Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

prokruste, labai dailiai šis tušas padažo wub.gif Bet įtariu jis nepigus, ane? rolleyes.gif
Man panašiai Logona padažydavo, aišku irgi po kokių keturių potėpių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 05 gruodžio 2010 - 16:25
Koki patartumet sampuna ir kondicionieriu nepaklusniems, siaustis linkusiems plaukams? Ekologisku nenaudojau, maniau, pereinu po truputi "ant" naturalesniu, tai paskutinis mano buvo Mergaritos su su gintaro ir ramunėlių ekstraktais, bet kai pamaciau sudetyje visus parabenus, nutariau galutinai pereiti tik prie ekologisku doh.gif ax.gif.
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2010 12 05, 17:03)
Koki patartumet sampuna ir kondicionieriu nepaklusniems, siaustis linkusiems plaukams? Ekologisku nenaudojau, maniau, pereinu po truputi "ant" naturalesniu, tai paskutinis mano buvo Mergaritos su su gintaro ir ramunėlių ekstraktais, bet kai pamaciau sudetyje visus parabenus, nutariau galutinai pereiti tik prie ekologisku doh.gif  ax.gif.
Pasiskaitinėk Blog'e atsiliepimus apie natūralius kondicionierius ir kaukes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2010 12 05, 15:37)
mano pirmasis tusas buvo Sante. Tai pirma kart buvo keista teptis eko tusu. Nelabai ten kas ir matesi. Jie vis tiek taip nepastorina ir nepailgina kaip paprasti tusai.  Bet prie paprastu niekada nenoreciau grizti schmoll.gif Blakstienos nuo ju visiskai buvo nutriususios, o dabar atsigauna smile.gif

Mano pirmasis eko tusas buvo dr.Hauschka Volume, pries tai buvau naudojusi Dior tusa (klasikini), tai kazkaip nepajauciau skirtumo didelio dazymo atzvilgiu.. labai panasus efektas buvo tiek su vienu, tiek su kitu.. Tai lengvai perejau prie natur. tusu smile.gif

QUOTE(prokruste @ 2010 12 05, 16:02)
vienoje temoje jau buvau ikelusi nuotraukas, tai dar pasikartosiu  ax.gif

Siaip mano blakstienos retos, neturiu kuo didziuotis schmoll.gif

Graziai atrodo thumbup.gif
Man Zalia Zalia pardej sake, kad sis Lakshmi tusas labai pastorina/apkrauna blakstienas.. tai del tos priezasties ir nenorejau jo bandyti (siuo metu kazkaip atsibodo leliskos blakstienos), bet ziuriu pas tave tai neatrodo labai apkrautos blakstienos.. Visai naturaliai ir graziai ziurisi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 12 05, 17:04)
Pasiskaitinėk Blog'e atsiliepimus apie natūralius kondicionierius ir kaukes smile.gif

Labai geras puslapiukas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2010 12 05, 16:24)
prokruste, labai dailiai šis tušas padažo wub.gif Bet įtariu jis nepigus, ane? rolleyes.gif
Man panašiai Logona padažydavo, aišku irgi po kokių keturių potėpių  ax.gif

zaliazalia puslapy Lakshmi kainuoja 59 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nr1 @ 2010 12 05, 19:53)
zaliazalia puslapy Lakshmi kainuoja 59 lt 4u.gif

Kurioje vietoje jūs randate tuos kainynus, maluosi ir vietoje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 12 05, 20:00)
Kurioje vietoje jūs randate tuos kainynus, maluosi ir vietoje doh.gif

atsidarau www.zaliazalia.lt, tada virsuj - produktai, tada sone - kosmetika spaudziu, nu ir iskrenta viskas su kainom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nr1 @ 2010 12 05, 20:16)
atsidarau www.zaliazalia.lt, tada virsuj - produktai, tada sone - kosmetika spaudziu, nu ir iskrenta viskas su kainom 4u.gif

Oi kaip paprasta, bet kol neparašei niekaip tų nuorodų šone nepastebėdavau smile.gif Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 12 05, 20:00)
Man Zalia Zalia pardej sake, kad sis Lakshmi tusas labai pastorina/apkrauna blakstienas..

Aš kai pirkau savo Hauschka tušą ir negalėjau išsirinkti tarp Benecos, Hauschka ir Lakshmi, pardavėja pasakė, kad Lakshmi gali netikti labai jautrioms akims arba toms, kurios nešioja kontaktinius lęšius. Mano būtent tokios, tad neėmiau, nors ir šepetėlis geras pasirodė, ir sudėtis gera. Benecos šepetėlis nepatiko, tad liko Hauschką imti
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 12 05, 19:00)
Man Zalia Zalia pardej sake, kad sis Lakshmi tusas labai pastorina/apkrauna blakstienas.. tai del tos priezasties ir nenorejau jo bandyti (siuo metu kazkaip atsibodo leliskos blakstienos), bet ziuriu pas tave tai neatrodo labai apkrautos blakstienos.. Visai naturaliai ir graziai ziurisi  thumbup.gif

tikrai neapkrauna. Man tai jis su Hauschka labai panasus. Nors Hauschka ir brangesnis, bet lakshmi kokybe tikrai nera prastesne. Ir mano akys gan jautrokos, tai man tas tusas kaip tik. As tai esu lakshmi kosmetikos gerbeja ax.gif Kazkur teko skaityti, kad Lakshmi labai shlubuoja marketingas ir ta kosmetika nera labai zinoma, o kokybe tai tikrai nebloga.

achilejoje 62 kainuoja. Keliais litai brangiau nei zalia zalia. Bet zaliazalia internetu negalima uzsisakyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prokruste: 05 gruodžio 2010 - 22:18
QUOTE(Galadrielė @ 2010 12 05, 22:15)
Aš kai pirkau savo Hauschka tušą ir negalėjau išsirinkti tarp Benecos, Hauschka ir Lakshmi, pardavėja pasakė, kad Lakshmi gali netikti labai jautrioms akims arba toms, kurios nešioja kontaktinius lęšius. Mano būtent tokios, tad neėmiau, nors ir šepetėlis geras pasirodė, ir sudėtis gera. Benecos šepetėlis nepatiko, tad liko Hauschką imti

ir kaip tau Hauschka? Volume emei?

QUOTE(prokruste @ 2010 12 05, 23:14)
tikrai neapkrauna. Man tai jis su Hauschka labai panasus. Nors Hauschka ir brangesnis, bet lakshmi kokybe tikrai nera prastesne. Ir mano akys gan jautrokos, tai man tas tusas kaip tik. As tai esu lakshmi kosmetikos gerbeja ax.gif Kazkur teko skaityti, kad Lakshmi labai shlubuoja marketingas ir ta kosmetika nera labai zinoma, o kokybe tai tikrai nebloga.

achilejoje 62 kainuoja. Keliais litai brangiau nei zalia zalia. Bet zaliazalia internetu negalima uzsisakyti?

man atrodo, kad tik gyvai galima nusipirkti Zalia Zalia.. Nebent dar padarys ir internetu galimybe.. kol kas tokios lyg ir nera.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 12 06, 08:45)
ir kaip tau Hauschka? Volume emei?
man atrodo, kad tik gyvai galima nusipirkti Zalia Zalia.. Nebent dar padarys ir internetu galimybe.. kol kas tokios lyg ir nera..  g.gif

nu vat, ka tik paskambinau i zaliazalia, tai sake, kad kaip ir galima, tik reikia laiska jiems parasyt ko nori, tada atsius sakaita ir tada per pasta atsius smile.gif tikriausiai imsiu hauskos tusa paprasta, nes sake, jo sepetukas mazesnis smile.gif
Atsakyti