Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

Kazkada eksperimentuodavau su chna ir basma.

Chna plikydavau arba kava arba stipriu arbatos nuoviru. Pirmuoju atveju isgaudavau kastono spalva, antruoju - ryzai-raudonas... zodziais nelabai galeciau nusakyti... bet spalva idomi budavo.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 12 29, 11:47)

Chna plikydavau arba kava arba stipriu arbatos nuoviru. Pirmuoju atveju isgaudavau kastono spalva, antruoju - ryzai-raudonas... zodziais nelabai galeciau nusakyti... bet spalva idomi budavo.

Tikrai, skamba labai įdomiai smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 12 29, 11:47)

reikės ir man pasibandyti bigsmile.gif
nes dabar chna plikom su pienu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 12 29, 10:47)

mano mama visa gyvenima daze plaukus su chna ir su kava. imdavo tokia skarbonke inkos lyg kavos birios, maisydavo su chna ir tepdavo.cia kiek is vaikystes pamenu biggrin.gif spalva tokia tamsiai ruda, kastonine, grazi smile.gif
Atsakyti
dabar susimąsčiau. iš savo kosmetologės perku anna lotan produktus. ir jie man puikiai tinka problematiškai odai, kokią rodos tik aš ir teturiu. bet ar anna lotan ekologiška...kiek nuėjau į jų saitą - tai rašo, kad stengias naudot kuo mažiau konservantų/kuo dragiškesnių odai...hm. o sudėties niekad neskaičiau, nes išpilsto į buteliukus g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2010 12 31, 22:01)
dabar susimąsčiau. iš savo kosmetologės perku anna lotan produktus. ir jie man puikiai tinka  problematiškai odai, kokią rodos tik aš ir teturiu. bet ar anna lotan ekologiška...kiek nuėjau į jų saitą - tai rašo, kad stengias naudot kuo mažiau konservantų/kuo dragiškesnių odai...hm. o sudėties niekad neskaičiau, nes išpilsto į buteliukus  g.gif

Tai, kad tinka ir patinka, dar nereiškia, kad yra sveika mirksiukas.gif SM radau kremo sudėtį („Sveikos, gal kuri turite orginalia barbados pakuote ir galetu nurasyt kremuko sudeti? labai idomu is ko tas stebuklas padarytas. aciu.“) Štai sudėtis:
Water (aAqua), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbitol, Stearic Acid, Acetylated Lanolin Alcohol, Potaddium Cetyl Phosphate, Glyceryl Stearate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben.

Sudėtis tikrai neprimena ekologiško kremo smile.gif Manau suprantama, kad ir kitos priemonės neturėtų būti geros sudėties.
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2010 12 31, 21:01)
dabar susimąsčiau. iš savo kosmetologės perku anna lotan produktus

Su ekologija ši kosmetika neturi nieko bendro, o rašyti gražiai moka visi mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas norite kartu užsisakyti iš www.akomaskincare.co.uk siuntimo išlaidoms pataupyti ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 12 31, 23:38)
Tai, kad tinka ir patinka, dar nereiškia, kad yra sveika mirksiukas.gif SM radau kremo sudėtį („Sveikos, gal kuri turite orginalia barbados pakuote ir galetu nurasyt kremuko sudeti? labai idomu is ko tas stebuklas padarytas. aciu.“) Štai sudėtis:
Water (aAqua), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Caprylic/Capric Triglyceride, Sorbitol, Stearic Acid, Acetylated Lanolin Alcohol, , Glyceryl Stearate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben.

Sudėtis tikrai neprimena ekologiško kremo smile.gif Manau suprantama, kad ir kitos priemonės neturėtų būti geros sudėties.

Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben.
kiek parapenų rūšių yra, tiek visos ir sukištos į šitą "ekologišką" kremą. doh.gif
Atsakyti
Kažkur viena ausimi girdėjau, kad kamelijų aliejus purina plaukus, o man reikia būtent tokios priemonės. Galbūt kas nors jį naudoja prieš plovimą ir galėtų pasidalinti įspūdžiais, taip pat palyginti su populiariuoju kokosų aliejumi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valentinka @ 2010 12 29, 16:29)
nes dabar chna plikom su pienu  ax.gif

O ką priduoda pienas?? blush2.gif
Atsakyti
Merginos, gal teko bandyti Benecos tušus akims? labai gundausi pabandyti. ax.gif
Atsakyti