Sveikos, gal galite pagelbėti. Turiu seborėjinį dermatitą, kurio nebegaliu suvaldyti (čia ne mano, o gydytojų diagnozė) blogiausia, kad jis labai išsiplėtė mano galvoje t.y. pilna pilna pleiskanų. Todėl noriu paprašyti, gal galite rekomenduoti kažką drėkinančio ir naikinančio pleiskanas. Žinoma būtinai ekologiško.
Ačiū.
QUOTE(Neaiste @ 2010 12 09, 15:39)
bet, tarkim, parabeno linalool jame yra
linalool ne parabenas.. cia naturali medziaga is augalu.. viena is eteriniu alieju sudedamuju daliu..
Sveikutės, o kaip Declare organinė linija Skinatura, ar "gera'' ? Turi NaTrue tris žvaigždutes.
Dekui uz atsakymus, pasigooglinau dar ir radau, kad linalool yra gamtinis, is geliu arba prieskoniniu augalu
Sveikutės. Labai noriu jūsų patarimo. Ar Amway produkcija ekologiška?
QUOTE(Mugenė @ 2010 12 09, 18:45)
Sveikutės. Labai noriu jūsų patarimo. Ar Amway produkcija ekologiška?
Ne.
Palomina, jusu blogo puslapiukas padare man ispudi
panagrinejau Aubrey Organics gaminiu sudeti - lb sauni bent man pasirode. Ryt pirksiu isbandyti Aubrey Organics GPB plauku balzama
panagrinejau Aubrey Organics gaminiu sudeti - lb sauni bent man pasirode. Ryt pirksiu isbandyti Aubrey Organics GPB plauku balzama
QUOTE(Deissy @ 2010 12 09, 21:55)
Naudoju jį jau apie pusmetį, tikrai nesigailiu, kad pirkau pačią didžiausią pakuotę
QUOTE(ernesin @ 2010 12 09, 23:18)
Naudoju jį jau apie pusmetį, tikrai nesigailiu, kad pirkau pačią didžiausią pakuotę
o sampuna gal tos pacios serijos naudojat?
QUOTE(Deissy @ 2010 12 09, 22:28)
o sampuna gal tos pacios serijos naudojat?
Ne, ir nesu bandžiusi, man Lavera šampūnai patys pačiausi, tai net nesiblaškau