Isbandziau Benecos mineraline pudra, labai patiko
QUOTE(Nude @ 2010 12 15, 14:19)
Isbandziau Benecos mineraline pudra, labai patiko
nemažai kas ją giria
Aronia, trumpam - visomis išgalėmis stengsiuosi netrukdyti jūsų ieškojimams ir atradimams Na bet kartais gi reikia paskatinti žmones kritiškiau mąstyti Nes kai už neginčijamą tiesą priimamas vienas abejotinas puslapis, truputėlį baisoka
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 15, 14:15)
taip, mieloji, geriausia būtų, jei senbuvės nieko neberašytų -tada jūs viską pačios būsite priverstos pereiti, išrausti ir išbandyti, ir po 10 metų -pataptumėte dideliom burbeklėm, kurias atėjusios naujokės mokys
Taigi, galite ir nerašyti. Ar jus kas verčia?
Jau verčiau patylėti, nei žmogui atsakyti: pasigooglink ir apsišviesk.
Cia forumas, klubas. Moterys čia renkasi pasitarti, pasidalinti patirtimi, mintimis, žiniomis. Nurodyta tema ir naujokės klausinėja į temą. Na, nejaugi negalima paklausti, jei jau vieną kartą toks klausimas jau buvo užduotas? Naujokės nuolat ateina į visas temas. Susitaikykit su tuo. Kitose temose jūs irgi būtumėt naujokės.
Ačiū visoms atviroms, kurios pasidalina. Tam šis forumas ir sukurtas
QUOTE(Aronia @ 2010 12 15, 14:53)
Kitose temose jūs irgi būtumėt naujokės.
naujokė naujokei nelygi , jei mane koks klausimas domina, aš perskaitau visas temas tu klausimu ir tik tada rašau, o ne šiaip -atvarau ir iš lempos rašinėju bet ką
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 15, 16:04)
naujokė naujokei nelygi , jei mane koks klausimas domina, aš perskaitau visas temas tu klausimu ir tik tada rašau, o ne šiaip -atvarau ir iš lempos rašinėju bet ką
Nezinojau, kad sio forumo senbuvems taip sunku pasidalinti turima informacija arba tiesiog praignoruoti erzinancius "neismaneliu" klausimus. Jau verciau as paieskosiu informacijos specializuotuose saltiniuose, nei skaitysiu desimtis temu, praskiestu siuntinejimais "pasigooglinti". Galejot is karto uzsirasyti kad naujokams i tema su savo kvailais klausimais ir abejonemis nelisti. Bent jau as jusu brandziu ir turiningu pokalbiu savo "rasinejimais is lempos" daugiau nebedrumsiu.
Siandien isbandziau Urtekramo roziu sampuno megineli. Turiu pripazinti, kad skiriasi meginelyje ir paprastoje pakuoteje. Megynelyje sampuno kvapas daug stipresnis ir toks salstelejes.
QUOTE(Palomina @ 2010 12 14, 15:33)
Manau, kad dar neatradai sau tinkamo sampuno.. O kokius jau esi naudojusi? Tada bus matyti, kas netiko, ir lengviau patarti ka nors naujo
O del to pereinamojo laikotarpio.. As manau, kad cia nesamone.. Priemone arba tinka, arba ne, o ne pereinamieji kazkokie laikotarpiai..
Bent jau as kai perejau prie natur. priemoniu, nepastebejau jokiu pereinamuju laikotarpiu.. Praktiskai viskas ka naudojau man tiko kuo puikiauisiai..
O del to pereinamojo laikotarpio.. As manau, kad cia nesamone.. Priemone arba tinka, arba ne, o ne pereinamieji kazkokie laikotarpiai..
Bent jau as kai perejau prie natur. priemoniu, nepastebejau jokiu pereinamuju laikotarpiu.. Praktiskai viskas ka naudojau man tiko kuo puikiauisiai..
naudojau LAGONA su bambukais,
MATRIX Biolage stiprinamaji, ir SANTE SU greipfruktais..
gaila jau darosi isleistu pinigu, nes taip is stovi visi nenaudojami
QUOTE(mama_goda @ 2010 12 15, 17:28)
As esu Logonos su dilgelemis turejusi.. tai man nelabai patiko, Sante sampunai man visai patinka (su apelsinais ir su jojoba)..
Man asmeniskai dar labai patinka Weleda sampunai (bet daug kam nepatinka ), Ciel d'Azur sampunas su baltuoju moliu normaliems plaukams
QUOTE(mama_goda @ 2010 12 15, 16:28)
taigi tam yra išparduotuvė
QUOTE(mama_goda @ 2010 12 14, 15:17)
Sveikos norėčiau Jūsų patarimo.
Esu išbandžius ne vieną eko šampūną, bet nė vienas netiko.
Plaukai arba visai neišsiplauna, arba lieka šiurkštūs kaip šiaudai
Gal turėtumėt ką patart? Žinau kad plaukas turi priprast prie natūralaus produkto, bet neisivaizduoju kauip ir kiek laiko tai užtruktų o gal tiesiog šampūnas netinkamas
Esu išbandžius ne vieną eko šampūną, bet nė vienas netiko.
Plaukai arba visai neišsiplauna, arba lieka šiurkštūs kaip šiaudai
Gal turėtumėt ką patart? Žinau kad plaukas turi priprast prie natūralaus produkto, bet neisivaizduoju kauip ir kiek laiko tai užtruktų o gal tiesiog šampūnas netinkamas
aš ir ilgai knisausi kol radau sau tinkančius šampūnus... Pvz man sueina tie kurie nėra labai ten su žolelėm ir labiau panašūs į "įprastus" šampūnus. Netiko neikas iš santes ir logonos, HAuschka man išvis nesusipratimas, žampūnai su rasulais ir pan man palikdavo kaip plėvelę ant galvos ir t.t. Bet galiausiai kažkaip atradau tinkamų... Urtekramą, Laverą, Faight in nature ( bet du pastarieji man reis nėra visiškai eko). Po tuputį dar šį tą bandysiu manau...
Dar atkreipkit dėmesį į davo plaukų/ ga;vos odos tipą, kartasi mes norim kad plaukai būtų pasakiški, bandom visokius gydomuosiu, maitinančius ir panašiai, o paaiškėja kad plaukai tiesiog normalūs, ar linkę riebaluotis Esu ir tokių klaidų pridarius.
QUOTE(Deissy @ 2010 12 14, 22:48)
as sviestmedi kartu su kokosu aliejumi issuku iki kremuko konsistencijos, tai man
Kokiomis proporcijomis maišai taukmedžio sviestą ir kokosų aliejų?
Tos, kurios kalba, kad senbuvės nenori dalintis informacija: taigi tos informacijos prisidalinta per kelias temas., tik skaityt ir konspektuotis reikia. Ir pagalvokit, ar neatsibostų jums, jei kiekvieną dieną bent po kelis kartus kas nors lystų su seniai atsakytais klausimais?