Is visu depiliacijos budu man su cukrumi patiko labiausiai,oda buna labai svelni,mano ranku gyvaplaukius pirma karta is tikruju isrove su saknimis,o ne nupese.Skausmas labai salyginas dalykas,pvz anksciau as galedavau vos ne snausti per bikini depiliacija,paskutiniais kartais,prasydavau nutraukti procedura,nes negalejau iskesti skausmo.Pagrinde del skausmo dabar pasirinkau kita depiliacijos buda - lazeri.Proceduras pradesiu daryti vasaros gale,ju metu galima tik skustis,kadangi as ilgokai depiliuodavausi su vasku,tai jau dabar pradejau skustis,kad susivienodintu plauku augimo ciklas.
QUOTE(qgne @ 2010 07 13, 08:51)
gal buvo plaukelių kurie dar buvo neišaugę,isrove tik isaugusius plaukelius,o po kelių dienų išlindo tie, kurie tūnojo pasislėpę 

Kad aš specialiai auginau juos ilgokai, kad visi plaukeliai jau būtų išlindę

QUOTE(mr nobody @ 2010 07 14, 23:22)

o jus kojas paruoset depiliacijai? (nuriebalinot, su spec priemonem nudezinfekavot)
QUOTE(Niren @ 2010 07 15, 09:21)
o jus kojas paruoset depiliacijai? (nuriebalinot, su spec priemonem nudezinfekavot)
na jokiu spec.priemoniu neturiu,o be ju niekaip?Ant swariu koju tepiau ta waska..nesuprantu kame esme,kodel kartais nupesa plaukus o kartais taip ir lieka tie plaukai su pateptu wasku ant kojos,o ant juosteles tik waskas lieka arba + dar kieli plaukai..

Sveikos,
patarkit, kuo geriau šalinti ūsiukus namų sąlygom. Niekada neturėjau tos problemos, bet dabar jau jaučiu, kad atsiranda. Aišku, vasarą jie pas mane šviesūs, bet vis tiek pastebimi.
Ačiū
patarkit, kuo geriau šalinti ūsiukus namų sąlygom. Niekada neturėjau tos problemos, bet dabar jau jaučiu, kad atsiranda. Aišku, vasarą jie pas mane šviesūs, bet vis tiek pastebimi.
Ačiū

QUOTE(mr nobody @ 2010 07 15, 11:06)
na jokiu spec.priemoniu neturiu,o be ju niekaip?Ant swariu koju tepiau ta waska..nesuprantu kame esme,kodel kartais nupesa plaukus o kartais taip ir lieka tie plaukai su pateptu wasku ant kojos,o ant juosteles tik waskas lieka arba + dar kieli plaukai..
Youtubei pasiziuri waizdeliu kaip jie tenais greit ir wiska nusipesa sau,kad ir namuose ir graudu daros,kad man nekas tesigauna. 

Kad kojos svarios, dar nereiskia, kad plaukeliai neriebaluoti, gali buti tokia priezastis, kad plaukeliai nuo riebalo paprasciausia islysta. T.p/gal ne ta kryptimi tepi? Reikia tepti palei plauka, o plesti pries plauka. Ir dar, gal vaskas per saltas, nes, kad vasara nereiskia, kad jo nereikia sildyti. Beja, jei jau vaskas ant juosteles, jis daugiau prie kojos nelimpa.

Papildyta:
QUOTE(Netikra @ 2010 07 15, 11:45)
Sveikos,
Ačiū
Ačiū

Vasku arba cukrumi. Skusti nerekomenduociau

QUOTE(mr nobody @ 2010 07 15, 11:06)
Youtubei pasiziuri waizdeliu kaip jie tenais greit ir wiska nusipesa sau,kad ir namuose ir graudu daros,kad man nekas tesigauna. 

geriau jas isigyti.
depiliuojamas pavirsius turi buti svarus ir sausas. juostele gerai priklijuota, ranka kelis kart prispaudus perbraukti, plesti staigiu mostu palei pat oda, o ne i virsu, turetu gautis
Laba diena
Norejau paklausti del ko man beria bikini zona, kai ja nusiskutu ir ar yra kokios priemone kad padetu?
Anksciau paberdavo tik virsu, o dabar jau visas vietas toje vietoje kur tik nusiskutu. Ismeto lyg spuogais-puslem raudonom ir labai skauda, vos prisiliesti galima, apie prausimasi is vis neturiu ka pasakyti.
Po skutimosi tepiausi ir kremu, ir lasjonu ir niekuom netepiau. Kai skuciausi isbandziau ir su putom, muilu ir tik su vandeniu. Vis tiek beria. Kame problema? Kitu vietu neberia - pazastu, koju.
Buciau dekinga jei kas patartu

Norejau paklausti del ko man beria bikini zona, kai ja nusiskutu ir ar yra kokios priemone kad padetu?
Anksciau paberdavo tik virsu, o dabar jau visas vietas toje vietoje kur tik nusiskutu. Ismeto lyg spuogais-puslem raudonom ir labai skauda, vos prisiliesti galima, apie prausimasi is vis neturiu ka pasakyti.
Po skutimosi tepiausi ir kremu, ir lasjonu ir niekuom netepiau. Kai skuciausi isbandziau ir su putom, muilu ir tik su vandeniu. Vis tiek beria. Kame problema? Kitu vietu neberia - pazastu, koju.

QUOTE(Panelė_Monika* @ 2010 07 15, 12:43)
Laba diena

rekomenduoju:
1. mesti skutima ir pereiti prie kitu proceduru plaukeliu salinimui
2. jei nenorit kitu, tada naudoti tik vienkartinius ir gerus peiliukus.
3. naudoti geras skutimo putas ar zeles (man asmeniskai kazkad alabai patiko TBS vyrams skirtas skutimui kremas)
4. po skutimo raminti oda pvz iskart kokiu tepalu su cinku (ieskot vaistinese), veliau koki bepanten ar pan....
Papildyta:
QUOTE(mr nobody @ 2010 07 15, 12:34)

gal ne taip supratot plesti vaska preis augimo krypti, bat tas juosteles plesimo mostas ne i virsu turi eit, o pries plauka, palei plesiama plota (Mostas eina lygiagreciai odos su ranka apie 5 cm )