Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologinės kosmetikos ir kūno priemonės

si faberlic linija yra ecocert zenklu papuosta g.gif kazi ar ji ekologiska?phyto kislorod misriai odai
Atsakyti
QUOTE(mel@nija @ 2010 11 21, 23:21)
si faberlic linija yra ecocert zenklu papuosta g.gif kazi ar ji ekologiska?phyto kislorod misriai odai

jie savo puslapyje rašo, kad tik panaudoti ekstraktai sertifikuoti Ecocert, o ne visas produktas. Kai tik atskiros sudėtinės dalys yra sertifikuotos, kosmetika nelaikoma ekologiška schmoll.gif Todėl reikia imti kiekvieną pakelį ir atskirai tirti, ar nepridėta mineralinio aliajaus, silikonų, aršių konservantų ir panašių dalykų.
Atsakyti
sveikos 4u.gif dar labai neseniai susidomėjau ekologija, pradėjau analizuoti kosmetikos gaminių sudėtis...todėl rašau jums, prašydama patarimo. šiuo metu labai ieškau ekologiško plaukų šampūno, balzamo....Mano plaukai dažyti, šviesūs, lūžinėjantys...gal kažką galėtumėte patarti? Labai jau daug šiuo metu atsirado eko parduotuvių, internetinių tinklalapių, tos info tiek daug, kad dorai nieko neišsirenku, o ir aklai pirkti nesinori.......aciu 4u.gif
Atsakyti
Laba,
merginos o mane domintu prausiklis/sampunas vaikams ( ne kudikiams). Ka galima butu rinktis?
Apejau musu mieste esancias prduotuves ir vaistines su "nepageidautinu medziagu sarasu" , bet taip nieko ir neissirinkau g.gif

Ir dar vienas klausymas. Nuspirkau Natura Siberika skraba kunui. Ten yra irasas "sertifikuota ECOCERT" Prancuzija ir pazymetas zvaigzdute.
Sudedamuju komponentu sarase ne visi irasai pazymeti ta pacia zvaigzdute.
Ar teisingai supratau, kad sertifikuotos toje laboratorijoje tik kai kurie komponentai?
Atsakyti
QUOTE(sonnija @ 2010 11 22, 23:47)
sveikos 4u.gif dar labai neseniai susidomėjau ekologija, pradėjau analizuoti kosmetikos gaminių sudėtis...todėl rašau jums, prašydama patarimo. šiuo metu labai ieškau ekologiško plaukų šampūno, balzamo....Mano plaukai dažyti, šviesūs, lūžinėjantys...gal kažką galėtumėte patarti? Labai jau daug šiuo metu atsirado eko parduotuvių, internetinių tinklalapių, tos info tiek daug, kad dorai nieko neišsirenku, o ir aklai pirkti nesinori.......aciu 4u.gif
Man šampūnai Lavera serijos labai patinka, o kondicionierių daug išbandžiau, bet tokio pačio pačiausio dar neatradau.

QUOTE(janna @ 2010 11 23, 10:20)
Ir dar vienas klausymas. Nuspirkau Natura Siberika skraba kunui. Ten yra irasas "sertifikuota ECOCERT" Prancuzija ir pazymetas zvaigzdute.
Sudedamuju komponentu sarase ne visi irasai pazymeti ta pacia zvaigzdute.
Ar teisingai supratau, kad sertifikuotos toje laboratorijoje tik kai kurie komponentai?

Natura Siberica produkcijoje tik tam tikros sudedamosios dalys sertifikuotos.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 11 23, 15:09)
Natura Siberica produkcijoje tik tam tikros sudedamosios dalys sertifikuotos.

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 11 23, 14:09)
Man šampūnai Lavera serijos labai patinka, o kondicionierių daug išbandžiau, bet tokio pačio pačiausio dar neatradau.

aciu labai, pasidomesiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
norejau pasiklausti blush2.gif
bandziau uzsisakyti prekyciu is www.akamuti.co.uk , bet nepriima mano kreditines korteles. Gal kas esat susidure???? Gal kazka ne taip darau??? g.gif
Atsakyti
Siandien isbandziau si sampuna. Tai labai patiko. Net balzamo nereikejo, kas man vos ne mistika. Plaukai svelnus, minksti thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Gal galėtumėte pakomentuoti dėl šių kūno priemonių gamintojų produkcijos:
Sante
Logona
Lawera
Weleda
Dr. Hauschka
Dr. Organic
Urtekram
Florame
Biomaris
ATOK

Kurios tikrai ekologiškos ar bent jau be sintetinių priedų? Korios geriausios? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2010 11 24, 09:54)
Dr. Organic

Biomaris
ATOK

dėl pirmos įmonės nepamenu tiksliai, o paskutinės dvi tikrai neekologiškos. Ką komentuoti apie likusias? g.gif Tiesa, ne Lawera, o Lavera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 11 24, 13:10)
dėl pirmos įmonės nepamenu tiksliai, o paskutinės dvi tikrai neekologiškos. Ką komentuoti apie likusias?  g.gif Tiesa, ne Lawera, o Lavera smile.gif

Kurios geresnės? ax.gif Kažkur skaičiau, kad Nr. 1 yra Logona (pagal sudėtį) g.gif
Gal teko kam nagrinėti Biomaris ir ATOK kremų sudėtis?
Atsakyti