Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Hopeidea @ 2010 12 26, 14:24)
Man tai nepatiko, kad body shop'as  šai čia prie ekologiškų įsitrynęs doh.gif
http://www.ekopasaul...t/eko_kosmetika

Nutriganics serija yra ekologiška, sertifikuota ECOCERT rolleyes.gif
man visai tarp kitko patiko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2010 12 22, 16:26)
ir kaip daznai toks reikalas daromas?

Aš pagal poreikį darau: 1 ar 2 kartus į savaitę smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal galėtumėte kuri paaiškinti kuo skiriasi paprastas ammonium laureth sulphate ir ammonium laureth sulphate (vegetable origin)?

Aš suprantu, kad antrasis yra augalinės kilmės, bet juk cheminėms medžiagoms duodami pavadinimai dėl jų poveikio/reakcijų. Tai mano supratimu ši medžiaga yra vienodai kenksminga abiem atvejais(augalinė ar naftos pagrindu), ar taip? g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos , gal galėtumėt pasidalinti su kokiais dažais dažote plaukus 4u.gif Visos temos neskaičiau gal ir buvo rašyti blush2.gif , bet gal kuri mamytė patars kurie geriausi ir natūraliausi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnekk @ 2010 12 28, 13:32)
Sveikos merginos , gal galėtumėt pasidalinti su kokiais dažais dažote plaukus  4u.gif Visos temos neskaičiau gal ir buvo rašyti  blush2.gif , bet gal kuri mamytė patars kurie geriausi ir natūraliausi. g.gif

Pries pora dienu mamai daziau plaukus su Aubrey Organics. Spalva tamsiai ruda. Spalva gavosi vidutinio tamsumo ruda, o prie lempos sviesos ir dar su tokiu zaliu atspalviu doh.gif Bet siaip neblogai. Gerai nudaze zilus plaukus.
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2010 12 28, 14:15)
Pries pora dienu mamai daziau plaukus su Aubrey Organics. Spalva tamsiai ruda. Spalva gavosi vidutinio tamsumo ruda, o prie lempos sviesos ir dar su tokiu zaliu atspalviu doh.gif Bet siaip neblogai. Gerai nudaze zilus plaukus.

tai kaip suprantu spalva tokia labiau saltesnio atspalvo? taip?
o dar sakyk, kaip atrodo tie dazai? tiesiog zoliu milteliai? ar sudetinga paruosti juos ir plaukus dazyti?
laikas man jau plaukus dazyt, tai svarstau variantus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2010 12 28, 14:15)

kaip idomu būtų sužinoti sudėtį 4u.gif

Aš tai jau metus laiko dažiau mišiniu chna ir basma, o dabar jau porą menesiu atkaliau tokią techniką, kad šaknys su basma, o visą ilgį su chna, nes plaukai tamsūs, tai visas ilgis įgauna tokią ruda su vos vos ryžu atspalviu, o šaknys tamsios. iš prigimties esu tipiška lietuvaitė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 12 28, 14:49)
tai kaip suprantu spalva tokia labiau saltesnio atspalvo? taip?
o dar sakyk, kaip atrodo tie dazai? tiesiog zoliu milteliai? ar sudetinga paruosti juos ir plaukus dazyti?
laikas man jau plaukus dazyt, tai svarstau variantus  biggrin.gif

sunku nusakyti ta spalva. Tikra lietuviska tongue.gif tik siek tiek tamsesne. Plaukai labai graziai zvilga. Dazai tai zoleliu misinys. Paruosti nesudetinga, tik uzpyliau vandeniu ir ismaisiau. Ir ant plauku tepasi neblogai. Ir as jau gundausi dazytis, bet vat, kad kiekvieman ta spalva skirtingai gaunasi. Mano drauge dazesi su tokiais pat dazais. Tai jos spalva gavosi tamsiai ruda, o mamos mano tikra plauku spalva sviesesne, tai ir nusidaze visiskai kitaip.
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2010 12 28, 15:13)
sunku nusakyti ta spalva. Tikra lietuviska tongue.gif tik siek tiek tamsesne. Plaukai labai graziai zvilga. Dazai tai zoleliu misinys. Paruosti nesudetinga, tik uzpyliau vandeniu ir ismaisiau. Ir ant plauku tepasi neblogai. Ir as jau gundausi dazytis, bet vat, kad kiekvieman ta spalva skirtingai gaunasi. Mano drauge dazesi su tokiais pat dazais. Tai jos spalva gavosi tamsiai ruda, o mamos mano tikra plauku spalva sviesesne, tai ir nusidaze visiskai kitaip.

labai tamsiai tai nenoreciau, kad gautusi g.gif o mano dar dazyti buvo pries kelis menesius, tai kazin ar cia graziai nusidazys g.gif
dar AO temoj katik perskaiciau, kad labai trumpai laikosi AO dazai.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2010 12 28, 15:13)

Mano plaukai rudi, dažydavau tamsiai rudai, o dabar susigalvojau truputį pašviesinti ar gal tik atspalvį šviesesnį išgauti g.gif Norisi natūralių dažų , sakau gal plaukai atsigaus rolleyes.gif Žiūrėjau ir aš Aubrey Organics, bet jų atspalviai tamsūs, kitų firmų taip pat radau, bet kaip jūs sakote ank kiekvienų plaukų vis kitoks atspalvis gaunasi doh.gif Kaip surasti geriausius doh.gif
Atsakyti
O gal teko kuriai nors dažyti šviesiais dažais? Nes aš dabar dažau loreal casting, bet labai lanuoju pereiti prie ekologiškų dažų, tik įdomu ar nuimtų man šviesiai, nes dažau blondiniškai.. brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(Simtakoje @ 2010 12 28, 18:13)
O gal teko kuriai nors dažyti šviesiais dažais? Nes aš dabar dažau loreal casting, bet labai lanuoju pereiti prie ekologiškų dažų, tik įdomu ar nuimtų man šviesiai, nes dažau blondiniškai.. brunette.gif

Šviesinančių natūralių dažų, deja, nėra smile.gif
Atsakyti