Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

Sveikos smile.gif Nezinau ar cia pataikiau,bet man reikalinga pagalba. Noriu isigyti naturalia pudra. Viena radau,bet noreciau suzinot gal esate kuri naudojusi?

http://www.everydaym...ay-bronzer.html

I spalva nekreipkite demesio .Esme sudetyje,ar gerai maskuoja,yra kokybiska ir ar yra patvari ? g.gif
Atsakyti
panašu, kad tų miltelių reiktų pasidairyti rusiškos kosmetikos parduotuvėse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 08 02, 15:20)
panašu, kad tų miltelių reiktų pasidairyti rusiškos kosmetikos parduotuvėse smile.gif

nepatikesit, halese, toj pacioj aliejus.com parduotuvej radom smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal galite, ka pasiulyti nuo nudegimo sauleje... siek tiek peciai pasvilo sad.gif ka tepti, kad nenusiluptu ir greiciau atslugtu radonumas?
Atsakyti
QUOTE(Luisana @ 2010 08 02, 10:11)
Sveikos smile.gif Nezinau ar cia pataikiau,bet man reikalinga pagalba. Noriu isigyti naturalia pudra. Viena radau,bet noreciau suzinot gal esate kuri naudojusi?

http://www.everydaym...ay-bronzer.html

I spalva nekreipkite demesio .Esme sudetyje,ar gerai maskuoja,yra kokybiska ir ar yra patvari ? g.gif

Paskuriniu metu į EM pradėjo dėti kažkokį įtartiną ingridieną, tas atbaido nuo jos, anksčiau kai dar buvo senoji sudėtis, labai merginos girdavo, kad gražiai dengiasi ir gerai maskuoja.

QUOTE(agnuske @ 2010 08 04, 09:46)
nepatikesit, halese, toj pacioj aliejus.com parduotuvej radom smile.gif
Va čia tai jo thumbup.gif Taip ir prašei, miltelių dantims? Gal gali pilną sudėtį nuo pakuotės užrašyti 4u.gif

QUOTE(blueberry_nights @ 2010 08 04, 10:45)
Sveikos  4u.gif

Gal galite, ka pasiulyti nuo nudegimo sauleje... siek tiek peciai pasvilo sad.gif ka tepti, kad nenusiluptu ir greiciau atslugtu radonumas?
Kokosų aliejumi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blueberry_nights @ 2010 08 04, 09:45)

dar sezamų aliejus, levandų eterinis smile.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 08 04, 10:10)
Paskuriniu metu į EM pradėjo dėti kažkokį įtartiną ingridieną, tas atbaido nuo jos, anksčiau kai dar buvo senoji sudėtis, labai merginos girdavo,

Gal gali pilną sudėtį nuo pakuotės užrašyti 4u.gif

tą lysiną deda ir Aubrey Organics, kuri paskelbė, kad mineralinės pudros jau atgyvena hihihi.gif

jungiuos prie prašymo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 08 04, 11:23)
jungiuos prie prašymo  drinks_cheers.gif

Tikėkimės, kad sudėtis bus vien kalcio karbonatas smile.gif Iš vaikystės pamenu dar ir su mėtos skoniu būdavo, o tai jau nepatiktų man mes neaišku kokios kilmės ten ta mėta būtų ax.gif
Atsakyti
garsiai norimo klausimo neuždaviau, iškart nulėkiau pažiūrėti AZ pasiūlą - tai ten yra kalcio karbonato - 250 gr kainuoja 1,5 EUR bigsmile.gif Jei miltelių sudėtis bus bloga, bus galima užsisakyti ir pačioms miltelius pasidaryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 08 04, 12:05)
garsiai norimo klausimo neuždaviau, iškart nulėkiau pažiūrėti AZ pasiūlą - tai ten yra kalcio karbonato - 250 gr kainuoja 1,5 EUR  bigsmile.gif Jei miltelių sudėtis bus bloga, bus galima užsisakyti ir pačioms miltelius pasidaryti biggrin.gif

na stai: calcium carbonate, sodium chloride, sea salt, peppermint (mentha piperita) oil, aniseed (pimpinella anisum) oil, coriander (coriandrum sativum) oil.

taigi blogiuku ner,sudetis naturali,bet nieks nesako, kad ekologiska:)

man patiko mintis gaminti paciai miltelius,tai parasykit koks verdiktas situ milteliu:) bet vistiek mane neramina kalcio karbonatas,nes skaiciau google kad per daug emali nutruna,o tai ner gerai g.gif nebijot:) ?
Papildyta:
beje ten yra 2 rusiu milteliai. maniskiai vadinasi "seimyniniai juros mineralai".kokie kiti tai nezinau.nes situs miltelius MB netycia pamate ir nupirko, nes as vis verkiau del dantu pastos,kad su chemija dantis valom biggrin.gif tai parnese naturalius thumbup.gif

Papildyta:
dezute kainuoja netoli 4Lt
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 08 04, 13:13)
taigi blogiuku ner,sudetis naturali,bet nieks nesako, kad ekologiska:)

vistiek mane neramina kalcio karbonatas,nes skaiciau google kad per daug emali nutruna,o tai ner gerai g.gif  nebijot:) ?

normali sudėtis, dar užmesk akį, kas gamintojas ir parašyk, kiek mokėjai biggrin.gif Čia aliejaus parduotuvėj??

kalcio karbonatas yra minkšta kreidelė. Tikriausiai baisiau visokie cheminiai balintojai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 08 04, 14:14)
normali sudėtis, dar užmesk akį, kas gamintojas ir parašyk, kiek mokėjai biggrin.gif Čia aliejaus parduotuvėj??

kalcio karbonatas yra minkšta kreidelė. Tikriausiai baisiau visokie cheminiai balintojai  g.gif

gamintojas "Avanta', Rusija. Kaina rasiau, netoli 4Lt smile.gif Taip,toj alieju parduotuvej Halese,www.aliejus.com

kazkur buvau radus kad tai labai stiprus abrazyvas,bet jau neberandu,turbut kokiam forume gal...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuske: 04 rugpjūčio 2010 - 13:31
viskas, man irgi mirtinai reikia biggrin.gif

agnuske, Prancūzijos Aroma Zone puslapyje rašo, kad kalcio karbonatas yra švelniai šveičiantis. Aš jais labiau tikėčiau 4u.gif
Atsakyti