QUOTE(Rasma @ 2010 08 06, 16:14)
Nežinau, o kodėl būtent negesintomis? Aš kai pabandau įsivaizduoti tą dėstytoją...eikit sau, jau man geriau dantų pasta su visais jos fluoridais
Na čia galima daug pridiskutuot ir užteršt temą. Jis sakė žino jų veikimą, todėl nesibaimina, sakė nieko tokio būtų ir prarijus, daug baisiau praryti pastos. Pasak jo. Jei pati naudočiau, galėčiau ginčytis iki nukritimo. O kaip jis jas naudoja nežinau, ar sausas, ar tas emulsijas, ar maišo su vandeniu ar kaip.. Būtent todėl ir naudoja, kad gerai mikrobus užmuša, taip pat jomis siūlė ir puodus prieš naudojant persiplaut.
Na ką aš galiu pasakyt, pati nebandžius, o po tokių reakcijų turbūt ir nesiryšiu Tikiu, kad tas dėstytojas jomis valosi, o ar jis koks fenomenas nuo kitų žmonių (kaip ta bobutė valganti smėlį), nežinau. Tik galiu pridurti, kad ji vos ne šimaprocentinio ekologinio būdo. Mes su juo susipažinome per vienus gynimus ir ilgai šnekėjome. Jis pripažįsta tik virtą ar žalią maistą, griežtai prieš konservantus, odai vietoj kremo naudoja taukus, plaukus plauna kiaušinio tryniu, geria tik šaltinio vandenį, kurio specialiai važiuoja į miškelius visokius.. Griežtai prieš vaistus ir skiepus.
Tai va, smalsu tik buvo išgirsti kitų nuomonių apie tai, neradau dar nė vieno pritariančio O dėl to vaiko, apsideginusio kalkėmis akis, tai manau, kad prastai būtų jei į akis patektų ir kasdienės mūsų dantų pastos ar kitų buitinių chemikalų. Aš seniau su dantų pasta nudegindavau sau spuogus. Tai tiek. Nebenoriu teršti temos.