sveikos mamytės norėčiau paklausti gal kurios nors vaikas šventė gimtadienį Kauno PC''molas' naujam 'žaidimų kambary? Na ir kaip ten?
Gal kas žinote gerų vietų, kur galima būtų atšvęsti 2-jų metukų gimtadienį. Kad vaikams būtų linksma ir tėvai tilptų
QUOTE(Laima A. @ 2007 02 04, 23:52)
Gal kas žinote gerų vietų, kur galima būtų atšvęsti 2-jų metukų gimtadienį. Kad vaikams būtų linksma ir tėvai tilptų
galima kidigyme plačiau,paskui pašilaičiuose yra tokia kavinė prie Karolio Nykštukų pasaulis,draugė sakė kad ten gan jauku,dar Trakų dvarkiemis,ten didžiulis vaikų žaidimų kambarys
atsventem gimtadieni Laukiniuose vakaruose.pasikeitus ta mergina kur su vaikais uzsiima anksciau,kai buvom,labai faina buvo pasitiko kiekviena vaika,vedesi zaisti,visa laika uzsieme su vaikais o dabartine,tai pasirode,kad del grozio sedi gerai,kad vaikai drasus ir beveik visi pazistami buvo,tai patys duko,prisigalvojo zaidimu.
Zinot mes puikiai atsventem namie. Bet jau scenariju buvau pasirasiusi. Kita vertus butinas padejejas, nes padavineti maista, plauti indus, fotografuoti ir filmuoti ir dar zaisti drauge, galvojau gala gausiu. Netobulai, bet pavyko...
sveikos,uz savaites mano dukritei bus du metukai ir dabar suku sau galva kur svesti,namie nesinori,mes labai daznai bunam nikstuke,mazei ten linksma,bet jinai dar nelaipioje niekur tik jei kas padies,del sito biski gaila,o siaip man ten visai linksma,siandien buvau man irgi patiko uzejus i laukiniu vakaru kavine,ten visai nieko,atskiras kambariukas,dar noriu nuvaziuiti i isdikeliu sala,kaip ten svenciami gimtadieniai,gal kas galit patarti pagelbiti,o kaip del macdonaldo,idomu 2metuku maze kuri nelabai lietuviskai supranta,kaip jai ten bus,nes vaiku bus ivairaus amziaus 6m,13,3,1metuku,tai kad nezinau net kur cia ir kaip,lauksiu jusu pasiulymu,gal pagalbos daugiau.
Buvau šiandien KidyGym. Na, po patalpas negalėjom apsižiūrėti, nes vyko užsiėmimai, bet šiaip pasirodė labai įdomiai. Tik kad norint švęsti gimtadienį, rezervuotis vietą reikia maždaug prieš mėnesį...
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 02 06, 15:33)
sveikos,uz savaites mano dukritei bus du metukai ir dabar suku sau galva kur svesti,namie nesinori,mes labai daznai bunam nikstuke,mazei ten linksma,bet jinai dar nelaipioje niekur tik jei kas padies,del sito biski gaila,o siaip man ten visai linksma,siandien buvau man irgi patiko uzejus i laukiniu vakaru kavine,ten visai nieko,atskiras kambariukas,dar noriu nuvaziuiti i isdikeliu sala,kaip ten svenciami gimtadieniai,gal kas galit patarti pagelbiti,o kaip del macdonaldo,idomu 2metuku maze kuri nelabai lietuviskai supranta,kaip jai ten bus,nes vaiku bus ivairaus amziaus 6m,13,3,1metuku,tai kad nezinau net kur cia ir kaip,lauksiu jusu pasiulymu,gal pagalbos daugiau.
laukiniuose vakaruose,jei butu ta ankstesne "auklyte"butu l.faina bet gal jos ten keiciasi,reiktu pasidometi.o gal visai isejo tai ji priziuretu jusu mazyle ir nereiktu lakstyti is paskos.o jei bus ta kur pas mus,tai galetu ir visai jos nebuti o zaidimus paciai susigalvoti ir uzsiimti su vaikais
Mes 2 m. gimtadienį šventėme " Laukinių vakarų " kavinėje Antakalnyje.Yra vaikams aikštelė , baseiniukas su kamuoliukais , konstruktoriai , dažai ir t.t. Be to yra vaikų prižiūrėtoja , mergina , kuri su vaikais žais juos prižiūrės , o jūs galėsite bendrauti. Kaina priklauso tik nuo to , kiek maisto ar gėrimų suvartosite, galima savo tortą atsinešti. Malonus aptarnavimas
Jau esam ten buvę... Man tik nepatinka, kad ten šalia yra tualetai. Ir paskutinį kartą kai lankėmės, aptarnavimas buvo nekoks Bet aptarnavimas nuo darbuotojo priklauso, taigi mums tikriausiai tądien nepasisekė.
na as jau apvazinejau visa miesta,mauglis uzsidare,tai uzsakiau laukiniuose vakaruose,merginos ten kieiciasi kiek zinau,nes paklausieu pas admin ar gales ta mergaite rusiskai ka nors pasakyt,tai sakoreikia paziuret kuria dirbs,o kiek pas jus vaiku buvo,kiek pinigeliu isleidot,pas mane tai 5ar6 vaikai bus ir 7teveliai,uzsakiai torta dar o tai nieko daugiau savo negali nesti
QUOTE(Laima A. @ 2007 02 05, 22:01)
O KidiGym atrodo viliojančiai. Gaila, kad jų interneto puslapyje nėra nuotraukų. Kokia ten aplinka? Gal kas esate buvę?
Man patinka, kad švenčiant gimtadienį ten nebūna pašalinių žmonių Aišku KidyGym'e šventė kainuoja nepigiai
"Laukiniuose vakaruose" irgi patiko. O Nykštukų pasaulyje, Eoroopoje tikras skruzdėlynas, jokio privatumo
Žirmūnuose dar yra vaikų žaidimo kambarys "Malvina", tiesa jis sako labiau tinka mergaitėms