Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur švęsti vaikų gimtadienius?

O kokios yra vietos švesti ne namie, bet įdomiai?
Akropolyje buvome - nepatiko, Kidy Gyme - nėra ką veikti tėvams, mažai vietos.
Nykštukų pasaulis - man nepatinka nei tas klounas nei tie labirintai - europoje žymiai geresni, bet ten žmonių begalybė.

Gal kas buvo Malvinoje? (bet ten vėl gi rašo, kad gimtadienio kampas mažas).

Apie Vichy galvojau, kad neblogas variantas jei tik vaikus be tėvų kviesti, tada dar ne taip brangiai gausis. Bet aš viena pvz. savo vaiko neleisčiau, nes 5 metų vaikai dar nemoka nei patys nusišluostyti normaliai nei plaukų išdžiovinti, o bėgioti pačiai paskuti 5 vaikus aš irgi nenorėčiau.

Tai kol kas be variantų dar sėdime.

Žiūrėjau dar foto iš gimtadienio "Mažasis genijus", bet irgi nepatiko. Programelės kurios ten aprašytos nėra labai įdomios.

Nežinau, gal aš labai jau išranki...

Tiesa, ar vaikus į gimtadienį kviečiate su tėvais? Maniškė nori kelis vaikus iš darželio pasikviesti, bet tėvų aš nepažįstu ir nelabai turi noro susipažinti.
Atsakyti
Tiesa, ar vaikus į gimtadienį kviečiate su tėvais? Maniškė nori kelis vaikus iš darželio pasikviesti, bet tėvų aš nepažįstu ir nelabai turi noro susipažinti.

Kai pavasari sventeme dukrytes ketvirta gimtadieni, kvieteme jos drauges is darzelio, bet be tevu. Jas pati parsivedziau penktadieni is darzelio i savo namus, o vakare teveliai jas pasieme. Jokiu nusiskundimu is tevu neisgirdau, o ir isvengiau nemalonios situacijos, kai mazai pazistami zmones priversti bendrauti...
Atsakyti
Patarkit kur Kaune be Euroopų ir McDonaldų galima atšvęsti 4mečio gimtadienį??????

Kaip Vėjų fėjoj???? Kaip teatriuke??? Gal kas šventėt ir galit pasidalinti įspūdžiais?
Mums reikėtų kad būtų galimybė sekmadienį po pietų pradėti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryna28 @ 2007 09 03, 12:03)
Kai pavasari sventeme dukrytes ketvirta gimtadieni, kvieteme jos drauges is darzelio, bet be tevu. Jas pati parsivedziau penktadieni is darzelio i savo namus, o vakare teveliai jas pasieme. Jokiu nusiskundimu is tevu neisgirdau, o ir isvengiau nemalonios situacijos, kai mazai pazistami zmones priversti bendrauti...

Lauryna28,noriu labai padekoti uz dar pavasari paskelbtus zaidimus wub.gif , 10-meciams (dar papildomai buvau prigalvojus visokiu uzduoteliu) buvo pats tas thumbup.gif Kai kompanijoje vieni bernai, kinais ir boulingais nebenustebinsi. Vienu zodzui visi buvo begalo patenkinti ir dar karta didis dekui 4u.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2007 09 03, 13:12)
Patarkit kur Kaune be Euroopų ir McDonaldų galima atšvęsti 4mečio gimtadienį??????

Kaip Vėjų fėjoj???? Kaip teatriuke??? Gal kas šventėt ir galit pasidalinti įspūdžiais?
Mums reikėtų kad būtų galimybė sekmadienį po pietų pradėti  rolleyes.gif

"Vėjų fėjoj" tikrai labai faina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas šventė Trakų dvarkiemyje? Lyg ir neblogai atrodo, ale, mano panelytė nenori personažo klouno. ax.gif Gal verta nuvažiuoti ir apsidairyti. g.gif
Atsakyti
sveikos mielosios mamytes!!!

norejau pasiteirauti kas kaip svencia mazu vaikuciu gimtadieniukus!!??smile.gif

kita menesi mano suneliui sukaks 2metukai.
noriu padaryti maziesiems svente, bet tik ne namie:(
galvoju i vaiku kambari nuvesti, bet norisi dar kazkoko idomesnio maziesiems..
pasiulykit??smile.gif))kas kur svente ir pan.!!!!:))))mes is Klaipedos!!

aciu mamytes uz patarimus!!!
geros jums dieneles smile.gif smile.gif
Atsakyti
na man tokia pati problema spaly svesim tai va noriu kazko idomesniu jauciu teks svesti namie temak aip ja uisirinkau. daabr reikia sugalvoti ka veiksim kuom uzimti vaikus na zaidimu, atrakciju manau reiktu karooke daryti nes tema bus pasaku veikejai. g.gif gal kas turit minciu pasidalinkit. na dabar galvoju kvietima kaip cia graziai appavidalinti. g.gif dukra bus raudonkepuraite unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2007 02 08, 12:35)
Mes visada svenciam Nykstuku pasaulyje. Ir kad ten brangu, tai tik cia perskaiciau. mums su visais tortais gerimais ir karstais kainavo tik virs simta litu paskutini karta, o vaiku buvo nemazai  thumbup.gif  po 4-5 val buvimo, tik su asarom isvezem, nes tiek ten vaikams patinka  thumbup.gif

Nykstuku pasaulyje daugelis atrakcijonu apluze.Matyti,kad savininku nedomina vaiku saugumas.Be to,konvejeris....nera privatumo...
Euroopoje vaiko gimtadienio nesvesciau,nes ten ir taip karta per savaite lankomes,taigi kol apsipirkineju,tai vaikas tame kambaryje duksta.Tad koks cia gimtadienis,jei vaikui ta pati aplinka,nieko naujo.McDonalds'e irgi nesvesime niekada,nes ten nera ka veikti,tik piesiama,padaroma pazintine kelione po virtuve ir viskas,beje,jokio privatumo-mase zmoniu.Boulingai irgi jau nieko nebestebina....
Yra nemazai firmu,kurios siulo vaikams ir ne tik jiems surengti bet kokia svente,s net pirsto nereikia pajudinti.Tik va beda,kad pakankamai brangu...Kiek domejausi vaiku renginiai tai nuo 500 iki 1500lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aureja25: 13 rugsėjo 2007 - 19:58
Man visai patiktų tam tikrų firmų surengti gimtadieniai, bet vienintelė bėda yra ta, kad mes gyvenam bute ir vietos nėra per daug. Kad ir "Mažasis genijus'-jis idealus tada, kai gyveni nuosavam name... ax.gif
Kad ir kaip būtų nuobodu ar atsibodę, bet vaiko noras mums įsakymas-gimtadienis bus švenčiamas boulinge. ax.gif
O kaina gaunasi visai padori - 300 Lt. vien už takelius, neskaitant torto ir vaišių. smile.gif Nesiskundžiu, tik konstatuoju faktą. mirksiukas.gif
Galvojau apie Trakų dvarkiemį, bet, kai pasakė, kad linksmintojas bus klounas, tai mergina iškart atsisakė. Vienintelė vieta dėl kurios dar gundomės- tai "Vichy" vandens parkas... smile.gif
Atsakyti
Viena gimtadieni teko svesti Antakalnyje. Bet kazkaip uzkrito kavines pavadinimas... blush2.gif Ji yra mazdaug priesais nesenai atidaryta Rimi parduotuve nuo Sauletekio vaziuojant po desine puse... Maistas skanus, zaidimu kambarys pritaikytas maziems vaikuciams (mano manymu iki 3 metu). Nezinau, ar yra galimybe samdyti koki nors personaza, bet siaip visai smagi neapluzusi vieta...
Beje, praeita savaitgali sventeme krisktynas Zaldokyneje - jie taip pat turi vaiku kambari, vaikisku patiekalu. Savininkamas pasikeitus maistas tikrai pasidare neblogas, o ir aptarnavimas pasitaise. Tik demesio, mamytes, jei imsite banketines sales atidziai isstudijuokite meniu - jie megsta skaiciuoti laaaabai daug maisto...
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2007 09 18, 21:13)
Viena gimtadieni teko svesti Antakalnyje. Bet kazkaip uzkrito kavines pavadinimas...  blush2.gif Ji yra mazdaug priesais nesenai atidaryta Rimi parduotuve nuo Sauletekio vaziuojant po desine puse... Maistas skanus, zaidimu kambarys pritaikytas maziems vaikuciams (mano manymu iki 3 metu). Nezinau, ar yra galimybe samdyti koki nors personaza, bet siaip visai smagi neapluzusi vieta...
Beje, praeita savaitgali sventeme krisktynas Zaldokyneje - jie taip pat turi vaiku kambari, vaikisku patiekalu. Savininkamas pasikeitus maistas tikrai pasidare neblogas, o ir aptarnavimas pasitaise. Tik demesio, mamytes, jei imsite banketines sales atidziai isstudijuokite meniu - jie megsta skaiciuoti laaaabai daug maisto...

Laukiniai vakarai mirksiukas.gif toks kavines pavadinimas 4u.gif
Atsakyti