Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

Sveikos,o koks aliejukas tiktu sausai kuno oda?Bandziau kokoso,bet reiktu kazko stipresnio,nes oda ziema pas mane labai jau sausa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vidike @ 2010 12 14, 22:42)
Sveikos,o koks aliejukas tiktu sausai kuno oda?Bandziau kokoso,bet reiktu kazko stipresnio,nes oda ziema pas mane labai jau sausa ax.gif

as sviestmedi kartu su kokosu aliejumi issuku iki kremuko konsistencijos, tai man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2010 12 14, 21:43)
as tai krema tepu ryte, o vakare tik hidrolatas ir aliejus. Aliejaus labai nedaug tepu, gal pora lasiuku.

koki krema naudojate? As MONOI de Tahiti® A.O. - natūralu naudoju,bet jo pagrindas irgi aliejus, raso drekina g.gif http://aukimekartu.l...nui-ir-plaukams
Atsakyti
ai parasiau, paskui pagavogau ka cia bangas kelt biggrin.gif sorry uz off topic
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mytee: 14 gruodžio 2010 - 23:57
QUOTE(pavasarinė @ 2010 12 14, 22:59)
koki krema naudojate? As MONOI de Tahiti® A.O. - natūralu naudoju,bet jo pagrindas irgi aliejus, raso drekina g.gif http://aukimekartu.l...nui-ir-plaukams

bet cia ne kremas, o aliejus g.gif Tai jei tik ji naudojate, gal oda nera pakankamai pamaitinta. Naturaliuose kremuose buna labai daug ivairiu veikliuju medziagu. Mano drauge vasara tepasi tik aliejais, bet va ziema prisireike kremo.
Krema naudoju Lakshmi su ciberzole, dabar dar turiu Original cosmetics Earth line kremuka Hydro E. Nesiskundziu nei vienu. Man siaip dauguma kremu tinka. O vakare tepu lazdynu riesutu aliejumi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prokruste: 14 gruodžio 2010 - 23:40
QUOTE(prokruste @ 2010 12 15, 01:39)
bet cia ne kremas, o aliejus g.gif Tai jei tik ji naudojate, gal oda nera pakankamai pamaitinta. Naturaliuose kremuose buna labai daug ivairiu veikliuju medziagu. Mano drauge vasara tepasi tik aliejais, bet va ziema prisireike kremo.
Krema naudoju Lakshmi su ciberzole, dabar dar turiu Original cosmetics Earth line kremuka Hydro E. Nesiskundziu nei vienu. Man siaip dauguma kremu tinka. O vakare tepu lazdynu riesutu aliejumi.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 12 14, 19:52)
kai kūrėme temas, mes tą portalą išėmėm iš pirmo posto gana greitai, nes jis tokių nesąmonių parodo... Ir jau prieš kiek laiko. O apsisuko ratas ir vėl tą patį, sau naujai atrastą puslapį nurodo, apie nusivylimus rašo...  doh.gif

naujoke esu, negali zmogus visko zinot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 12 14, 18:52)
kai kūrėme temas, mes tą portalą išėmėm iš pirmo posto gana greitai, nes jis tokių nesąmonių parodo... Ir jau prieš kiek laiko. O apsisuko ratas ir vėl tą patį, sau naujai atrastą puslapį nurodo, apie nusivylimus rašo...  doh.gif

Ne kiekvienas gali per dienas internete sedeti ir simtus temu perskaityti... Galu gale, is kur dabar zinoti, kas kazkada buvo isimta? g.gif Na nereikia taip pykti - tegul tik zmones domisi - nuo to visiems tik geriau.
Atsakyti
QUOTE(trumpam @ 2010 12 15, 10:54)
tegul tik zmones domisi

būtent, bent kiek pasidomėti ir pasiskaityti iš pradžių būtų sveika. Ne dėl manęs - aš perskaitau, kiek man reikia, o dėl jūsų pačių smile.gif
Atsakyti
As tai va del tokiu reakciju niekada ir nesidalinu kur nors uzsienio saltiniuose atrasta informacija. Negaliu gi skaityti visu temu ir ieskoti - buvo jau apie tai kalbeta kazkada pries keleta metu ar nebuvo. Todel net neerzinu senbuviu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 12 15, 11:33)
būtent, bent kiek pasidomėti ir pasiskaityti iš pradžių būtų sveika. Ne dėl manęs - aš perskaitau, kiek man reikia, o dėl jūsų pačių smile.gif

Senbuvių burbėjimas teršia "eterį" daugiau, nei naujokių klausimai. Va tas burbėjimas tai tikrai yra poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(Aronia @ 2010 12 15, 14:12)
Senbuvių burbėjimas teršia "eterį" daugiau, nei naujokių klausimai. Va tas burbėjimas tai tikrai yra  poster_offtopic.gif

taip, mieloji, geriausia būtų, jei senbuvės nieko neberašytų -tada jūs viską pačios būsite priverstos pereiti, išrausti ir išbandyti, ir po 10 metų -pataptumėte dideliom burbeklėm, kurias atėjusios naujokės mokys tongue.gif
Atsakyti