidygyme, ir suzinojau, kad sio savaitgalio gimtadieniam sumazino kainas iki 390lt (kaip ir paskutines minutes pasiulymas). Sakau, gal kuri susidomes 4u.gif

Kiek girdejau tai ten labai smagios gimtadienio sventes buna 4u.gif

www.kidygym.lt
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2008 03 11, 15:17)
Sveika, Pelene, malonu cia tave sutikt...  drinks_cheers.gif   as irgi domiuosi sia tema, nes planuojam treciaji sunaus gimtadieni sutikti LT...  thumbup.gif   taigi, ziurinejuos vietas, idejas ir t.t.  jau beveik apsisprendus.. tik dar nieko neuzsakius esu...  o jus gal irgi Salomytes gimtadieni darysit LT? ar siaip ziurineji idejas, kad kazka pritaikyt ...   gal pas jus Korke yra normaliu vietu svest gimtad. vaiku?  pas mus tai yra tik vienas zaidimu kambarys Jumpin Jack..  jau buvom simta kartu.. o daugiau ner kur...  taigi siais metais ir nusprendem sutikt LT...   ax.gif

Labas, Domke 4u.gif Salomejos gimtadieni darysim ir Airijoj, ir Lietuvoj. Airijoj darysim namuose, o Lietuvoj noreciau issinuomot keletui valandu kokia salyte ir pasikviest personaza. Vat ir idomu, kur galima sale issinuomot Vilniuj g.gif Gal kas zino?

Dar norejau paklaust apie BORUZELES Seskineje. Ten zaidimu kambarys ar kazkas tokio kaip kavine? Gal kas nuotraukyciu gali atsiust i kamile.kaklauskiene@gmail.com?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelene: 30 kovo 2008 - 22:21
QUOTE(Pelene @ 2008 03 30, 23:12)

Dar norejau paklaust apie BORUZELES Seskineje. Ten zaidimu kambarys ar kazkas tokio kaip kavine? Gal kas nuotraukyciu gali atsiust i kamile.kaklauskiene@gmail.com?

aš ir dar dėl Boružėlių noriu paprašyti kokių jų kontaktų, nes nerandu. ar jie tikrai neturi internetinio puslapio, ar čia man taip nesieško g.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2008 03 31, 08:49)
aš ir dar dėl Boružėlių noriu paprašyti kokių jų kontaktų, nes nerandu. ar jie tikrai neturi internetinio puslapio, ar čia man taip nesieško g.gif

boruzeles neturi internetinio puslapio
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2008 03 30, 23:12)
Labas, Domke 4u.gif  Salomejos gimtadieni darysim ir Airijoj, ir Lietuvoj. Airijoj darysim namuose, o Lietuvoj noreciau issinuomot keletui valandu kokia salyte ir pasikviest personaza. Vat ir idomu, kur galima sale issinuomot Vilniuj g.gif  Gal kas zino?

As ir meciaus tarp tu dvieju kaviniu: Boruzeliu ir Laukiniu Vakaru.. ko gero, rinksiuos antra varianta .. beje, musu gimtadienis lygiai savaite veliau negu jusu mirksiukas.gif
specialiai derinom atostogu laika, kad papultu ir zuikiaus gimtadieni svesti Lietuvoje smile.gif
tik vat del personazu irgi suku galva g.gif maniskis zino tik Sreka doh.gif bijau tik del kitu vaikuciu, mat bus beveik vieni metinukai, kad neissigastu... Teletabio tinkama kandidatura, bet maniskis neziurejes ju.. nezino, kas tai yr doh.gif lotuliukas.gif
koki jus personaza pasirinkot? ax.gif
Atsakyti
Domke, jauciu teletabi rinksimes, nes pagrinde maziukai vaikuciai Lietuvoj gimtadienyje bus. O kaip atrodo aplinka BORUZELESE? Gal ant sienu boruzeliu pripiesta? g.gif Ir tai kavinuke ar kazkoks zaidimu kambarys? Ar leistu ten personaza pasikviest? Mes skrendam i Lietuva birzelio men, tai birzeli Lietuvoj ir darytume.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelene: 31 kovo 2008 - 19:29
Zinau, kad sitam forume lankosi mamos, kurios dare ten gimtadienius, gal jos atsakys daugiau ax.gif kiek zinau, tai ten zaidimu kambarys, tevams vieta yra irgi.. mirksiukas.gif personaza manau, kad galima... g.gif gaila, kad jie neturi savo informacinio puslapelio rolleyes.gif
Atsakyti
tai gal kas nors gali Boruzeliu telefona parasyti...
Atsakyti
[quote=san,2008 04 01, 07:57]
[/quote
tel nr nerandu,o adresas Seskines g 28.
Atsakyti
QUOTE(san @ 2008 04 01, 08:57)

Gal nepasikeitė tel. 8 696 97918 ir 8 601 13907 (mes prieš metus ten šventėme).
Atsakyti