Sveikos,
Nespejau dar perskaityti visos temos, todel nezinau ar kalbejot ar ne, bet labai reikia valiklio akiu makiazui valyti.
Kokius jus naudojat. Kokius rekomenduotumet????
ACIU
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 12 22, 15:03)
Avižų dribsnius malu su kavamale. Maišau saujoj su vandenuku ir tuomet veiduką.
ir kaip daznai toks reikalas daromas?
QUOTE(Jakatta @ 2010 12 22, 16:57)
Sveikos,
Nespejau dar perskaityti visos temos, todel nezinau ar kalbejot ar ne, bet labai reikia valiklio akiu makiazui valyti.
ACIU
ACIU
As valau tusa su alyvuogiu aliejumi,visa makiaza su abrikosu kauliuku aliejumi.
http://www.alfa.lt/s...010-08-21_07-06
QUOTE(Jakatta @ 2010 12 22, 15:57)
Sveikos,
ACIU
ACIU
Aš tai valau su jojobos aliejumi...
Aciu, mergaites uz atsakymus. Keliausiu ir as, i savo kaimo alieju parduotuve.
Labai tikiuosi rast ko reikia
QUOTE(Jakatta @ 2010 12 23, 00:57)
Aciu, mergaites uz atsakymus. Keliausiu ir as, i savo kaimo alieju parduotuve.
Aliejus turi būti Nerafinuotas, priešingu atveju tik sendinsite savo odą
Sveikutes ,visas sveikinu su artejanciomis sventemis
Noreciau patarimo .Noriu taukmedzio sviesta pirkti, bet nesuvokiu koki geriau butu isigyti ,veido oda sausa ,taipat ir vaikuciui noreciau tepti, skaiciau apsaugo nuo salcio
Aciu labai isankso uz patarimus buent kuroje parduotuvje pirkti ir kokiu pavadinimu
Tiesa turiu kokso alieju ecologiska ,man jis kemsa poras ,i svaite vsiena kart tepu einat miegoti ,oseip naudoju vsim kunui ,kunui super tinka.Plukams tik galiukams naudoju.Mano plaukai sausi dazyti ,bet deja netinka man kaukes cocoso liejaus ,nes apsunkina paluka,atrodo riebaliuoti .
As ,makijaza valau dabar aliejuku misinuku ,sausai odai slirtas. Kremas alieju is Materija Aromatika pirkau sau veidui ,bet radau apsaryma kad tikna ir makijaszo nuvalymui ,super nuvalo .
Turiu santes makijazao valikli niekaip nesusnudoju esu nepatenkinta juom ,labai jau jis man nepatiko ,kaskokia kose ant veido isitepa ,blogai valo tiek veida tiek akis
Noreciau patarimo .Noriu taukmedzio sviesta pirkti, bet nesuvokiu koki geriau butu isigyti ,veido oda sausa ,taipat ir vaikuciui noreciau tepti, skaiciau apsaugo nuo salcio
Aciu labai isankso uz patarimus buent kuroje parduotuvje pirkti ir kokiu pavadinimu
Tiesa turiu kokso alieju ecologiska ,man jis kemsa poras ,i svaite vsiena kart tepu einat miegoti ,oseip naudoju vsim kunui ,kunui super tinka.Plukams tik galiukams naudoju.Mano plaukai sausi dazyti ,bet deja netinka man kaukes cocoso liejaus ,nes apsunkina paluka,atrodo riebaliuoti .
As ,makijaza valau dabar aliejuku misinuku ,sausai odai slirtas. Kremas alieju is Materija Aromatika pirkau sau veidui ,bet radau apsaryma kad tikna ir makijaszo nuvalymui ,super nuvalo .
Turiu santes makijazao valikli niekaip nesusnudoju esu nepatenkinta juom ,labai jau jis man nepatiko ,kaskokia kose ant veido isitepa ,blogai valo tiek veida tiek akis
QUOTE(Axxa @ 2010 12 20, 14:36)
Kaip manote, ar šis muilas tikrai natūralus:
Liepų kvapo skystas muilas su taukmedžio sviestu
Sudėtis: Aqua - Potassium Cocoate - Potassium Oleate Sodium Chloride Fragrance - Glycerin - Butyrospermum Parkii Fruit Extract - Potassium Hydroxide - Tetrasodium Glutamate Diacetate Ci 61570 - Ci 42090 Limonene- Linalol - Citral - Hydroxycitronellal - Citronellol - Geraniol - Benzyl Benzoate
Labai jau man ta sudėtis abejotina
"Produktai neturi sertifikuotu zymejimu, turi dermatologu patikrinimo pazymejima." "Parduotuvėje XXX rasite tik natūralią kūno priežiūros kosmetiką iš Prancūzijos. Čia jūs būsite maloniai nustebinti aukšta kokybe ir nedidelėmis kainomis. Produktai pagaminti tik iš aukščiausios kokybės augalinių ingridientų."
Jau nekalbu apie šito sudėtį:
Figų kvapo skystas muilas su taukmedžio sviestu
Sudėtis: Aqua/Water - Sodium Laureth Sulfate - Cocamidopropyl Betaine -Cocamide Dea (And) Laureth 2 - Shea Butter Extract/Butyrospermum Parkii -Perfume/Fragrance - Sodium Chloride - 2 Phenoxyethanol (And) Methyl Paraben (And) Butyl Paraben (And) Ethyl Paraben (And) Propyl Paraben - Edta - Ci61570 17200
(Abiejų muilų ta pati firma ir kaina nemaža 500ml 38 Lt)
Liepų kvapo skystas muilas su taukmedžio sviestu
Sudėtis: Aqua - Potassium Cocoate - Potassium Oleate Sodium Chloride Fragrance - Glycerin - Butyrospermum Parkii Fruit Extract - Potassium Hydroxide - Tetrasodium Glutamate Diacetate Ci 61570 - Ci 42090 Limonene- Linalol - Citral - Hydroxycitronellal - Citronellol - Geraniol - Benzyl Benzoate
Labai jau man ta sudėtis abejotina
"Produktai neturi sertifikuotu zymejimu, turi dermatologu patikrinimo pazymejima." "Parduotuvėje XXX rasite tik natūralią kūno priežiūros kosmetiką iš Prancūzijos. Čia jūs būsite maloniai nustebinti aukšta kokybe ir nedidelėmis kainomis. Produktai pagaminti tik iš aukščiausios kokybės augalinių ingridientų."
Jau nekalbu apie šito sudėtį:
Figų kvapo skystas muilas su taukmedžio sviestu
Sudėtis: Aqua/Water - Sodium Laureth Sulfate - Cocamidopropyl Betaine -Cocamide Dea (And) Laureth 2 - Shea Butter Extract/Butyrospermum Parkii -Perfume/Fragrance - Sodium Chloride - 2 Phenoxyethanol (And) Methyl Paraben (And) Butyl Paraben (And) Ethyl Paraben (And) Propyl Paraben - Edta - Ci61570 17200
(Abiejų muilų ta pati firma ir kaina nemaža 500ml 38 Lt)
Labas, merginos, visas nuoširdžiai sveikinu su šv. Kalėdom.
Apie kokį tokio š... ekologiškumą galima kalbėti? Pakanka vien to, kad jų sudėtyje yra SLS, bet dar yra sukišti ir 3 rūšių parabenai bei perfume/fragrance, kurie dažniausiai yra naftos produktai! Маnau, kad tokias parduotuves, kurios skelbiasi prekiaujančios natūralia kosmetika, kūno priežiūros priemonėm, o iš tiesų natūralumu ir ekologija net nekvepia. O šis pardavėjas drįsta teigti "Parduotuvėje ... rasite tik natūralią kūno priežiūros kosmetiką iš Prancūzijos... Produktai pagaminti tik iš aukščiausios kokybės augalinių ingridientų. Nuo kada parabenai, SLS ar naftos produktai yra augaliniai ingredientai? Jeigu mes, vartotojai, tylėsime ir nieko nedarysime, mus ir toliau mulkins, maustys. Reikia informuoti vartotojų teisių gynimo institucijas apie klaidinančią reklamą. Kai pradės mokėti baudeles, gal susimąstys, kad apgaudinėti žmonių nevalia?
QUOTE(darvina @ 2010 12 26, 13:46)
Ar tik ne L'occitane'o cia bajeriai ? Kremai po simta litu ir reklama apie naturalius komponentus , o sudetis vien parabenai
ne, ne L'occitane, nors ir ši firma melagė. Čia taip rašo viena lietuviška internetinė parduotuvė. Įvesk ištrauką arba prekės aprašymą į google ir pamatysi, kokia tai svetainė
Man tai nepatiko, kad body shop'as šai čia prie ekologiškų įsitrynęs
http://www.ekopasaul...t/eko_kosmetika
http://www.ekopasaul...t/eko_kosmetika