Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Satura @ 2010 08 04, 14:34)
viskas, man irgi mirtinai reikia biggrin.gif

agnuske, Prancūzijos Aroma Zone puslapyje rašo, kad kalcio karbonatas yra švelniai šveičiantis. Aš jais labiau tikėčiau 4u.gif

tai saunu, naudosiu su dar didesniu dziaugsmu thumbup.gif

kaip dziaugiuos kad kazkuo pasidalinti pagaliau galejau,otai tik klausineju ir klausineju vis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuske: 04 rugpjūčio 2010 - 13:41
šaunuolė! 4u.gif Ir būtinai SB pagirk, kad taip gerai išrinko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 08 02, 15:20)
panašu, kad tų miltelių reiktų pasidairyti rusiškos kosmetikos parduotuvėse smile.gif

Aš perku kioskuose, kur rusiški vaistai pardavinėjami (čia Kaune taip).
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 08 04, 14:34)
agnuske, Prancūzijos Aroma Zone puslapyje rašo, kad kalcio karbonatas yra švelniai šveičiantis. Aš jais labiau tikėčiau 4u.gif

Satura, o tas kalcio karbonatas ir baina, ar tik švariai valo? mirksiukas.gif Jei ryt turėsiu noro ir jėgų, tai po darbo užsuksiu i Halę papirkt šio gėrio biggrin.gif
Atsakyti
aš tokiais milteliais paauglystėje valydavau dantis ir dar kartais juos stipriau pašveisdavau, tai man būdavo dalykas 2 in 1. Ir kaip pasta, ir kaip šveitiklis. Tokių gražių baltų dantų kaip tada vėliau ir neturėjau, nes baigėsi dantų milteliai vieną dieną biggrin.gif

Aroma Zone apie jokį balinamąjį efektą nerašo, nors galima su moliu ir įvairias kitais augalinias milteliais pasigaminti iš kalcio karbonato balinamąją dantų pastą - tik nesuprantu, kas ten balina? Tie visi milteliai ar arbatmedis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 08 05, 09:17)
aš tokiais milteliais paauglystėje valydavau dantis ir dar kartais juos stipriau pašveisdavau, tai man būdavo dalykas 2 in 1. Ir kaip pasta, ir kaip šveitiklis. Tokių gražių baltų dantų kaip tada vėliau ir neturėjau, nes baigėsi dantų milteliai vieną dieną biggrin.gif

Aroma Zone apie jokį balinamąjį efektą nerašo, nors galima su moliu ir įvairias kitais augalinias milteliais pasigaminti iš kalcio karbonato balinamąją dantų pastą - tik nesuprantu, kas ten balina? Tie visi milteliai ar arbatmedis? smile.gif

Ant tu milteliu tai raso kad jie balina...
Atsakyti
kad balina, tą ir aš pastebėdavau, tik tada nešaudavo į galvą sudėtis nagrinėtis smile.gif Plius, tavo minimų dantų miltelių ir sudėtis plati, o aš kalbėjau, ką AZ rašo konkrečiai apie vieną sudedamąją dalį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 05 rugpjūčio 2010 - 10:59
po kelis kilogramus tos kalkės parduodamos? lotuliukas.gif
Atsakyti
O dar norėjau paklausti, gal kuri galit patarti kokių priemonių sausiems, šiauštis linkusiems plaukams? Šampūnų ar kaukių, aliejukų, mačiau kažkokio plaukų sviesto būna. Yra tų ekoligiškų priemonių, bet nežinau kurias būtent pasirinkti, gal kurios turit panašią problemą ir atradę kaip su tuo tvarkytis?
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 08 05, 13:31)
po kelis kilogramus tos kalkės parduodamos?  lotuliukas.gif

aga, ilgam užtektų biggrin.gif
Atsakyti
Izolda, pabandyk paklausti šioje temoje, ji kiek gyvesnė smile.gif

na, agnuske, tu su savo brangiausiuoju atidarėt Pandoros skrynią friends.gif Buvau Aliejaus parduotuvėj, bet ne Halėj, o Šiaurės miestelyje (kad kelionė bent penkiais reikalais apsimokėtų biggrin.gif ).Nusipirkau dviejų rūšių dantų miltelių: šeimyninių su jūros druska ir mėtinių su mėtom ir mentoliu. Pirmi 3,90 Lt, antri - 3,40 Lt. Jų iš viso keturios rūšys, bet ketvirtos nebuvo, o trečios neėmiau, nes sudėtis buvo užklijuota tongue.gif Ir dar priedo, neprisimenu, su kuo jie doh.gif

bet ką dar radau bigsmile.gif Maumedžio sakų kramtoškės thumbup.gif Kiekvienoj pakuotėj po penkias kapsules ar tabletes. Vieni vien maumedžio, dar yra su kavos pupelių ekstraktu, propoliu ir mėta. Bus visi pabandyti ir iškramtyti cool.gif Dar parašysiu kainą, nes garantuotai kuri nors paklaus - pakiukas šitų - 4,50 Lt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 05 rugpjūčio 2010 - 19:10
QUOTE(Satura @ 2010 08 05, 20:04)
Izolda, pabandyk paklausti šioje temoje, ji kiek gyvesnė smile.gif

na, agnuske, tu su savo brangiausiuoju atidarėt Pandoros skrynią friends.gif Buvau Aliejaus parduotuvėj, bet ne Halėj, o Šiaurės miestelyje (kad kelionė bent penkiais reikalais apsimokėtų biggrin.gif ).Nusipirkau dviejų rūšių dantų miltelių: šeimyninių su jūros druska ir mėtinių su mėtom ir mentoliu. Pirmi 3,90 Lt, antri - 3,40 Lt. Jų iš viso keturios rūšys, bet ketvirtos nebuvo, o trečios neėmiau, nes sudėtis buvo užklijuota tongue.gif Ir dar priedo, neprisimenu, su kuo jie  doh.gif

bet ką dar radau  bigsmile.gif Maumedžio sakų kramtoškės  thumbup.gif Kiekvienoj pakuotėj po penkias kapsules ar tabletes. Vieni vien maumedžio, dar yra su kavos pupelių ekstraktu, propoliu ir mėta. Bus visi pabandyti ir iškramtyti  cool.gif Dar parašysiu kainą, nes garantuotai kuri nors paklaus - pakiukas šitų - 4,50 Lt smile.gif

o kurioje vietoje siauries miestelyje yra ta parduotuve? smile.gif
Atsakyti
Žukausko 39, iš kairės Iki parduotuvės pusės, einant nuo rusiško knygyno, kuris netoli sankryžos. Ten visai netoli smile.gif Ar daugmaž aiškiai? g.gif
Atsakyti