Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Rasma @ 2010 08 06, 16:14)

Nežinau, o kodėl būtent negesintomis?  g.gif Aš kai pabandau įsivaizduoti tą dėstytoją...eikit sau, jau man geriau dantų pasta su visais jos fluoridais doh.gif  biggrin.gif

Na čia galima daug pridiskutuot ir užteršt temą. Jis sakė žino jų veikimą, todėl nesibaimina, sakė nieko tokio būtų ir prarijus, daug baisiau praryti pastos. Pasak jo. Jei pati naudočiau, galėčiau ginčytis iki nukritimo. O kaip jis jas naudoja nežinau, ar sausas, ar tas emulsijas, ar maišo su vandeniu ar kaip.. Būtent todėl ir naudoja, kad gerai mikrobus užmuša, taip pat jomis siūlė ir puodus prieš naudojant persiplaut.
Na ką aš galiu pasakyt, pati nebandžius, o po tokių reakcijų turbūt ir nesiryšiu biggrin.gif Tikiu, kad tas dėstytojas jomis valosi, o ar jis koks fenomenas nuo kitų žmonių (kaip ta bobutė valganti smėlį), nežinau. Tik galiu pridurti, kad ji vos ne šimaprocentinio ekologinio būdo. Mes su juo susipažinome per vienus gynimus ir ilgai šnekėjome. Jis pripažįsta tik virtą ar žalią maistą, griežtai prieš konservantus, odai vietoj kremo naudoja taukus, plaukus plauna kiaušinio tryniu, geria tik šaltinio vandenį, kurio specialiai važiuoja į miškelius visokius.. Griežtai prieš vaistus ir skiepus.

Tai va, smalsu tik buvo išgirsti kitų nuomonių apie tai, neradau dar nė vieno pritariančio rolleyes.gif O dėl to vaiko, apsideginusio kalkėmis akis, tai manau, kad prastai būtų jei į akis patektų ir kasdienės mūsų dantų pastos ar kitų buitinių chemikalų. Aš seniau su dantų pasta nudegindavau sau spuogus. Tai tiek. Nebenoriu teršti temos.
Atsakyti
Satura, aš Tau labai norėjau įdėti visą straipsnį, bet tie mano vaikai doh.gif biggrin.gif
Nerandu būtent to kurio reikia puslapio iš žurnalo kampo..ir kuris toks alkanas nukando g.gif biggrin.gif Bent jau antra pusė staipsnio išliko biggrin.gif

Nuoroda yra čia 4u.gif
Atsakyti
Rasma, na bet ir prajuokinai su alkanais savo vaikais lotuliukas.gif Ačiū labai, matosi viskas, ką ir reiktų matyti 4u.gif Ar nebus dar sunku gavus tas putas nurašyti visą sudėtį? ax.gif Nes užmušk netikiu, kad vien gamybos niuansai lemia, jog jos nesukels alergijos g.gif
Atsakyti
Madara firmos kosmetika - ekologiska ir gera smile.gif
Atsakyti
Satura, jei nori galiu įkelti ir Rasmos vaikų nukąstą kampą biggrin.gif
Atsakyti
įkelk biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Vėl užklydau pasikonsultuoti su ekologijoje pažengusiomis moterimis blush2.gif
Jau senokai kirba klausimas apie dezodorantus. Esu skaičius keletą straipsnių apie tai, jog mokslininkai įtaria, jog krūties vėžį gali įtakoti dezodorantuose naudojamas aliuminis. Tikslių junginių pavadinimų neatsimenu... Tačiau visgi man labai įdomu, kodėl gi tuomet daugumos ekologiškų dezodorantų pagrindinė (o kartais ir vienintelė) sudedamoji dalis yra amonio alūnas? Juk ten irgi yra aliuminio g.gif

Aš jau seniai ieškau gero ir SAUGAUS dezodoranto. Ir esu naudojusi THAI mineralą, bet kažkodėl jis tik erzindavo mano odą, pažastis skaudėdavo, o naudos jokios! Taigi galutinai atsisakiau bet kokių dezodorantų, kur yra nors lašas aliuminio. Dabartinis mano džiaugsmas - Aubrey Organics rutulinis. Pakankamai neblogai laiko, tik sudėtyje esantis Natural Grain Alcohol neramina. Ar čia nieko tokio? g.gif

Beje, gal dar kokių nors alternatyvu galite pasiūlyti? blush2.gif Kažkada pas jus skaičiau, jog citrinos skiltelė atstoja dezodorantą. Tik įdomu, ar ilgainiui tai nesutrikdo odos PH ar dar kitaip neišerzina odos g.gif

Tai tiek mano pamąstymų ax.gif
Atsakyti
prakaito liaukas blokuoja aliuminio druskos (aliuminis), o tavo minimas alūno akmenėlis nieko bendro su aliuminiu neturi (alūnas). Man patinka šitas akmenėlių aprašymas smile.gif Akmenėlis prakaito liaukų nebloguoja, o ant odos ištirpęs kovoja su bakterijomis smile.gif

geriausi iš natur dezodorantų - Madara bei Acorelle smile.gif

laimo nuolat nenaudoju, nes priklausomai nuo oro, hormonų, nuskutimo kartais pažastys sudirgsta
Atsakyti

jau isidemejau situs geriausius deo.o man idomu butu kokie geriausi vyriski? man tai kolkas tinka ir sintetinis ammonium alum thai.turiu dar nuo tu laiku kai eko kosmetika nesidomejau.issitraukiau naudot ir man tinka,bet MB jis neatrodo itikinamai.laimas ir citrina tuo labiau biggrin.gif tai vat idomu kas butu geriausia is civilizuociau atrodanciu deo:)
Atsakyti
oi kaip gerai, kad palietėt dezodorantų temą ax.gif ir mane jau seniai kankina klausimas, kokį ekologišką dezodorantą pasirinkti ir išbandyti...Turėjau Aubrey Organics, tikrai neblogas, tačiau po kurio laiko pastebėjau, kad prakaito kvapo nesulaiko verysad.gif (nors nesu labai prakaituojanti, ir neturiu baisiai aštraus kvapo ar pan..). Gal kitų variantų galit pasiūlyt? Gal kas bandėt Weledos purškiamus ar eco linijos?
Atsakyti
QUOTE(world @ 2010 08 06, 09:29)
Siuo metu baigiu pirmaji buteliuka Regulat cosmetic putu. Efektas neblogas, oda pastebimai svelnesne. Patiko, kad sudetyje nemazai hialurono rugsties.

Tikrai neblogas produktas, aš ir pradėjau naudot, pradžiai mažas buteliukas o paskui matysim ax.gif
Atsakyti
Štai straipsnio dalis:
user posted image 4u.gif
Atsakyti