QUOTE(Izolda @ 2010 08 05, 13:24)
Sveikos, pridursiu apie dantų valymą, ką man kartą vienas dėstytojas patarė, chemijas-medikas, kad dantis geriausia valyti negesintomis kalkėmis iš senukų, nes ir užmuša visus burnos mikrobus, ir nekenkia jei ir prarysi netyčia, ne taip kaip dantų pastos su fluoridais ir pan. Aišku, kam ką sakydavau, tai tik pirštą pasukiodavo ties smilkiniu, tai taip ir nepabandžiau pati.. Bet gal kada reikėtų
Nu įdomiai čia Čia tos kalkės kur statyboms naudoja?
QUOTE(Izolda @ 2010 08 05, 13:32)
O dar norėjau paklausti, gal kuri galit patarti kokių priemonių sausiems, šiauštis linkusiems plaukams? Šampūnų ar kaukių, aliejukų, mačiau kažkokio plaukų sviesto būna. Yra tų ekoligiškų priemonių, bet nežinau kurias būtent pasirinkti, gal kurios turit panašią problemą ir atradę kaip su tuo tvarkytis?
O iš ko rinktis gali, kokių parduotuvių? Man Aubrey Organic GPB kondicionierius patinka, bet yra ir daugiau šio gamintojo su glotninančiomis savybėmis ir dar nuolaidų šiuo metu yra ČIA
O iš šampūnų man Lavera patinka(apelsinų, migdolų ir ypač mangų), bet čia jau turbūt kiekvienai individualu, nepabandžiusi nesužinosi