Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

http://www.aromatera....lt/apiemus.php

stai siame tinklapyje ATOK aprasymai. sertifikatu ir as nematau. bet parasyta graziai.... g.gif
ten pat ir "veido aliejai (skystieji kremai)" apie kuriuos as pirma karta isgirdau.

o domina gal daugiau savybes. gal nevisai tiksliai suformulavau klausyma del Alvos priemoniu. tiesiog norejau isgirsti atsiliepimus na, tarkim tuso pliusas toks, minusas, anoks. seseliu ar skystos pudros pliusas toks, minusas anoks. kaip, kad ir nurodytoje temos nuorodoje, tik ten apie kita gamintoja kalbama.

jau radau Alva tema (nors nera joje gausu atsiliepimu), bet einu ir po ideta nuoroda pasizvalgysiu. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 12 17, 14:17)
sertifikatu ir as nematau. bet parasyta graziai.... g.gif

ten pat ir "veido aliejai (skystieji kremai)" apie kuriuos as pirma karta isgirdau.

o domina gal daugiau savybes. gal nevisai tiksliai suformulavau klausyma del Alvos priemoniu.

jei sertifikato nėra, tai nėra jie ekologiški smile.gif

ten paprasti aliejų mišiniai ir tai, sakyčiau, sudėtys nepilnos.

REGENERACINIS ALIEJUS ALOE VERA
Sudėtis: augalinis alijošiaus (Aloe Vera), vaistinių agurklių, nakvišų, jojobos aliejus, eteriniai burserų, santalmedžių aliejai, sojų lecitinas, vitaminai A ir E.

bet iš alijošiaus neišspausi niekaip aliejaus... Alijošius merkiamas į aliejų, daroma ištrauka ir tik taip jis gali patekti į aliejų mišinį. Tokie neprofesionalūs teiginiai nekelia pasitikėjimo gamintoju smile.gif

kremų sudėtys skurdžios, visi jie gaminti su distiliuotu vandeniu...

dėl Alva čia paklausk,kur žmonių judėjimas didesnis - gal kuri galės pakomentuoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 12 17, 15:17)
http://www.aromatera....lt/apiemus.php

stai siame tinklapyje ATOK aprasymai. sertifikatu ir as nematau. bet parasyta graziai.... g.gif

o domina gal daugiau savybes. gal nevisai tiksliai suformulavau klausyma del Alvos priemoniu. tiesiog norejau isgirsti atsiliepimus na, tarkim tuso pliusas toks, minusas, anoks. seseliu ar skystos pudros pliusas toks, minusas anoks. kaip, kad ir nurodytoje temos nuorodoje, tik ten apie kita gamintoja kalbama.

jau radau Alva tema (nors nera joje gausu atsiliepimu), bet einu ir po ideta nuoroda pasizvalgysiu. Aciu  4u.gif

Asmeniskai turiu is ATOK skysta krema Arnica ir Avocado, dar pora duso alieju.
Duso aliejus dar mazai naudoju, bet kadangi pas mane labai sausa oda tai skirtuma sioki toki matau.
O tas *kremas* istiesu man labai patinka, visu pirma mazai jo reikia, nes 5-10 lasu. Ilgam uztenka. o oda po jo tikrai pasitaise. Turejau tokia gan problemine.
Na nezinau, cia kaip kam. Kiek vienas renkasi kosmetika pagal save, man butent si tiko ir patiko.
Kainos ir kokybes santikis- cia irgi kiekvieno nuomone skirsis.

Atsakyti
tik pastebiu, kad šioje temoje kalbama apie ekologišką kosmetiką, o ATOK jos ekologiškumo įrodyti negali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 12 17, 15:52)
tik pastebiu, kad šioje temoje kalbama apie ekologišką kosmetiką, o ATOK jos ekologiškumo įrodyti negali smile.gif

As net nemeginu irodyt kad tai yra ekologiska kosmetika, nes nezinau, bet pasidomesiu, nes si firma yra Kaune ir patikrint visai nesunku ax.gif
Atsakyti
Gal galit parekomenduoti ekologiska drekinamaji krema misriai odai, geriau kad butu jautriai (T zona riebi, skruostai- normali), kad tiktu ziemos periodu. Aciu 4u.gif
Atsakyti
gal parekomenduotumete koki gera veido sveitikli? kad gerai salintu negyvas odos lasteles ir siaip malonus butu??
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarinė @ 2010 12 18, 16:46)
Gal galit parekomenduoti ekologiska drekinamaji krema misriai odai, geriau kad butu jautriai (T zona riebi, skruostai- normali), kad tiktu ziemos periodu. Aciu 4u.gif

na tai labai individualu... Man patinka MADARA (vasaros periodu). Mišriai odai... Tačiau žiemą, kai šildymo sezonas daro savo piktus darbelius ir oda džiūsta, tai ir gryną aliejų tepu... Ir vis atarodo negana...
Atsakyti
Kaip manote, ar šis muilas tikrai natūralus:
Liepų kvapo skystas muilas su taukmedžio sviestu
Sudėtis: Aqua - Potassium Cocoate - Potassium Oleate – Sodium Chloride –Fragrance - Glycerin - Butyrospermum Parkii Fruit Extract - Potassium Hydroxide - Tetrasodium Glutamate Diacetate – Ci 61570 - Ci 42090 – Limonene- Linalol - Citral - Hydroxycitronellal - Citronellol - Geraniol - Benzyl Benzoate
Labai jau man ta sudėtis abejotina g.gif
"Produktai neturi sertifikuotu zymejimu, turi dermatologu patikrinimo pazymejima." "Parduotuvėje XXX rasite tik natūralią kūno priežiūros kosmetiką iš Prancūzijos. Čia jūs būsite maloniai nustebinti aukšta kokybe ir nedidelėmis kainomis. Produktai pagaminti tik iš aukščiausios kokybės augalinių ingridientų."
Jau nekalbu apie šito sudėtį:
Figų kvapo skystas muilas su taukmedžio sviestu
Sudėtis: Aqua/Water - Sodium Laureth Sulfate - Cocamidopropyl Betaine -Cocamide Dea (And) Laureth 2 - Shea Butter Extract/Butyrospermum Parkii -Perfume/Fragrance - Sodium Chloride - 2 Phenoxyethanol (And) Methyl Paraben (And) Butyl Paraben (And) Ethyl Paraben (And) Propyl Paraben - Edta - Ci61570 17200
(Abiejų muilų ta pati firma ir kaina nemaža 500ml 38 Lt)
Atsakyti
QUOTE(Axxa @ 2010 12 20, 14:36)

Jau vien dėl to, kad firma ta pati, o antro muilo sudėtis tragiška (vien parabenai ko verti), aš nepirkčiau ir pirmojo, nes pvz fragrance didesnė galimybė, kad bus cheminis. Galima už tokią kainą ir kažką patikimesnio nusipirkti, ne iš apgavikų.
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 12 20, 11:17)
gal parekomenduotumete koki gera veido sveitikli? kad gerai salintu negyvas odos lasteles ir siaip malonus butu??
4u.gif

Aš naudoju avižų miltus - ir nušveičia, ir drėkina odą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 12 20, 15:04)
Aš naudoju avižų miltus - ir nušveičia, ir drėkina odą thumbup.gif

o kur perkat? su kuo maišot ? ax.gif
Atsakyti