Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(Viltyte @ 2010 12 09, 23:41)
tikrai ne  mirksiukas.gif

Dėkui už atsakymus 4u.gif . O taip jau gundžiausi pirkti ir konsultantės piršo kaip ekologiškus produktus doh.gif
Atsakyti
Matau minint emu aliejų. Iš kokios paukščio dalies, kokiu būdu jis išgaunamas ir ar tai gali turėti kažką bendro su ekologija, būti cruelty-free?

QUOTE(ernesin @ 2010 12 10, 14:46)
Dažytiems

Žinau, juk ir klausė, koks Lavera šampūnas tinka dažytiems plaukams.
Atsakyti
Per skubėjimą vietoj "tokiems"perskaičiau "kokiems", už tai ir parašiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei norite pigiau isigyti urtekram produkcijos, tai rimi 25 % nuolaida iki 15d.
Papildyta:
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2010 12 10, 12:50)
Siandien isbandziau Naturederm dazytu plauku sampuna, labai patiko, isplove ir alieju is plauku, ir putoja svelniai. Plaukai dabar kaip pukai, tokie lengvuciai  thumbup.gif

Aš irgi išbandžiau, man nevisai kaip pūkai g.gif Bet aš aliejaus nedėjau, tik Natuderm kondicionierių, tai rezultatu visai patenkinta smile.gif
Man dušo gelis Natuderm patinka, labai mielas kvapas.
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2010 12 11, 15:26)
Aš irgi išbandžiau, man nevisai kaip pūkai  g.gif  Bet aš aliejaus nedėjau, tik Natuderm kondicionierių, tai rezultatu visai patenkinta smile.gif
Man dušo gelis Natuderm patinka, labai mielas kvapas.

Noriu pritarti dėl dušo želės, tikrai skanaus kvapo ir puikiai putojanti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galėtumėte pagelbėti dėl sudėties?

Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Lavandula Angustifolia Extract, Sodium Cocoamphoacetate, Vinegar, Glycerin, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Thymus Vulgaris Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Usnea Barbata, Phytic Acid, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Salix Nigra, Mentha Spicata, Citrus Sinensis, Orange Dulcis, Citrus Reticula Blanco, Citrus Paradisi, Citrus Limonum, Lactic Acid, Melaleuca Alternifolia, Sodium Chloride
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2010 12 12, 18:29)
Sveikos, gal galėtumėte pagelbėti dėl sudėties?

Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Lavandula Angustifolia Extract, Sodium Cocoamphoacetate, Vinegar, Glycerin, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Thymus Vulgaris Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Usnea Barbata, Phytic Acid, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Salix Nigra, Mentha Spicata, Citrus Sinensis, Orange Dulcis, Citrus Reticula Blanco, Citrus Paradisi, Citrus Limonum, Lactic Acid, Melaleuca Alternifolia, Sodium Chloride

Ši medžiaga kai kurioms alergizuodavo, aš naudojau šampūną su šia medžiaga, man tiko. O šiaip nieko blogo neužmačiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2010 12 11, 06:10)
Papildyta:

pvz. Klaipėdoj nėra trijų žvaigždučių Rimi ir tos produkcijos iš vis nėra schmoll.gif
Atsakyti
Ar yra kokios ekologiskos kosmetikos Eurokos ir Droge? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 12 12, 22:09)
Ar yra kokios ekologiskos kosmetikos Eurokos ir Droge? Aciu 4u.gif

Eurokose Natuderm plaukų priežiūros priemonės 4u.gif
Atsakyti
Ir dar gauni geli uz 1 ct, tik aisku reikia jo paciai issireikalauti, nes uzkalbet danti stengiasi ir atseit pamirsta, kai pati paprasai. Ne man vienai jau taip nutiko.
Atsakyti