Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(world @ 2010 08 06, 09:54)
Kol kas as radau tik kaune

kur ta slaptoji vietelė? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 08 06, 10:51)
iš kosmetinių produktų tik tos putos? Nes kiek kertu vokiškai, tai geriamos priemonės, dar gyvūnėliams yra. Na įdomu ir man, kokia jų sudėtis ir kaip jos veiks  4u.gif Kadangi žurnalo numerio neturiu, gal gali dėl visa ko parašyti, kur Kaune parduodamos šitos putos?

Taip, tik tos putos 4u.gif Ir jos 'universalios'..tinka praktiškai visiems odos tipams ir tinka tiek veidui, tiek dekoltė, tiek kūnui smile.gif

Žinok, paknkamai didelis straipsnis žurnale..aš popiet gal pabandysiu įmest nufotografavus smile.gif
.
O Kaune parduoda toje natūralios medicinos "Biofirst" klinikoje:
Adresas:
Studentų g. 37
Kaunas LT – 51364
El. paštas: info@bioklinika.lt
Telefonai:+ 370 (37) 750866; + 370 (37) 750867
Papildyta:
QUOTE(world @ 2010 08 06, 10:54)
Galiu patikinti, kad nera slaptos chemijos, sudetis tikrai "svari".

Kaip smagu thumbup.gif Aš to ir tikiuosi, kad sudėtis bus švari, nes kiek skaičiau, tai jau būtų 'išlindę' slapti ingridientai užsienio forumuose ir pan.
Atsakyti
ačiū, Rasma 4u.gif Net ir kaina LT man atrodo geresnė nei Vokietijoje. Lauksiu atsiliepimų, kaip plauna, ar skalsi, kaip oda atrodo, ar esi patenkinta. Man tas ypač įdomu dėl to, kad kiek pamenu, gana skeptiškai atsiliepdavai dėl išviršinio hialurono rūgšties naudojimo g.gif

jei galėsi, nufotografuok straipsnelį. Jei ne, teks žurnalą pirktis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 08 06, 10:08)
kuria prasme jaučiasi, Babi*? Ne visai taip, kaip būtų vien pasta, nes prideda masės visam valomajam mišiniui ir kažkiek sumažina putojimą smile.gif

Na, ar nesibrūžina per dantis? blush2.gif
Atsakyti
oi ne, tikrai nesibrūžina, braukiasi švelniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 08 06, 11:13)
ačiū, Rasma  4u.gif Net ir kaina LT man atrodo geresnė nei Vokietijoje. Lauksiu atsiliepimų, kaip plauna, ar skalsi, kaip oda atrodo, ar esi patenkinta. Man tas ypač įdomu dėl to, kad kiek pamenu, gana skeptiškai atsiliepdavai dėl išviršinio hialurono rūgšties naudojimo  g.gif

jei galėsi, nufotografuok straipsnelį. Jei ne, teks žurnalą pirktis  biggrin.gif

Jos ne veidui prausti schmoll.gif Jos yra kaip kremas, t.y. jo atitikmuo mirksiukas.gif
Taip, tu teisi..aš ir dabar skeptikė dėl išorinio naudojimo: hialuronas niekada taip neveiks gerai, kaip naudojamas į vidų, o dar geriau - injekcijomis drinks_cheers.gif Šitą aš suvokiu, bet gerti hialuroną kaip papildą pastoviai irgi negerai, o eiti pas plastikos chirurgus kažin ar kada pasiryšiu, netgi dėl paprasčiausių hialurono injekcijų..Kas belieka - kremai su juo smile.gif

Dėl straipsniuko sutarta, vakarop, kai grįšiu iš užmiesčio drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 08 06, 10:30)
Jos ne veidui prausti schmoll.gif Jos yra kaip kremas, t.y. jo atitikmuo mirksiukas.gif

blink.gif Čia man siurprizas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 08 06, 11:37)
blink.gif Čia man siurprizas  bigsmile.gif

Koncistencija kaip putos, taciau uztepus ant veiduko tampa kaip kremas ir juo issitepu veida ir kakla. Zinoma, manau kremas skalsesnis, bet naudoju 50 ml jau menesi ir dar tikrai nesibaigia. Nors zinoma lengveja buteliukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo world: 06 rugpjūčio 2010 - 12:34
sorry, aš sėkmingai pasidaviau stereotipui, kad jei putos, tai būtinai prausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 08 06, 01:11)
Tik nesugalvokit bandyt!
Aš perspėjau ir jaučiu šį patarimą pasitarę su moderatoriais pašalinsime, nes gali būti labai skaudžių nelaimių, jei žmonės neįsiskaitys.

Na čia ne mano asmeninis patarimas, tik pasakiau ką man kažkada sakė dėstytojas. Jis tikrai nejuokavo. O va būtent dėl tokių žmonių reakcijų taip ir neišdrįsau pabandyti. Beje, pati esu chemikė, tik apie įvairių chem.medž. poveikį organizmui mūsų nemokė. Tas dėstytojas sakė supranta kalkių veikimą todėl ir naudoja. Pati nebandžius, tad tikrai negaliu nieko pasakyti, kaip ir visos ieškau tiesos smile.gif Na o jei bus ramiau, galit ištrinti tą žinutę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2010 08 06, 14:13)
Na čia ne mano asmeninis patarimas, tik pasakiau ką man kažkada sakė dėstytojas. Jis tikrai nejuokavo. O va būtent dėl tokių žmonių reakcijų taip ir neišdrįsau pabandyti. Beje, pati esu chemikė, tik apie įvairių chem.medž. poveikį organizmui mūsų nemokė. Tas dėstytojas sakė supranta kalkių veikimą todėl ir naudoja. Pati nebandžius, tad tikrai negaliu nieko pasakyti, kaip ir visos ieškau tiesos  smile.gif  Na o jei bus ramiau, galit ištrinti tą žinutę  smile.gif

Aš tai žinokit tikrai nesu gryna chemikė pagal savo specializaciją, tik tiek, kad studijų metais jos teko mokytis nemažai ax.gif
Bet šiaip, jūs kaip chemikei, kaip jums atrodo tas patarimas? g.gif
Niekaip žinokit netikiu, tikrai sunku, man tai irgi (tik nesupykit) kaip beprotybė unsure.gif
Karbonatas, fosfatas, chloridas.. tik niekaip negaliu patikėt, kad oksidas smile.gif
Kalcio hidroksidą (kas gautųsi tas negesintas kalkes užpylus vandeniu) naudoja odontologai, tai taip. Bet jie neima negesintų kalkių, nesigamina iš jo kalcio hidroksido ir t.t. Ima suspensiją (sumakaluoja dist. vandenį ir kalcio hidroksidą) ir pripildo danties šaknies kanalus, kai reikia endodontinio gydymo, tai yra kaip laikinas užpildas, nes pasižymiu stipriu antibakteriniu poveikiu..jį vien dėl to naudoja, kad jis sunkiai tirpus vandenyje, tad naudojimas saugesnis, tačiau bet kokiu atveju tai rimtas šarmas..ir kai jonai disocijuoja tam dantų šaknų kanale, tai savaime aišku patenka į org-mą, bet nėra labai toksiški org-mui, nes pačiam organizme jų daug...bet šiaip po danties kanalo gydymo jį būtina išimti ir gerai išplauti, nes per ilgą laiką ardys toliau danties šaknį iki pat žandikaulio..

Nežinau, o kodėl būtent negesintomis? g.gif Aš kai pabandau įsivaizduoti tą dėstytoją...eikit sau, jau man geriau dantų pasta su visais jos fluoridais doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 08 05, 20:04)

na, agnuske, tu su savo brangiausiuoju atidarėt Pandoros skrynią friends.gif Buvau Aliejaus parduotuvėj, bet ne Halėj, o Šiaurės miestelyje (kad kelionė bent penkiais reikalais apsimokėtų biggrin.gif ).Nusipirkau dviejų rūšių dantų miltelių: šeimyninių su jūros druska ir mėtinių su mėtom ir mentoliu. Pirmi 3,90 Lt, antri - 3,40 Lt. Jų iš viso keturios rūšys, bet ketvirtos nebuvo, o trečios neėmiau, nes sudėtis buvo užklijuota tongue.gif Ir dar priedo, neprisimenu, su kuo jie  doh.gif

saunumelis thumbup.gif
Atsakyti