Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur švęsti vaikų gimtadienius?

QUOTE(Deborah @ 2008 02 27, 20:56)
kovo pradzioj dalyvausim su maze satiju dvare vieno mazo berniuko 2 gimtadienio sventej, tai paskui galesiu parasyt kas kaip ir kur...zinoma jei neuzmirsiu cia uzsukt ax.gif

Lauksim atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
user posted image
Sveikutės susidūriau su didelia problema mano vaikučiui tuoj trys metai, o taip pat ir mano gimtadienis tą patį mėnesį tai nežinau ka daryti , o beto dar ir Velykos tai gal galėtumėt patarti ar man šitas tris švebtes sudėti į krūvą ar svęsti atskirai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakl @ 2008 03 05, 10:52)
user posted image
Sveikutės susidūriau su didelia problema mano vaikučiui tuoj trys metai, o taip pat ir mano gimtadienis tą patį mėnesį tai nežinau ka daryti , o beto dar ir Velykos tai gal galėtumėt patarti ar man šitas tris švebtes sudėti į krūvą ar svęsti atskirai? g.gif

taupumo sumetimais gal butu patogiau svesti kartu viska, bet siaip pagalvojus kai visas progas sujungsi i viena , tai idomiai atsvesti tiek vaikams, tiek suaugusiems maza tikimybe. Gausis didelis balius ir tiek.
Atsakyti
Per velai ilindau pasiskaityti blink.gif siandiena mano dukrytes 2-asis tortadienis,tiksliau kovo 10d.bet siandiena darau.Toks ten ir darymas,nesugalvoju ka daryti ax.gif Norejosi kazko idomesnio,ir isimintino.Bet va gausis eiline vakariene,atvaziuos keli draugai su vaikuciais ir tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saldomane @ 2008 02 26, 21:18)
O Kaune Satiju dvare niekas nesventete vaiku gimtadieniu? Ten neseniai pradetos rengti programos. Idomu butu isgirsti atsiliepimus.

Kas cia per dvaras? Negirdejau tokio dar. Ieskau savo mazajam kur krikstynas daryti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2008 03 09, 14:42)
Kas cia per dvaras? Negirdejau tokio dar. Ieskau savo mazajam kur krikstynas daryti.  4u.gif

http://www_satijudva.../index.php?id=8
Atsakyti
Mes irgi svesim si penktadieni 1 aji gimtadieni biggrin.gif ,tai nuspriandziau namie svesti.Jokiu draugu nebus,nes giminiu daug yra smile.gif tarp ju yra ir vaiku panasaus amziaus.Torta uzsakiau su paveiksliuku sreku ir uzrasu su ginino diena,nupirkau dauk balionu,kepurytes,ant torto fejerverku biggrin.gif maista pati gaminsiu,visa menesi galvojau kaip svesim doh.gif Visa gimtadieni filmosim rolleyes.gif
Atsakyti
Prieš mėnesį šventėm Pirmaji gimtadienį 4u.gif
Štai kaip atšventėm savo pirmajį gimtadienį smile.gif
Išpuošiau namus, balionais, paveikslėliais nuklijavau sienas, ir net gi lauko duris, kad visi žinotu kad mes švenčiam, kad pas mus šventė smile.gif
Padariau ant sienos saulę, jos viduriuke parašiaus sveikinimus Nojui ir užklijavau foto su svarbiausiais metu įvykiais. Tai krikštynos ir Nojus pirma syki matė jūrą. O ant debesėliu ju 12 visi Nojaus mėnesiai su foto. Prie kiekvieno mėnesio parašiau nojaus atradimus ir pasiekymus, buvo įdomu pažiūrėti kaip iš mažo kudikėlio užaugo į berniuką, palyginti į ką panašus ir kaip keitėsi.
Dar ant saulės parašiau kiek per metus priaugom kg ir kiek užaugom cm.

Užrašiau ant sienos spalvingom raidėmis
user posted image
Saulė su 12 debesiuku
user posted image
taip nupuošiau visas sienas ir net gi lauko duris iš laiptynės pusės
user posted image
Štai koks musu tortukas mirksiukas.gif
user posted image
Truputukas šventinio stalo
user posted image
Sveikina draugė, renkasi svečiai :wink:
user posted image
Nojus pučia savo žvakutę
user posted image
Draugė Nojui duoda bučki:oro_buckis:
user posted image
Ir Nojus su visomis savo dovanomis
user posted image
user posted image
Tėvelis dar 21:07 val šaudė fejerverkus, nes šiuo laiku gimė Nojus.
Turėjom dar balionu, bet ju neleidom kaip buvom suplanave, palikom Nojui pasidžiaugti. 4u.gif
Ir dar viena mintis kuri buvo padaryta tik nepriklijuota. Padariau gėlės žieda ir jos lapeliai (žiedai) buvo musu su vyru ir seneliu foto, o gėlės viduriukas buvo Nojus, Turėjau priklijuoti prie saulės su debesiukais, bet pritruko laiko tai foto leidom per rankas ir visi lygino į ką Nojus panašus. Ir visi vienbalsiai nusprendė kad į senelį, mano tėtė mirksiukas.gif
Čia tai buvo super diskusija thumbup.gif
Atsakyti
Niu saunuole mamyte, pasistenge is peties... Be galo grazu ir miela... TIKRAS SVAJONIU GIMTADIENIS !!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Sveikutes,
na as jau po gimtadienio Satiju dvare, tai galiu pasakyti kad dvieju 2-3 metu pypliukus suvaldyti tai programeles vedanciajai buvo per sudetinga, nes jie neklause jos, nezaaide jos zaidimu, tik piese, o seip visi buvo issibarste kas kur papuola...tiesa, vaikuciu stalas graziai paserviruotas, vaiku maistas skanus, porcijos nemazos...teveliams taip pat skanu buvo...seip tai nieko ispudingo bet jei smagi kompaanija tai buna visad smagu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2008 03 10, 21:46)
Sveikutes,
na as jau po gimtadienio Satiju dvare, tai galiu pasakyti kad dvieju 2-3 metu pypliukus suvaldyti tai programeles vedanciajai buvo per sudetinga, nes jie neklause jos, nezaaide jos zaidimu, tik piese, o seip visi buvo issibarste kas kur papuola...tiesa, vaikuciu stalas graziai paserviruotas, vaiku maistas skanus, porcijos nemazos...teveliams taip pat skanu buvo...seip tai nieko ispudingo bet jei smagi kompaanija tai buna visad smagu 4u.gif

Gal gali pasidalint, kokie zaidimukai buvo?
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2008 03 11, 00:59)
Gal gali pasidalint, kokie zaidimukai buvo?

Sveika, Pelene, malonu cia tave sutikt... drinks_cheers.gif as irgi domiuosi sia tema, nes planuojam treciaji sunaus gimtadieni sutikti LT... thumbup.gif taigi, ziurinejuos vietas, idejas ir t.t. jau beveik apsisprendus.. tik dar nieko neuzsakius esu... o jus gal irgi Salomytes gimtadieni darysit LT? ar siaip ziurineji idejas, kad kazka pritaikyt ... gal pas jus Korke yra normaliu vietu svest gimtad. vaiku? pas mus tai yra tik vienas zaidimu kambarys Jumpin Jack.. jau buvom simta kartu.. o daugiau ner kur... taigi siais metais ir nusprendem sutikt LT... ax.gif
Atsakyti