Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur švęsti vaikų gimtadienius?

QUOTE(lukne1 @ 2007 11 14, 22:13)
Nebera jau ten vaiku kambario...ten dabar LIONO ciuziniai....vakar buvau ir nieko neradau schmoll.gif

ech gaila visai neblogi atsiliepimai buvo apie ji is keliu draugiu verysad.gif
Atsakyti
kaune neblogai vaiku baliu namuciu feja organizuoja ,alkoholis ten netoliaruojamas.
Atsakyti
geri dalykai baigiasi gretai as cia paie vaiku kambary bazeje verysad.gif
Atsakyti
Mūsų dukrytei kitą savaitę metukai, bet mes jau senokai užsakėm vaikų kambarį Mole Kaune(namuose netelpam), nes daug vaikučių ir jų tėvelių. Ten mes prieš gerą mėnesį šventėm draugų dukrytės 2 metukus, tai mūsų mažaji labai patiko batutas, kamuoliukai ir šiaip ropinėti visur. Man patiko, kad ten uždara patalpa-kitų neįleidžia kai būna užsakyta ir maistą savo gali atsinešti kokį nori, alchogolį ax.gif
o ir nelabai brangu už 2 val. nuomos kambario 100 lt. tik reikia gerokai prieš mėnesį užsisakyt, nes didelės ten eilės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 16 lapkričio 2007 - 16:55
QUOTE(ritperliukas @ 2007 11 15, 17:22)
geri dalykai baigiasi gretai as cia paie vaiku kambary bazeje  verysad.gif

Turiu siek tiek info apie Urmo bazeje buvusi vaiku kambari... Greitu laiku atsidarys Zaliojoje galerijoje labai tikiuosi, kad iki Kaledu g.gif
Pirmadieni gausiu kontaktus tos imones ir paskambinsiu pasiklausti kokios salygos bus del uzsakymu. Aisku butinai pranesiu sioje temeleje... wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,
arteja mano mazylio gimtadienis, jam bus 1 metukai. Gal Vilnietes galetu patarti kur vaikucio gimtadieni atsvesti ? Norejom "Mauglije" Zirmunose arba "Zioge" Fabijoniskiu "Mandarine", bet issikrauste cray.gif Gal zinote- kur? help.gif notworthy.gif
Atsakyti
Sveikutes,
arteja mano mazylio gimtadienis, jam bus 1 metukai. Gal Vilnietes galetu patarti kur vaikucio gimtadieni atsvesti ? Norejom "Mauglije" Zirmunose arba "Zioge" Fabijoniskiu "Mandarine", bet issikrauste cray.gif Gal zinote- kur? help.gif notworthy.gif

Oho,tikriausiai ranka is jaudulio sudrebejo,paspaudziau 2 kartus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvana: 18 lapkričio 2007 - 13:18
Tai kad "Mandarine" ir buvo "Mauglis" po persikraustymo is Zirmunu, bet dabar jo neber visiskai niekur. O "Ziogas" yra "BIGe" (ten, kur ir atsirado). Bet su vienu metuku klecku nelabai ka ten nuveiksit...
Atsakyti
QUOTE(Aushrine @ 2007 11 18, 21:28)
Tai kad "Mandarine" ir buvo "Mauglis" po persikraustymo is Zirmunu, bet dabar jo neber visiskai niekur. O "Ziogas" yra "BIGe" (ten, kur ir atsirado). Bet su vienu metuku klecku nelabai ka ten nuveiksit...

aciuks.gif Aushrine
Atsakyti
As buvau uzsakiusi savo vaiko gimtadieniui personaza i namus.Visi sveciai buvo nustebinti,nes niekam nesakiau apie tai.Uztruko siaip neilgai,pasveikino jubilijata,su vaikais pabendravo.Vaikams labiausia patiko sukti Dovanu rata.Vien zo,ispudi paliko.Suplojau 100lt,bet fainiai buvo.Dabar uzsakiau Kaledu seni is ten pat ,ziuresim kaip bus nes vel namiskiams tai bus staigmena newyear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sally: 18 lapkričio 2007 - 22:32
QUOTE(Sally @ 2007 11 18, 23:27)
As buvau uzsakiusi savo vaiko gimtadieniui personaza i namus.Visi sveciai  buvo nustebinti,nes niekam nesakiau apie tai.Uztruko siaip neilgai,pasveikino jubilijata,su vaikais pabendravo.Vaikams labiausia patiko sukti Dovanu rata.Vien zo,ispudi paliko.Suplojau 100lt,bet fainiai buvo.Dabar uzsakiau Kaledu seni is ten pat ,ziuresim kaip bus nes vel namiskiams tai bus staigmena  newyear.gif

O tai kas ten per dovanu ratas buvo? Labai idomu pasidare blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvana @ 2007 11 18, 14:15)
Sveikutes,
arteja mano mazylio gimtadienis, jam bus 1 metukai. Gal Vilnietes galetu patarti kur vaikucio gimtadieni atsvesti ? Norejom "Mauglije" Zirmunose  arba "Zioge" Fabijoniskiu "Mandarine", bet issikrauste cray.gif Gal zinote- kur? help.gif  notworthy.gif

Gal tiks, gal patiks: vaikų gimtadienių organizavimas 1 val. - 100 lt, vaikų klubas "Žinių sala" Papilėnų g. 11, Pilaitėje, Vilniuje, tel. 8 699 59212. Pati nebandžiau, tačiau pašto dėžutėje radau reklaminuką.
Atsakyti