Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Izolda @ 2010 08 05, 13:24)
Sveikos, pridursiu apie dantų valymą, ką man kartą vienas dėstytojas patarė, chemijas-medikas, kad dantis geriausia valyti negesintomis kalkėmis iš senukų, nes ir užmuša visus burnos mikrobus, ir nekenkia jei ir prarysi netyčia, ne taip kaip dantų pastos su fluoridais ir pan. Aišku, kam ką sakydavau, tai tik pirštą pasukiodavo ties smilkiniu, tai taip ir nepabandžiau pati..  rolleyes.gif  Bet gal kada reikėtų

Nu įdomiai čia bigsmile.gif Čia tos kalkės kur statyboms naudoja? bigsmile.gif

QUOTE(Izolda @ 2010 08 05, 13:32)
O dar norėjau paklausti, gal kuri galit patarti kokių priemonių sausiems, šiauštis linkusiems plaukams? Šampūnų ar kaukių, aliejukų, mačiau kažkokio plaukų sviesto būna. Yra tų ekoligiškų priemonių, bet nežinau kurias būtent pasirinkti, gal kurios turit panašią problemą ir atradę kaip su tuo tvarkytis?

O iš ko rinktis gali, kokių parduotuvių? Man Aubrey Organic GPB kondicionierius patinka, bet yra ir daugiau šio gamintojo su glotninančiomis savybėmis ir dar nuolaidų šiuo metu yra ČIA 4u.gif
O iš šampūnų man Lavera patinka(apelsinų, migdolų ir ypač mangų), bet čia jau turbūt kiekvienai individualu, nepabandžiusi nesužinosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2010 08 05, 13:24)

Ar išprotėjot?
Negesintos kalkės?! Jus nuveš tiesiai į reanimaciją doh.gif
Negesintos kalkės..negaliu patikėti..techniniu kalcio oksidu ???? doh.gif
Viešpatie su viešpačiukais..ir tai pasakė chemikas-medikas? blink.gif

Ką žmonėms padaro negesintos kalkės:
http://kauno.diena.l...regejimas-29863

http://www.lsveikata...us-organus.html

Moterys ir merginos, prieš rašydamos bent kažkiek perklauskite, pasitikrinkite, jei turite silpnas chemijos, medicinos žinias..Ką aš žinau, gal tas 'medikas-chemikas' pajuokavo taip, medikų jumoras dažnai ciniškas ir keistas cool.gif g.gif 
Nejuokas gi rašyt tokius patarimus..kita perskaičiusi ir pabandys, galbūt visiškai sužalodama sveikatą  verysad.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 08 06, 00:25)
Nu įdomiai čia bigsmile.gif Čia tos kalkės kur statyboms naudoja? bigsmile.gif

Tik nesugalvokit bandyt!
Aš perspėjau ir jaučiu šį patarimą pasitarę su moderatoriais pašalinsime, nes gali būti labai skaudžių nelaimių, jei žmonės neįsiskaitys.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 08 06, 01:11)
Tik nesugalvokit bandyt!
Aš perspėjau ir jaučiu šį patarimą pasitarę su moderatoriais pašalinsime, nes gali būti labai skaudžių nelaimių, jei žmonės neįsiskaitys.

Ačiū Rasma, tikrai nenaudosiu, tiesiog negalėjau patikėti tai pasitikslinau ar čia tos kur statybose naudoja biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, vis vargstu su veido kremais. Kadangi mano oda vis isberia, panaudojus ekologiskus kremukus, berimas suaktyvedavo. Siuo metu baigiu pirmaji buteliuka Regulat cosmetic putu. Efektas neblogas, oda pastebimai svelnesne. Patiko, kad sudetyje nemazai hialurono rugsties. O vat duso zele ir sampunas visgi Faith in nature labiausiai patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo world: 06 rugpjūčio 2010 - 08:31
QUOTE(Rasma @ 2010 08 06, 00:11)

tai ir šalinkit, ką čia dar tartis. Žmonės dažnai perskaito kas antrą žodį, deja... sad.gif

išbandžiau miltukus dantims su jūros druska. Nežinau, kiek tai gerai, bet turiu tokius įpročius ir viskas: ant šepetuko išspaudžiau Laveros pastos, ir padažiau jį į miltelius, kad gerai apliptų. Super dantys nusivalė, švariai thumbup.gif Nors ten parašyta kelių EA kombinacija, bet milteliai labai švelniai kvepia mėtiniu kvapu. Atsidariau ir kitus, mėtinius, bet jų kvapas irgi labai švelnus, akių kvapo stiprumas tikrai neverčia merktis cool.gif

tie sakai tai nežinau net ką pasakyt - kramtosi lengviau negu chios ašaros iš KN. Šįryt bandžiau su kavos pupelių ekstraktu, tai patikėjau, kad natur daiktelis. Anot MB, kvepia kažkuo nenusakomu, gal stomatologijos kabinetu biggrin.gif Karstelėjęs truputį ne pats skonis, o poskonis, gal čia nuo tos kavos? Įsivaizduoju iš praktikos, kad panašiai nusikvepia ir natūralūs ekstraktai, palikdami gaminyje ko nors mažytę dalelę. Tikrasis skonis paaiškės, kai pakelis sakų, kuriuose nėra jokių priedų, bus praimtas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 08 06, 09:38)
tai ir šalinkit, ką čia dar tartis. Žmonės dažnai perskaito kas antrą žodį, deja... sad.gif

drinks_cheers.gif Kuo greičiau reikia pašalinti, paskui kasnors perskaitys ir išsivalys dantis. O tie straipsniai, tai siaubas verysad.gif

Satura, o valantis nesijaučia tie milteliai? ax.gif
Atsakyti
kuria prasme jaučiasi, Babi*? Ne visai taip, kaip būtų vien pasta, nes prideda masės visam valomajam mišiniui ir kažkiek sumažina putojimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(world @ 2010 08 06, 09:29)
Siuo metu baigiu pirmaji buteliuka Regulat cosmetic putu. Efektas neblogas, oda pastebimai svelnesne. Patiko, kad sudetyje nemazai hialurono rugsties.

Užsimaniau ir aš tas putas išbandyt, nes būtent labai jau patraukė hialurono koncentracija smile.gif
Bet kadangi jas tik Kaune parduoda (kaip supratau), tai laukiu kol man pagelbės nupirkdami ir atsiųsdami geri žmonės smile.gif

QUOTE(Satura @ 2010 08 06, 09:38)

Žinai, juk žmogus kaip ir parašė normalią žinutę, tad turi būti pagrindas tam, kad ištrinti jo pasisakymą. Aš sakau, gal ko nesuprantu ar jau iš mokslų pamiršau g.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 08 06, 09:55)
O tie straipsniai, tai siaubas verysad.gif

Pačios negesintos kalkės man siaubas..man vien jų smarvė rolleyes.gif Jomis soduose atsiranda gudručių, kurie šiukšlių duobes užpila..taip, jos dezinfekuoja - viską 'sudegindamos' unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 08 06, 09:15)
Užsimaniau ir aš tas putas išbandyt, nes būtent labai jau patraukė hialurono koncentracija smile.gif

Žinai, juk žmogus kaip ir parašė normalią žinutę, tad turi būti pagrindas tam, kad ištrinti jo pasisakymą.

gal gali plačiau? 4u.gif

aišku, normali ta žinutė. Bet ji pripažino pati - girdėjau (ne žinau, esu tikra, įsitikinusi), pati niekad nebandžiau. Jeigu girdėtas pokštas kaip patarimas gali sukelti rimtų sveikatos padarinių kitiems, tai negi būtina, kad postas būtų parašytas įžeidinėjant, keikiantis, provokuojant ar dar kitaip. Manau, kad Izolda protinga moteris ir nesupyktų ax.gif

kad jau išsivystė visas detektyvas, pažiūrėjau, po kiek jas parduoda - bent jau internete minimumas 25 kilogramai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 08 06, 10:20)
gal gali plačiau?  4u.gif

Pirmąkart perku taip gana 'virtualiai' iš aprašymų ir nežinodama visos sudėties labai tiksliai..kiek išnaršiau gamintojo psl., internetą - nėra įdėta, tad rizikuoju smile.gif Kaip bus taip bus, jei jau paaiškės, kad daug slaptos chemijos, tada kam nors perleisiu, gi ne visos moterys domisi ir ne visoms aktualu.
Iš įvairių forumų inf-jos ir t.t., pan kad jos geros ax.gif
Apie jas perskaičiau žurnale "Natūralioji medicina", labai jau išgirtas...aišku, reklama, bet vis tiek..ir dermatologė ten labai gerai pasisakiusi smile.gif

Šiek tiek yra šioje nuorodoje: http://www.bioklinik...noreguliatorius

Gamintojas Dr. Niedermaier naturkosmetik ir čia gamintojo puslapis: http://www.niedermaier-pharma.de/
O čia tas produktas: http://www.niedermai...gulat-cosmetic/
Atsakyti
iš kosmetinių produktų tik tos putos? Nes kiek kertu vokiškai, tai geriamos priemonės, dar gyvūnėliams yra. Na įdomu ir man, kokia jų sudėtis ir kaip jos veiks 4u.gif Kadangi žurnalo numerio neturiu, gal gali dėl visa ko parašyti, kur Kaune parduodamos šitos putos?
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 08 06, 10:44)
Pirmąkart perku taip gana 'virtualiai' iš aprašymų ir nežinodama visos sudėties labai tiksliai..kiek išnaršiau gamintojo psl., internetą - nėra įdėta, tad rizikuoju smile.gif Kaip bus taip bus, jei jau paaiškės, kad daug slaptos chemijos, tada kam nors perleisiu, gi ne visos moterys domisi ir ne visoms aktualu.
Iš įvairių forumų inf-jos ir t.t., pan kad jos geros ax.gif
Apie jas perskaičiau žurnale "Natūralioji medicina", labai jau išgirtas...aišku, reklama, bet vis tiek..ir dermatologė ten labai gerai pasisakiusi smile.gif

Šiek tiek yra šioje nuorodoje: http://www.bioklinik...noreguliatorius

Gamintojas Dr. Niedermaier naturkosmetik ir čia gamintojo puslapis: http://www.niedermaier-pharma.de/
O čia tas produktas: http://www.niedermai...gulat-cosmetic/

Galiu patikinti, kad nera slaptos chemijos, sudetis tikrai "svari". Gaila neturiu darbe su savim, jeigu nepamirsiu, namie pameginsiu nufotografuoti sudeti.
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 08 06, 10:51)
iš kosmetinių produktų tik tos putos? Nes kiek kertu vokiškai, tai geriamos priemonės, dar gyvūnėliams yra. Na įdomu ir man, kokia jų sudėtis ir kaip jos veiks  4u.gif Kadangi žurnalo numerio neturiu, gal gali dėl visa ko parašyti, kur Kaune parduodamos šitos putos?

Kol kas as radau tik kaune ir yra tik putos. Buteliukai yra 50 ml, as toki turiu ir didesnis, jei neklystu, 200 ml. Naudojasi pakankamai skalsiai, panasiai kaip kremas.
Atsakyti