Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur švęsti vaikų gimtadienius?

QUOTE(Rykliuke @ 2008 01 29, 16:16)
Vat,vat matyt busiu paskubejusi g.gif .Nulekiau i ''MOLA'',nes tenai ir mums prie namu netoli,bet tai va,kad tas stalas vaisems mazokas.Ai,padarysiu svediska ir manau turetu buti gerai.Juk visumoje,tai cia ne tevu,o vaiku gimtadienis,na ,o jiems manyciau tikrai turetu patikti.Teveliai pas mus visi jauni,apart seneliu,bet ir jie ne senukai(iki 60m. biggrin.gif )

Viskas bus gerai svarbiausia, kad vaikuciams patiktu,o jiems tikrai patiks... Mano maziu rekianti nusitempem nuo ciuozyklos kai reikejo vaziuoti namo doh.gif
Atsakyti
sveikutes, uz menesio mano dukrytes pirmasis gimtadienis. kaip jus sventete savo mazyliu pirmasias sventes. noriu kad butu linskma visiems, todel tradiciniu misrainiu ir kepsniu nebus, bus svediskas stalas suaugusiems, ir galvoju gal kokiu zaidimuku padaryt suaugusiems kartu su vaikais?
zodziu pasidalinkit kaip sventete jus? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistuliukas @ 2008 01 30, 12:35)
sveikutes, uz menesio mano dukrytes pirmasis gimtadienis. kaip jus sventete savo mazyliu pirmasias sventes. noriu kad butu linskma visiems, todel tradiciniu misrainiu ir kepsniu nebus, bus svediskas stalas suaugusiems, ir galvoju gal kokiu zaidimuku padaryt suaugusiems kartu su vaikais?

Per mano dukros pirmaji gimtadieni viskas buvo labai paprastai. Daug pastangu nedejau i sventes ruosima. Nupirkome tortuka, padariau lengvu uzkandziu.Atvaziavo seneliai ,keletas draugu, kurie taip pat turejo vaikuciu,pasedejome pora valandu ir issiskirste.Dar ispaudeme vaiko rankytes ir kojytes antspauda gipse.Per antraji visa seimyna nuvaziavome i fotostudija fotosesija pasidareme.Per treciaji irketvirtaji sukvieteme draugus su vaikais.Prigalvojau ivairiu zaidimu visiems.Taip buvo dveji metai is eiles, kai daugiausia ruosiausi cool.gif Veliau jau gimtadienius dareme vaiku zaidimu kambaryje.O siais metais pabandysiu uzsakyti gal personaza. Maciau cia ne viena rekomendavo www.personazai.lt pasiziureti.Nes nelabai turesiu laiko ir sveikatos rupintis sveciu uzimtumu,kadangi nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistuliukas @ 2008 01 30, 12:35)

Na as jau rasiau sioje temeleje kazkuriam psl., kad zaidem kelis zaidimelius:
1. Per rankas leidom baliona kol groja muzika visi perduoda is ranku i rankas,o kai muzika sustoja grojusi, pas ta kuris turi baliona turi sakyti eilerastuka, palinkejima jubilijatui arba dainele dainuoti. Daug juoko buna kai teveliai nemoka nei vieno eilerastuko,arba visi dainuojam kokius du gaidelius arba tindirindi riuska biggrin.gif
2. zaidem Limba, kai rungtyniavo teveliai su vaikuciais kas zemiau pralys po virve. Aisku daug juoko ir vaikuciai labai dziaugiasi kai laimi (jiems dovanele galima iteikti kaip ) Si zaidima jau zaideme kai 2m. buvo tai musu maziui labai patiko:)
3. Visi dainavom, kai buvo 1m. gimtadienis Jurgeli meistreli ir kiekvienas is eiles svecias parodo koki judesiuka ir butinai pasisako ko ismokys mazaji jubilijata:) Irgi labai linksmas zaidimas...
Atsakyti
sveikos, mano berniuko ir uz menesio gimtadienis, manau cia rasiu daug pasiulymu ir ideju 4u.gif
Atsakyti
Mergaites,gal zinote,kur butu galima rasti dideli pasirinkima vaikisku zaidimu gimtadieniui? vacation1.gif
Atsakyti
na perskaiciau visa temele ir padariau isvada, kad gimtadieniu svencia tik vilniuje ir kaune, apie kitus miestus nieko blink.gif , tai tikriausiai teks svesti vaiko gimtadieni namie, nes pas mus siauliuose nelabai yra pasirinkimo vaiku zaidimu kambariu verysad.gif
Atsakyti
Ar Smaragdo mieste nieka snebandėte švęsti? Vilniuje? bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

Teletabis darzelyje Atzalele Kaune. Stai kaip reikia svesti gimtadienius biggrin.gif Visi patenkinti ir laimingi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas @ 2008 02 03, 17:09)
na perskaiciau visa temele ir padariau isvada, kad gimtadieniu svencia tik vilniuje ir kaune, apie kitus miestus nieko  blink.gif , tai tikriausiai teks svesti vaiko gimtadieni namie, nes pas mus siauliuose nelabai yra pasirinkimo vaiku zaidimu kambariu  verysad.gif

Tas tiesa. Gyvenimas verda tik Vilniuje ir Kaune. Likusi dalis Lietuvos - provincija. Todel vaikiukai mūsų nuskriausti. Bet juk mes lietuvaitės, išradingumo netrūksta. Pasukit galvytes tikrai pavyks ką nors smagaus sugalvoti. Mano mažoji gimusi sausio mėnesį, tai orą nuspėti begalo sunku, tai suku galva kaip išmanau, kad vaikams būtų kuo įdomiau. Galų gale gal turite vyresnių vaikų šeimoj ar artimų draugių vaikai persirengę galėtu šauniai pravesti tematinį vakarą.
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2008 02 11, 23:04)
Tas tiesa. Gyvenimas verda tik Vilniuje ir Kaune. Likusi dalis Lietuvos - provincija. Todel vaikiukai mūsų nuskriausti. Bet juk mes lietuvaitės, išradingumo netrūksta. Pasukit galvytes tikrai pavyks ką nors smagaus sugalvoti. Mano mažoji gimusi sausio mėnesį, tai orą nuspėti begalo sunku, tai suku galva kaip išmanau, kad vaikams būtų kuo įdomiau. Galų gale gal turite vyresnių vaikų šeimoj ar artimų draugių vaikai persirengę galėtu šauniai pravesti tematinį vakarą.

drinks_cheers.gif v isisaki pritariu thumbup.gif
Atsakyti
teko dalyvaut labai fainame gimtadienyje,kuri "7 muzu" laisvalaikio centras organizavo. smile.gif isties puiki programa pagal jusu pasirinkta tema ir svarbiausia -nereikia rupintis del patalpu kur svesti. smile.gif y tikrai neauksta kaina yeina ir patalpos,ir programele,ir gera nuotaika bigsmile.gif pasiziurekit 7 muzu internetiniame puslapyje, ten ir kontakatai nurodyti,ir siaip geru dalykeliu laisvalaikio leidimui rasit smile.gif www.7muzos.lt berods ax.gif
Atsakyti