Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

Sveikos, gal galite pagelbėti. Turiu seborėjinį dermatitą, kurio nebegaliu suvaldyti (čia ne mano, o gydytojų diagnozė) blogiausia, kad jis labai išsiplėtė mano galvoje t.y. pilna pilna pleiskanų. Todėl noriu paprašyti, gal galite rekomenduoti kažką drėkinančio ir naikinančio pleiskanas. Žinoma būtinai ekologiško.
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 12 09, 13:37)

bet, tarkim, parabeno linalool jame yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neaiste @ 2010 12 09, 15:39)
bet, tarkim, parabeno linalool jame yra g.gif

linalool ne parabenas.. cia naturali medziaga is augalu.. viena is eteriniu alieju sudedamuju daliu..
Atsakyti
Skin Blossom Organic Bloom kosmetika yra sertifikuota Soil Assotiation
serifikatu, taigi joje negali būti kenksmingų ingridientų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, o kaip Declare organinė linija Skinatura, ar "gera'' g.gif ? Turi NaTrue tris žvaigždutes.
Atsakyti
Dekui uz atsakymus, pasigooglinau dar ir radau, kad linalool yra gamtinis, is geliu arba prieskoniniu augalu ax.gif
Atsakyti
Sveikutės. Labai noriu jūsų patarimo. Ar Amway produkcija ekologiška?
Atsakyti
QUOTE(Mugenė @ 2010 12 09, 18:45)
Sveikutės. Labai noriu jūsų patarimo. Ar Amway produkcija ekologiška?

Ne.
Atsakyti
Palomina, jusu blogo puslapiukas padare man ispudi 4u.gif thumbup.gif

panagrinejau Aubrey Organics gaminiu sudeti - lb sauni bent man pasirode. Ryt pirksiu isbandyti Aubrey Organics GPB plauku balzama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2010 12 09, 21:55)
panagrinejau Aubrey Organics gaminiu sudeti  - lb sauni bent man pasirode. Ryt pirksiu isbandyti Aubrey Organics GPB plauku balzama  smile.gif

Naudoju jį jau apie pusmetį, tikrai nesigailiu, kad pirkau pačią didžiausią pakuotę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 12 09, 23:18)
Naudoju jį jau apie pusmetį, tikrai nesigailiu, kad pirkau pačią didžiausią pakuotę smile.gif

o sampuna gal tos pacios serijos naudojat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2010 12 09, 22:28)
o sampuna gal tos pacios serijos naudojat?  ax.gif

Ne, ir nesu bandžiusi, man Lavera šampūnai patys pačiausi, tai net nesiblaškau smile.gif
Atsakyti