Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur švęsti vaikų gimtadienius?

Mano dukrytei neužilgo bus 3 metukai, tai gal kas gali Klaipėdoje parekomenduoti, kur smagiai atšvesti gimtadienį?
Atsakyti
mačiau laikraštį reklamą "Metų laikai" 2-10 metų vaikams organizuoja gimtadienius.Ukmergės plentas 115, bendorėliai. 251 32 90 ir 8655 50054.
Gal kuri išbandysit tai parašykit savo atsiliepimus nes man sausio mėnesiui reikės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2007 11 18, 23:27)
As buvau uzsakiusi savo vaiko gimtadieniui personaza i namus.Visi sveciai  buvo nustebinti,nes niekam nesakiau apie tai.Uztruko siaip neilgai,pasveikino jubilijata,su vaikais pabendravo.Vaikams labiausia patiko sukti Dovanu rata.Vien zo,ispudi paliko.Suplojau 100lt,bet fainiai buvo.Dabar uzsakiau Kaledu seni is ten pat ,ziuresim kaip bus nes vel namiskiams tai bus staigmena  newyear.gif

o is kur uzsakinejot?
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2007 11 16, 16:55)
Mūsų dukrytei kitą savaitę metukai, bet mes jau senokai užsakėm vaikų kambarį Mole Kaune(namuose netelpam), nes daug vaikučių ir jų tėvelių. Ten mes prieš gerą mėnesį šventėm draugų dukrytės 2 metukus, tai mūsų mažaji labai patiko batutas, kamuoliukai ir šiaip ropinėti visur. Man patiko, kad ten uždara patalpa-kitų neįleidžia kai būna užsakyta ir maistą savo gali atsinešti kokį nori, alchogolį ax.gif
o ir nelabai brangu už 2 val. nuomos kambario 100 lt. tik reikia gerokai prieš mėnesį užsisakyt, nes didelės ten eilės 4u.gif

gal sestadieni 12 valanda svenciate? oi, kaip mum reikejo to laiko Mole doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
O mes irgi atsidure akligatvyje, kai nieko neradom pasiskambinom i Sava ir ka jus manot Sausio men. pirmasis savaitgalis jau uzsakytas doh.gif
Tai siaip ne taip ispraude mus ryte..sad.gif
Atsakyti
gal kurios mamos sventete, dainavos pc zaidimu kambary. as tik zinau kad jis yra tas zaidimu kambarys bet kaip ten kas ten. ?man kai sake tai siep fainei bet ten tik vaikucius savo vede 1 valandai padukti. kazi jis dar ten yra ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2007 11 22, 13:14)
gal kurios mamos sventete, dainavos pc zaidimu kambary. as tik zinau kad jis yra tas zaidimu kambarys bet kaip ten kas ten. ?man kai sake tai siep fainei bet ten tik vaikucius savo vede 1 valandai padukti. kazi jis dar ten yra ? g.gif

"Dainavos" prekybos centras senai uždarytas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2007 11 21, 01:36)
o is kur uzsakinejot?

internete per google ieskojau ir radau www.personazai.lt Ju telefono numerio dabar po ranka neturiu,bet veliau galesiu parasyti
Papildyta:
QUOTE(Sally @ 2007 11 22, 12:53)
internete per google ieskojau ir radau www.personazai.lt  Ju telefono numerio dabar po ranka neturiu,bet veliau galesiu parasyti

Radau tel.+37063930000
kai ieskojau internete personazo vaiko gimtadieniui,tai pastebejau kad visi kurie organizuoja gimtadienius,tiksliau ju personazu kostiumai labai paprasti, kuklus.Jau buvo atsokus fantazija.O kai sitie atsiunte savo nuotraukas buvau nustebinta,nes ten nerealus kostiumai.Kuria diena ikelsiu nuotraukas is vaiko gimtadienio,nes dabar nelabai moku blush2.gif
Atsakyti
ikelk bent nuoroda kur pasiziureti. na ta prasme i savo albuma internete o pasku itik nuoroda nukopijuok ir idek cia
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2007 11 21, 18:51)
gal sestadieni 12 valanda svenciate? oi, kaip mum reikejo to laiko Mole doh.gif  biggrin.gif

Aha, švesim šį sekmadienį . ax.gif Norėjom šeštadienį, ale, kad negavom. Tai ėmėm kas liko. O užsakinėjau spalio viduryje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 22 lapkričio 2007 - 17:09
g.gif Gal gali patarti kur svesti 12 metu gimtadieni blush2.gif namuose nelabai iseitu nes remontai o veliau nesugalvoju vichy vandens parke nebenoriu nors nusisauk nezine kur svesti
Atsakyti
QUOTE(gintuliukas @ 2007 11 22, 20:44)
g.gif Gal gali patarti kur svesti 12 metu gimtadieni  blush2.gif namuose nelabai iseitu nes remontai o veliau nesugalvoju vichy vandens parke nebenoriu nors nusisauk nezine kur svesti

Matau, "kamuojies" per visas temas biggrin.gif . Ziurint, ka megsti, kokie draugu pomegiai-jei sportiski esat, faina visai lazeriais pasisaudyt (www.lazeriai.lt); jei "nesilauzot", rekomenduociau "Boruzeles sali"-bet koki temini gimdieni surengs, pasiduksit tikrai (tel. 860176961); o jei tik paplepet norisi-tiks ir picerija...
Atsakyti