Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(trumpam @ 2010 12 15, 17:04)
Nezinojau, kad sio forumo senbuvems taip sunku pasidalinti turima informacija arba tiesiog praignoruoti erzinancius "neismaneliu" klausimus. Jau verciau as paieskosiu informacijos specializuotuose saltiniuose, nei skaitysiu desimtis temu, praskiestu siuntinejimais "pasigooglinti". Galejot is karto uzsirasyti kad naujokams i tema su savo kvailais klausimais ir abejonemis nelisti. Bent jau as jusu brandziu ir turiningu pokalbiu savo "rasinejimais is lempos" daugiau nebedrumsiu.

Aš skaitau natūralios kosmetikos gamintojų temas nuo pat pirmosios. Anksčiau jos būdavo ne tokios aktyvios, bet vis rasdavau naudingos informacijos. O dabar tas pats per tą patį, vis kartojas klausimai - „kas tas aliejinis valymas“, „kaip maišyti molį“ ir pan. Ir visos temos gaunasi nuolatinis daugybę kartų aptartų dalykų kartojimas. Taip ir gaunasi, kad skaitai temas ir praktiškai nieko naujo nerandi - tie patys klausimai, tie patys atsakymai. Nenuostabu, kad senbuves tai piktina, nes anksčiau jos pačios domėdavosi, ieškodavo informacijos, nes jos anksčiau beveik nebūdavo, skaitydavo senas temas, o dabar, kai informacijos apstu, naujokės, būna, paklausia to, kad tame pačiame puslapyje jau buvo atsakyta. Kas netingi, tas kartojasi, o kas tingi, tas neprivalo atsakinėti, juk ne mums, o jums pačioms reikia.
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 12 15, 18:39)
Kokiomis proporcijomis maišai taukmedžio sviestą ir kokosų aliejų? ax.gif

Tos, kurios kalba, kad senbuvės nenori dalintis informacija: taigi tos informacijos prisidalinta per kelias temas., tik skaityt ir konspektuotis reikia. Ir pagalvokit, ar neatsibostų jums, jei kiekvieną dieną bent po kelis kartus kas nors lystų su seniai atsakytais klausimais? ax.gif

na madaug taip 60% sviestmedzio ir 40% kokosu.
suku taip netrumpai juos, iesina kaip plakta gretinele smile.gif lb sis paprastas derinukas patinka issimaudzius po dusu thumbup.gif
Atsakyti
Klausimelis eteriniu alieju zinovems ax.gif Ar yra koks ea, kuri galima lasinti i nosies gleivine? Noriu pasidaryti lasiukus i nosi nuo sinusito. I bazini alieju idejau cesnaku ir dar galvoju gal koks ea tiktu. As esu turejusi toki aliejuka i nosi, kuris labai kvepejo citrusais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prokruste: 15 gruodžio 2010 - 19:45
QUOTE(prokruste @ 2010 12 15, 20:44)
Klausimelis eteriniu alieju zinovems ax.gif  Ar yra koks ea, kuri galima lasinti i nosies gleivine? Noriu pasidaryti lasiukus i nosi nuo sinusito. I bazini alieju idejau cesnaku ir dar galvoju gal koks ea tiktu. As esu turejusi toki aliejuka i nosi, kuris labai kvepejo citrusais.

"Reikia daryti dažnas inhaliacijas (5-6 kartus per dieną), tinkamiausi EA: eukaliptų, levandų, pipirmėčių, pušų, čiobrelių ir arbatmedžio. Geriausia juos naudoti pakaitomis. Jei vargina skausmas, geriausia-eukaliptai ir čiobreliai; geriausiai nosį valo ir atveria eukaliptai, pipirmėtės, pušų.
Česnakai valo ir dezinfekuoja, tai turėtum valgyt kuo daugiau česnakų, ūmiu atveju naudoti jų kapsules, tabletes. Ūmaus sinusito atveju nepatartina vartoti pieno, kviečių produktų, nes skatina gleivių susidarymą. Norint pašalinti gleives iš nosies ir sinusų galima masažuoti (švelniai barbenant ties pažeistais sinusais, ratų aplink antakių kraštus, skruostikaulius sukimo). " Aromaterapija nuo A iki Ž
Truputį į temą, truputį ne, bet gal padės kas.
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2010 12 15, 19:44)
Klausimelis eteriniu alieju zinovems ax.gif  Ar yra koks ea, kuri galima lasinti i nosies gleivine? Noriu pasidaryti lasiukus i nosi nuo sinusito. I bazini alieju idejau cesnaku ir dar galvoju gal koks ea tiktu. As esu turejusi toki aliejuka i nosi, kuris labai kvepejo citrusais.

miros ant vatos į nosį - baigsis sinusitai
Atsakyti
aciu uz patarimus aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 15, 23:12)
miros ant vatos  į nosį - baigsis sinusitai

o tiksliau? ax.gif mirksiukas.gif lasiukas ant vatos tamponelio ir i nosi? kiek laikyti? ax.gif
Atsakyti
Norėčiau savo brangiausiajam padovanot veido prasiklį, bet kad žiūrinėju ir nelabai matau pasirinkimo, gal ką parasit iš savo pusės, ką parenkat savo vyrams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 12 15, 23:00)
Norėčiau savo brangiausiajam padovanot veido prasiklį, bet kad žiūrinėju ir nelabai matau pasirinkimo, gal ką parasit iš savo pusės, ką parenkat savo vyrams? 4u.gif

šiaip mano vyras į mano kosmetiką įsisukęs, tik va ką avo turi tai toniką po skutimosi... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2010 12 16, 00:28)
šiaip mano vyras į mano kosmetiką įsisukęs, tik va ką avo turi tai toniką po skutimosi... smile.gif

Tai aš dabar ir susimasčiau apie tai.. Galvoju gal nupirkti jam kokį jautriai odai skirtą prausiklį (nes jo tokia oda). O mano riebi, tai mano prausiklius jis nelabai gali ir naudoti, nes bus per daug sausinantis g.gif Bet
kažin ar vyram tinka moterų linijos priemonės? Gal kažkaip vyrų odai turi būti kitaip subalansuota?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lady_m: 15 gruodžio 2010 - 23:34
QUOTE(lady_m @ 2010 12 16, 00:34)
Tai aš dabar ir susimasčiau apie tai.. Galvoju gal nupirkti jam kokį jautriai odai skirtą prausiklį (nes jo tokia oda). O mano riebi, tai mano prausiklius jis nelabai gali ir naudoti, nes bus per daug sausinantis  g.gif Bet
kažin ar vyram tinka moterų linijos priemonės? Gal kažkaip vyrų odai turi būti kitaip subalansuota?

NKG temoje kažkada jau šiek tiek buvo diskutuota šiuo klausimu. Vyrų oda šiaip jau yra storesne, laikoma riebesne, bet dažnai ji būna jautri, nes pastoviai dirginama, skutimu. Natūralioj "moteriškoj" kosmetikoj, nemanau, kad yra labai daug ingredientų, kurie netiktų vyrams, nebent pelargonijos, levandos bręstantiems vaikinams ir pan. Čia turbūt daugiau požiūrio klausimas. Mano draugas turėjo visą vyrišką Weledos liniją, bet lygiai taip pat sėkmingai, naudojo mano prausiklius, kremus. Kai gamindavau, stengdavausi, aišku, dėti daugiau "vyriškesnių" EA pavyzdžiui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 16 gruodžio 2010 - 00:24
QUOTE(Palomina @ 2010 12 15, 16:55)
As esu Logonos su dilgelemis turejusi.. tai man nelabai patiko, Sante sampunai man visai patinka (su apelsinais ir su jojoba)..
Man asmeniskai dar labai patinka Weleda sampunai (bet daug kam nepatinka  biggrin.gif ), Ciel d'Azur sampunas su baltuoju moliu normaliems plaukams  thumbup.gif

Na reiks bandyt dar kažką iš Sante matyt smile.gif
ačiū 4u.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 15, 16:59)
taigi tam yra išparduotuvė  ax.gif

žinosiu ax.gif

QUOTE(srauni_upe @ 2010 12 15, 17:07)

Dar atkreipkit dėmesį į davo plaukų/ ga;vos odos tipą, kartasi mes norim kad plaukai būtų pasakiški, bandom visokius gydomuosiu, maitinančius ir panašiai, o paaiškėja kad plaukai tiesiog normalūs, ar linkę riebaluotis smile.gif Esu ir tokių klaidų pridarius.

gal tame ir yra mano problema, nes pas mane šaknys žiauriai riebaluojasi, o visi plaukai kadangi šviesinti sausi ir veliasi, tai aš noriu rast toki kuris padetu ir riebiems ir sausiems plaukams biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti