Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur švęsti vaikų gimtadienius?

QUOTE(rimvyda1 @ 2007 10 19, 13:44)
Kazkaip jau seniai ten buvau,o ar kartais neuzdare ten?

ne jie ten buvo uzdare tik remontui, o dabar vel veikia, bet man ten nelabai nors arti namu, man ten tokios veplos dirba merginos kur priziuri vaikus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2007 10 19, 14:06)
ne jie ten buvo uzdare tik remontui, o dabar vel veikia, bet man ten nelabai nors arti namu, man ten tokios veplos dirba merginos kur priziuri vaikus. doh.gif

Kiek pamenu ten atskirai vaikai neturedavo galimybes buti, tik valgyti atskira salyte. Mano maziukas tik 2m. tai nenoriu, kad vyresni stumdytu, norisi uzdaro vakaro su savais vaikuciais, kad ir mamos galetu vyneliu pasimegauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvyda1 @ 2007 10 19, 15:22)
Kiek pamenu ten atskirai vaikai neturedavo galimybes buti, tik valgyti atskira salyte. Mano maziukas tik 2m. tai nenoriu, kad vyresni stumdytu, norisi uzdaro vakaro su savais vaikuciais, kad ir mamos galetu vyneliu pasimegauti blush2.gif

suprantu tave , tikrai ten didesni vaikai stumdo tuos mazius, net maciu akd net ir musa. jo ir mamos nelabai patogu gerti vynelis tikiuosi ka nors tinkamo rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(peledziuke @ 2007 10 07, 14:43)
galima cia ,o sis (is atsiliepimu)  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

pernai teko dalyvauti vakarelyje,pavadinimu"mafija",tai zinokite nerealus tas vedejas!paliko neisdildoma ispudi mirksiukas.gif
Atsakyti
vieni draugai svente Vichy tai liko labai patenkinti ir programa ir maistu - vaikai buvo daugiau nei suzaveti. buvo svenciamas vaiko 11 gimtadienis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazucius @ 2007 10 26, 10:35)
vieni draugai svente Vichy tai liko labai patenkinti ir programa ir maistu - vaikai buvo daugiau nei suzaveti. buvo svenciamas vaiko 11 gimtadienis.  4u.gif

Vichy gerai kai vaikai dideli.Nes pakviesti vaiko draugus ir jo tevus gaunasi brangu,o paciai vienai apsiimti priziureti buri vaiku irgi ne kas doh.gif
bet siaip ten smagu
Atsakyti
QUOTE(aureja25 @ 2007 10 27, 19:59)
Vichy gerai kai vaikai dideli.Nes pakviesti vaiko draugus ir jo tevus gaunasi brangu,o paciai vienai apsiimti priziureti buri vaiku  irgi ne kas  doh.gif
bet siaip ten smagu

bet juk tevu nebutina kviesti smile.gif o vaikus po renginio isleidzia i bendrus baseinus, kur yra gelbetojai. o vaiku aiksteleje, kiek maciau, tai tikrai nera gilu smile.gif
Atsakyti
Mano berniukui 6 metukai. Labai idomu suzinoti, kaip ten Vichy parke organizuojami tie gimtadieniai. Kur jie svenciami? Ar yra kokia programele, ar ten tik maistas ir maudynes? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejas @ 2007 10 29, 15:37)
Mano berniukui 6 metukai. Labai idomu suzinoti, kaip ten Vichy parke organizuojami tie gimtadieniai. Kur jie svenciami? Ar yra kokia programele, ar ten tik maistas ir maudynes?  bigsmile.gif

yra ju puslapyje visa informacija - gimtadienis kiek zinau uztrunka 4 valandas, dvi vyksta programa pagal tai, kokia ja pasirenkate, o kitos dvi baseinuose. Musiske programele buvo polinezijos puota, jei neklystu, labai sauniai vaikus uzeme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazucius @ 2007 10 29, 10:47)
bet juk tevu nebutina kviesti smile.gif o vaikus po renginio isleidzia i bendrus baseinus, kur yra gelbetojai. o vaiku aiksteleje, kiek maciau, tai tikrai nera gilu smile.gif

zinoma,kad nebutina kviesti tevu,bet jei vaikai ne vyresni nei 6metu,tai paciai vienai sunku suziureti visus sventes dalyvius.
Atsakyti
Tai, kaip suprantu, yra kazkokie vedantieji ir jie su vaikuciais ta laika uzsiima, aha. Aciu uz gera minti - reikes pasiskaityti, pasiskambint ir gal sudalyvausim. Parasysiu kaip sekesi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejas @ 2007 10 30, 10:04)
Tai, kaip suprantu, yra kazkokie vedantieji ir jie su vaikuciais ta laika uzsiima, aha. Aciu uz gera minti - reikes pasiskaityti, pasiskambint ir gal sudalyvausim. Parasysiu kaip sekesi  bigsmile.gif

yra vedantieji, kurie ir uzsiima su vaikais. as irgi planuoju ten gimtadieni krikstasuniui lapkriti. tikiuosi, kad bus vykes smile.gif
Atsakyti