QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 02 07, 17:51)
na as jau apvazinejau visa miesta,mauglis uzsidare,tai uzsakiau laukiniuose vakaruose,merginos ten kieiciasi kiek zinau,nes paklausieu pas admin ar gales ta mergaite rusiskai ka nors pasakyt,tai sakoreikia paziuret kuria dirbs,o kiek pas jus vaiku buvo,kiek pinigeliu isleidot,pas mane tai 5ar6 vaikai bus ir 7teveliai,uzsakiai torta dar o tai nieko daugiau savo negali nesti
pas mus buvo 7vaikai ir 8suauge.vaikai beveik nevalge,bet sulciu nespejau uzsakineti emiau 1seimynine pica vaikam ir 2suaug.dar vaisiu,kuriu taip pat nei puse nesuvalge,tai patariu imti puse porcijos.keptos duonos 2emiau,bet butu 1uzteke.torta savo turejom.dar 2but.vaikisko ir 1suaug.vaik.samp po 5lt.,o Alitos virs 30lt. butelis vyrai alaus gere.zodziu kazkokie nevalgus sveciai pas mus buvo,nes liko beveik visa pica(is keliu sudejus),duonos keptos,torto ir vaisiai.sumokejau 240lt.is viso.
siaip dabar uzsakineciau po viena pica,o kai suvalgo dar,nes paskui salta neskani.likau patenkinta,kad namuose tvarka ir indu plauti nereikejo.ir aisku ruostis dar visa diena pries tai jei dar ant geros auklytes papulti,tai
Na, prie visų gerų norų ir po ilgų paieškų atšventėm "Euroopoj"
Bet buvo labai smagu. Kadangi susirinko įvairaus amžiaus svečiai, visi kažkuo užsiėmė, įskaitant ir devynmetį brolį
Mūsų personažas buvo meškiukas, tai jis taip puikiai visus vaikus "suvaldė", kiekvienam pagal amžiaus grupę sugalvojo užsiėmimų . Jubiliatui dvimečiui tai labiausiai patiko "burbuliukų baseinas" ir kaip balionus pūtė, nes jam visą pūtimo procesą demonstravo. O paskui virš tos oro srovės burbuliukus dėjo ir jie skraidė Na, nežinau ar kas nors supras apie ką aš čia bet vaikams patiko.
Bet buvo labai smagu. Kadangi susirinko įvairaus amžiaus svečiai, visi kažkuo užsiėmė, įskaitant ir devynmetį brolį
Mūsų personažas buvo meškiukas, tai jis taip puikiai visus vaikus "suvaldė", kiekvienam pagal amžiaus grupę sugalvojo užsiėmimų . Jubiliatui dvimečiui tai labiausiai patiko "burbuliukų baseinas" ir kaip balionus pūtė, nes jam visą pūtimo procesą demonstravo. O paskui virš tos oro srovės burbuliukus dėjo ir jie skraidė Na, nežinau ar kas nors supras apie ką aš čia bet vaikams patiko.
noriu pasidalinti savo ispudziais,labai saunus vaiku kambarys yra mole vadinas mike ten yra meskiukas nupiestas.kambaryje yra batutas ciuozt ir kitokiu dalykeliu kas vaikam labai patinka,be to yra toletas atsigert ir sauni priziuretoja.valanda uzsakyti gimtadieniui 50 lt sveciu kiek nori teveliam ir yra kur buti vaises savo,kambari jei uzsakai gimtadieniui pasaliniu neileidzia.seip valanda vienam vaikui 4 lt tai galma jei keli tik sveciai neuzsakinet ,o paprasciausiai padukt su kitais vaikuciais veliau kavinej papietaut sekmes svenciant gimtadienius.dar noriu pasakyti kad jei butu mamyciu su mazais vaikais kaip mano lelius tai yra paciame mole prie toletu yrengtas kudikiu kambarelis ten vystymo lenta kede maitint ir kriaukle durys uzsirakina ir be streso galma viska sutvarkyt,taip kad suderinom ir vyresnio gimtadieni ir mazylio buvima
QUOTE(jurgelizz @ 2006 05 28, 16:47)
sveikos
noriupasakyti savo nuomone,apie nykstuku pasauli,labai nusivyliau
vaikam meniu skurdokas,o vaikai paprase bulvyciu fri tai atnese kazkokios keistos ismirke riebaluose ,net varva ir bulvytes tokios plonos kaip vaikai sake"sliekai",neskanios,sausainiai buvo ant virsaus neblogi,o apacioj paprasti gaideliai ir sokoladiniai gaideliai,trtas nekeptas,o suteptas is tu paruostu dideliu paplociu,kur parduotuveje perki,ant virsaus uzrasyti metai,bet jau taip nykiai,nei jokios spalvos neideta,jei kas svente buvusiam maugli tai supranta,nes ten nors zirniukais spalvotais pabarstydavo
zodziu vienas pliusas,kad vaikai turejo kur padukti,del karstymosi tai neblogai,o siaip tai nedarysiu tenai,ai dar ir aptarnavimas nekoks,bent musu staliuko
sia tik mano nuomone ir patyrimai
noriupasakyti savo nuomone,apie nykstuku pasauli,labai nusivyliau
vaikam meniu skurdokas,o vaikai paprase bulvyciu fri tai atnese kazkokios keistos ismirke riebaluose ,net varva ir bulvytes tokios plonos kaip vaikai sake"sliekai",neskanios,sausainiai buvo ant virsaus neblogi,o apacioj paprasti gaideliai ir sokoladiniai gaideliai,trtas nekeptas,o suteptas is tu paruostu dideliu paplociu,kur parduotuveje perki,ant virsaus uzrasyti metai,bet jau taip nykiai,nei jokios spalvos neideta,jei kas svente buvusiam maugli tai supranta,nes ten nors zirniukais spalvotais pabarstydavo
zodziu vienas pliusas,kad vaikai turejo kur padukti,del karstymosi tai neblogai,o siaip tai nedarysiu tenai,ai dar ir aptarnavimas nekoks,bent musu staliuko
sia tik mano nuomone ir patyrimai
Praėjo beveik metai o gerą pusę niekas nepasikeitė. Šeštadienį švenčiau ten savo sūnaus 4 gimtadienį vienintelis geras dalykas buvo kad vaikai turėjo kur išsidūkti iki nugriuvimo, bet išeinant pastebėjau kad vienos čiuožyklos laiptai sulūžę ir suklijuoti su izoliacija susižeisti galėjo kad jezus tu marija
Aptarnavimas baisus, pati turėjau sakyt ir rodyt kokius indus nunešti, ateina vieną lėkę pasiima ir nueina, o kai tortą atnešė ir padėjo tarp purvinų lėkčių ir norėjo nueiti tai išvis žadą praradau. Nors jau praradus buvau ankščiau, maistas klaikus valgyt neįmanoma užkandą prie alaus atnešė tada kai buvo išgerti trys bokalai alaus, kepsnį turbūt būtų atnešę kai buvo valgomas tortas tai atsisakiau, ant blynų su vištiena užbarstyta cukraus pudra ir uogienė(sumaišė galvojo kad su varške) blynuose su sūriu pridėta nerelaus sūrumo ir aštrumo kumpio (vaikiškas meniu) bulvės fri nevirtos aliejuje, bet mirkytos ir taip toliau iš 8 patiekalų tik blyneliai su varške buvo skanūs
Toliau klaunas - vėlavo 45min. nusivedė vaikus paliai toletą ir bandė kažką daryt, vaikų neliko po 10min. visiškai buvo jiems neįdomu. Sumokėjom puse kainos ir atsisakėm
O viską vainikavo TORTAS kai bandėm pjaut visas sutižo tiks įspūdis kad sulipdytas iš atliekų ir ant viršaus užpilta šokolado visi tokį tortą matė pirmą kartą. Įdedu nuotrauką kaip atrodė "gabaliukas" įdėtas į lėkštę
Kai bandžiau aiškintis su administratorium tai iš vis tokio tūpumo žmogaus nesu mačius visi kalti tik ne jie, aš pati esu durna ir nesuprantu kad neįmanoma atneštu "užkandos prie alaus" kartu su alumi juk ją dar papjaustyti reikia, kad virėja negali visiem viską iš kart padaryti ir čia normalu kad vienas žmogus turi laukt savo maisto 1,5val. juk padavėjos nežino kurias lėkštes galima nunešti, o už aktorius jie neatsako, tortas normalus nes vaikai juk valgė, bet pats tokio nenorėtų ir iš vis pas juos čia viskas labai gerai tik žmones pikti priekabių ieško.
Noriu padaryti DIDELĘ DIDELĘ antireklamą Kauno "Megiukui"
Jeigu trumpai,tai- baisus balaganas ir konkreti pinigų lupimo mašina. O paslaugų praktiškai jokių už tuos pinigusir dar baisiai susiraukęs personalas. Vaikam valgyti nieko ( išskyrus greitą maistą t.y. "plastmases" - nevalgomos picos, sasyskos su bulvytem fri ir dar keli panašūs patiekalai), tėveliam - tik alkoholiniai kokteiliai (jokio vyno, konjako ar net alaus) ir kava iš popierinių "puodukų". O patiems leido atsinešti tik tortą. Gimtadienio programa vaikam- 10 minučių pašokimas bendroje salėje su "Zuikiu" arba "Megiuku" bežiūrint kokiems 50 pašalinių vaikų ir jų tėvelių.
Tad, jei norit, kad jūsų vaikas padūktų žaidimo kambaryje - tai nuveskite taip sau porai valandų, bet tik jau ne švęsti gimtadienį. Nes šventės jokios, tik masinis dūkimas (net negali sugaudyti savo svečių )
Jeigu trumpai,tai- baisus balaganas ir konkreti pinigų lupimo mašina. O paslaugų praktiškai jokių už tuos pinigusir dar baisiai susiraukęs personalas. Vaikam valgyti nieko ( išskyrus greitą maistą t.y. "plastmases" - nevalgomos picos, sasyskos su bulvytem fri ir dar keli panašūs patiekalai), tėveliam - tik alkoholiniai kokteiliai (jokio vyno, konjako ar net alaus) ir kava iš popierinių "puodukų". O patiems leido atsinešti tik tortą. Gimtadienio programa vaikam- 10 minučių pašokimas bendroje salėje su "Zuikiu" arba "Megiuku" bežiūrint kokiems 50 pašalinių vaikų ir jų tėvelių.
Tad, jei norit, kad jūsų vaikas padūktų žaidimo kambaryje - tai nuveskite taip sau porai valandų, bet tik jau ne švęsti gimtadienį. Nes šventės jokios, tik masinis dūkimas (net negali sugaudyti savo svečių )
Aš savo 10-metei dukrai užsakiau gimtadienio šventę kūrybos namučiuose "Vėjų fėja" - draugė parekomendavo, sakė, vaikams labai patinka . Eisim šį sekmadienį, galėsiu papasakoti įspūdžius . O gal kas nors yra šventę ten gimtadienį?
QUOTE(Dudutė @ 2007 04 19, 10:13)
Aš savo 10-metei dukrai užsakiau gimtadienio šventę kūrybos namučiuose "Vėjų fėja" - draugė parekomendavo, sakė, vaikams labai patinka . Eisim šį sekmadienį, galėsiu papasakoti įspūdžius . O gal kas nors yra šventę ten gimtadienį?
Mes šventėm sūnaus 8-tąjį gimtadienį. Vaikų amžius buvo labai įvairus- nuo 2 iki 12 metų, bet visi liko labai patenkinti ir sužavėti (tėveliai irgi) Tikrai rekomenduočiai Mano manymu žymiai geriau, negu kokiame vaikų žaidimo kambaryje (chaose).
Labas, noriu padekoti visoms mamytems, kurios pasidalino savo patirtimi ir idejomis. Atsidėkodama ir noredama padeti kitoms, papasakosiu ir as, kaip penktadieni mano dukryte atsente savo ketvirtaji gimtadieni.
Taigi gimtadieni ji norėjo atsvesti su draugemis is darzelio. Tad mergaitėms pries savaite išdalinome pakvietimus, o kita vakara as perskambinau visu teveliams ir suderinau smulkmenas. Kadangi gimtadienis vyko penktadieni, tai mergaites is darzelio is karo po pietu pasiemiau as, o vakare is musu namu jas pasieme teveliai.
Vakarėlio tema buvo Princesių puota, tad visas kambarys buvo papuostas baltais ir roziniais balionais bei girliandomis is krepinio popieriaus. O ant sienos puikavosi pilies ir karališkos poros aplikacija. Dar ant kitos sienos sienlaikraštis su graziausiom ir ispudingiausiom dukrytes nuotraukom per preitus metus su antrastem. Stalas buvo uždengtas vienkartine staltiese su princesėmis ir indai bei servetėles buvo tos pacios tematikos.
O vakarėlio scenarijus buvo toks:
Svečius sutiko fėja mano sesuo. Kiekvienai atėjusiai mergaitei uzsegeme padaryta medaliona su princeses atvaizdu.Kol mano dukryte persirenge, kitos mergaites ant didelio popieriaus lapo nupaise jai po paveiksliuka atminčiai.
Veliau paskelbeme, kad šiandien pilyje vyks princesių puota. Bet norėdamos į ją patekti, mergaites turi įrodyti, kad jos vertos vadintis princesėmis. Joms buvo skirti tokie išbandymai:
1. Skanusis vaikams užrišamos akys ir duodama kas nors ragauti, o jie turi atspėti, kas tai.
2. Taiklusis iš tam tikro atstumo reikia pataikyti įmesti kamuoliuką i dėžutę.
3. Muzikalusis reikia padainuoti arba padeklamuoti.
4. Pasakiškas ant stalo sudėti užversti paveikslėliai. Vaikas, išsirinkęs vieną paveiksliuką, turi pasakyti, kaip vadinasi tas pasakų herojus.
5. Miklusis atskirti pupeles nuo žirnių.
6. Loginis išspręsti užduotėles.
7. Stebuklingasis įkišus ranką į rankšluosčiu uždengtą puodą, atspėti, kas ten yra.
Išlaikius visus išbandymus, visoms ant galvų buvo uždetos karūnos. Veliau mergaites vaisinosi. Po vaisiu surengeme dar kelis zaidimus:
Silta-salta. Viena mergaite išeidavo is kambario, o mes tuo metu paslepdavome jai skirta dovanele. Mergaite grizusi jos ieškodavo, o mes visos kartu sakydavome silta ar salta.
Žaidimas Brangakmeniai smėlyje batų dėžėje pilnoje smėlio paslepiami keli netikri brangakmeniai. Kiekvienas svečias ima saują smėlio ir leidžia jį pro pirštus kol rankoje lieka tik akmenukas.
Žaidimas Princesė ant žirnio vaikams papasakojama pasaka. Paskui ant žemės sudedamos 4 pagalvės. Po viena iš jų paslėptas kamuoliukas. Mergaitės sėsdamos ant pagalvių, turi atspėti, kur slepiasi kamuoliukas. Atspejus mergaitems dovanojome po žiedeli.
Žaidimas Miegančioji gražuolė vaikai šoka pagal muziką. Kai muzika išjungiama, vaikai sustingsta tokioj pozoj, kokioj buvo.
Po visu zaidimu mergaites skanavo torta, kuris buvo leles pavidalu. Labai ispudingas ir mergaitems patiko. Be to, buvo labai skanus.
Tai tiek. Vakarėlis manau tikrai pavyko, nes mergaite isejo patenkinto ir nesinos dovanomis.
Taigi gimtadieni ji norėjo atsvesti su draugemis is darzelio. Tad mergaitėms pries savaite išdalinome pakvietimus, o kita vakara as perskambinau visu teveliams ir suderinau smulkmenas. Kadangi gimtadienis vyko penktadieni, tai mergaites is darzelio is karo po pietu pasiemiau as, o vakare is musu namu jas pasieme teveliai.
Vakarėlio tema buvo Princesių puota, tad visas kambarys buvo papuostas baltais ir roziniais balionais bei girliandomis is krepinio popieriaus. O ant sienos puikavosi pilies ir karališkos poros aplikacija. Dar ant kitos sienos sienlaikraštis su graziausiom ir ispudingiausiom dukrytes nuotraukom per preitus metus su antrastem. Stalas buvo uždengtas vienkartine staltiese su princesėmis ir indai bei servetėles buvo tos pacios tematikos.
O vakarėlio scenarijus buvo toks:
Svečius sutiko fėja mano sesuo. Kiekvienai atėjusiai mergaitei uzsegeme padaryta medaliona su princeses atvaizdu.Kol mano dukryte persirenge, kitos mergaites ant didelio popieriaus lapo nupaise jai po paveiksliuka atminčiai.
Veliau paskelbeme, kad šiandien pilyje vyks princesių puota. Bet norėdamos į ją patekti, mergaites turi įrodyti, kad jos vertos vadintis princesėmis. Joms buvo skirti tokie išbandymai:
1. Skanusis vaikams užrišamos akys ir duodama kas nors ragauti, o jie turi atspėti, kas tai.
2. Taiklusis iš tam tikro atstumo reikia pataikyti įmesti kamuoliuką i dėžutę.
3. Muzikalusis reikia padainuoti arba padeklamuoti.
4. Pasakiškas ant stalo sudėti užversti paveikslėliai. Vaikas, išsirinkęs vieną paveiksliuką, turi pasakyti, kaip vadinasi tas pasakų herojus.
5. Miklusis atskirti pupeles nuo žirnių.
6. Loginis išspręsti užduotėles.
7. Stebuklingasis įkišus ranką į rankšluosčiu uždengtą puodą, atspėti, kas ten yra.
Išlaikius visus išbandymus, visoms ant galvų buvo uždetos karūnos. Veliau mergaites vaisinosi. Po vaisiu surengeme dar kelis zaidimus:
Silta-salta. Viena mergaite išeidavo is kambario, o mes tuo metu paslepdavome jai skirta dovanele. Mergaite grizusi jos ieškodavo, o mes visos kartu sakydavome silta ar salta.
Žaidimas Brangakmeniai smėlyje batų dėžėje pilnoje smėlio paslepiami keli netikri brangakmeniai. Kiekvienas svečias ima saują smėlio ir leidžia jį pro pirštus kol rankoje lieka tik akmenukas.
Žaidimas Princesė ant žirnio vaikams papasakojama pasaka. Paskui ant žemės sudedamos 4 pagalvės. Po viena iš jų paslėptas kamuoliukas. Mergaitės sėsdamos ant pagalvių, turi atspėti, kur slepiasi kamuoliukas. Atspejus mergaitems dovanojome po žiedeli.
Žaidimas Miegančioji gražuolė vaikai šoka pagal muziką. Kai muzika išjungiama, vaikai sustingsta tokioj pozoj, kokioj buvo.
Po visu zaidimu mergaites skanavo torta, kuris buvo leles pavidalu. Labai ispudingas ir mergaitems patiko. Be to, buvo labai skanus.
Tai tiek. Vakarėlis manau tikrai pavyko, nes mergaite isejo patenkinto ir nesinos dovanomis.
Mes taip pat jau atsventeme pirmaji gimtadieni .Pas mus i svente buvo atejusi zaidimu boba(tai buvau as persirengusi ).Zaideme du paprastus zaidimus,i kuriuos isijunge teveliai ir didesni vaikuiai.Zaideme-jurgeli meistreli,tik vietoj mokyk savo vaikus sakeme mokyk arminuka(toks mano sunelio vardas),kiekvienas turejo pasizadeti,kad parodyto veiksmo ismokys jubiliata .Antras zaidimas buvo labai paprastas-ant lapeliu buvo surasyti daiktai-kiekvienas istraukes lapeli turejo parodyti kas ten parasyta zaidimu boba dovanojo vaikams dovaneles uz saunu pasirodyma Tai toks buvo musu gimtadienis.
QUOTE(svetima @ 2006 10 31, 14:31)
Vaikui tikrai vienodai rodo tas vienerių metų gimtadienis, čia nebent šventė tėvams, kurią logiškiausia būt paminėt šeimos rate
Čia mano toks patarimas, kurio kažin ar laikysis mamos, kurių vaikas pirmas..
Čia mano toks patarimas, kurio kažin ar laikysis mamos, kurių vaikas pirmas..
mano vaikas pirmas, bet aš tik iš dalies tau pritariu suprantu, kad tos idėjos labiau skirtos tėvams, o ne vaikams....tai aš va ruošiuos mažės gimtadieniui gegužės pabaigai ir galvoju visokių atrakcionų, kad suaugusiems būtų įdomu, o vaikai irgi būtų linksmi, matydami nenuobodžiaujančius tėvus....bet manau, kad gimtadieniai įdomūs ir vaikams, nes jie pamato, pažaidžia su bendraamžiais, nes dabar daug vaikų sėdi su auklėm, bendraamžių nemato, auga kažkokie kompleksuoti...užtat ir rengiam didesnį baliuką, kad vaikučių susirinktų, eitų jie pažaisti, pačiupinėt viens kitą kad tik akių neišsikabintų
bet žiūriu, kad dauguma pasilengvina sau gyvenimą, užsisakinėja sales ir pan....gal kokį kartą reiks išbandyt, bet aš už gimtadienį namie, bet aišku išradingą linksmą nepamirštamą
atleiskit, bet pvz man šlykščiausia kai gimtadieniai vaikams rengiami McDonalde
Jei apie Euroopa klausi, tai nieko gero pasakyti negaliu-balaganas ir tiek. Vaiku visada nemazai-bent savaitgali vyksta keli gimdieniai vienu metu, tai lipa vieni ant kitu, stumdosi ir pan.; vedantieji irgi labai siaipsau-vienakart dar zaide ten kazka, o paskutini kart kai pas draugus buvom, tai isvis nieko-papaise, balionus islankste ir psio(pati registratore sake, kad pakliuvo labai prasta vedancioji); maistas tik is kavines(brangu ir picas saltas atnese); dar labai nepatinka, kad vaikai gali but tik basi(t.y. be tapkuciu)-susile, net slapi, o grindys saltos. Vaikai, aisku, prisiduksta, bet mums po to sloga visada garantuota, tai man, kaip mamai, ten niekas nepatinka...