Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

QUOTE(ernesin @ 2010 12 05, 18:04)
Pasiskaitinėk Blog'e atsiliepimus apie natūralius kondicionierius ir kaukes smile.gif

Aciu uz nuoroda bigsmile.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2010 12 06, 11:24)
Aciu uz nuoroda bigsmile.gif  4u.gif .

Visada prašom mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaites gal jus galite patarti kuris sampunas geresnis savo sudetimi Natuderm ar Sanete? ax.gif
Atsakyti
ar kas nors naudojate juodaji afrikietiska muila? smile.gif kaip poveikis?
Atsakyti
QUOTE(Nr1 @ 2010 12 06, 12:23)
tikriausiai imsiu hauskos tusa paprasta, nes sake, jo sepetukas mazesnis smile.gif

o as abu Hauschkos tusus esu turejus, tai nepasakyciau kad dr.H Volume tuso sepetelis labai jau didelis.. kazkaip man atrodo abieju tusu panasus sepeteliu dydis, tik forma siek tiek skiriasi.. na ir zinoma efektai kitokie - paprastas dazo labai naturaliai, o Volume paryskina visai neblogai blakstienas..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 12 06, 18:37)
o as abu Hauschkos tusus esu turejus, tai nepasakyciau kad dr.H Volume tuso sepetelis labai jau didelis.. kazkaip man atrodo abieju tusu panasus sepeteliu dydis, tik forma siek tiek skiriasi.. na ir zinoma efektai kitokie - paprastas dazo labai naturaliai, o Volume paryskina visai neblogai blakstienas..

jau uzsisakiau paprasta, bus matyt ar patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zimbabve2010 @ 2010 12 06, 17:33)

Naudojam, patinka, švelnus odai, minkština ją, po jo net tepti niekuo nereikia, nes nesijaučia nei sausumas, nei tempimas.
Atsakyti
QUOTE(Nr1 @ 2010 12 07, 01:34)
jau uzsisakiau paprasta, bus matyt ar patiks smile.gif

Sakykit,o kur užsisakėt? Nelabai lengva jį ir surasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zimbabve2010 @ 2010 12 06, 15:33)

Naudoju. Patinka, nes gerai nuplauna odą. Man kiek tempia odą apie nosį. Mano oda mišri. Dar galiu pasidžiaugt, kad dingo spuogeliai nuo kaktos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zimbabve2010 @ 2010 12 06, 16:33)

naudoju Akoma jau senokai, siek tiek man pasausina oda (na bent toks pojutis buna tik nusiprausus), bet siaip esu patenkinta, skaistina oda, lygina veido spalva, tik nusiprausus akivaizdziai matosi skirtumas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki. noriu paklausti, ar Skin Blossom kosmetika yra ekologiška?
Atsakyti
QUOTE(Neaiste @ 2010 12 09, 13:27)
Sveiki. noriu paklausti, ar Skin Blossom kosmetika yra ekologiška?

Taip.
Atsakyti